1 sene önce öğrendim ben. Ayrıca çok büyük aşkla başladık,aylarca koştu peşimden,yurdumun önünde sabahladığını bilirim. Dolayısıyla 2 kişi arasında tercih gibi bi durum söz konusu değil. Olsa bile yolu bu olmamalı.baska hicbir sorun yok sadece bunun icin mi bosanmak istiyorsunuz?
17 sene once, universite zamanindan bahsediyoruz. eger cok buyuk bir askla iliskiye baslamadiysaniz insanin iki kisi arasinda kalmasi cok normal. sonucta herkes birilerinin tercihi. bana fazla dramatik geldiniz. baska seyler varsa bilmiyorum tabi.
Aşık olduğnu biliyormuş ve bile bile bana yalan söyledi benim şüphelenip bu kız sana aşık mı dediğim zamanlar, asla demişti. Eşimle konu nerden açıldı net hatırlamıyorum. Neden anlattı onu da bilmiyorum. Bunu da düşünüyorum. Sorduğumda oldu bitti diyor.Sizce esiniz gercekten ikinizi birden mi idare etmis oluyor? Belkide asik oldugunu biliyordu ama arkadasligi sürdürdü. Bence dogru birsey degil. Ama ayseyi istese sizden önce beraber olurdu. Bu bana bosanmak icin yeterli bi sebep gibi gelmedi. Ama esiniz bunu size simdi neden anlatti?
Önceki konularıma bakarsanız tek sebep elbette bu değil. 2 evladım var ha deyince sebepsiz boşanamam ki... Sadece bu da tuz biber oldu öyle söyliyimAçıkçası benzer duruma şahit oldum, bu kendisine ilgisi olan kızın ilgisini kullanmak, ego tatmini yapmak bir nevi. Bu durumda karakterinden soğur uzaklaşırdım olay tazeyse ama seneler geçmiş. Eşiniz olgunlaşmıştır, değişmiştir. Bu yüzden boşanmak istediğinize emin misiniz? Mesela eşiniz boşanınca başkasıyla evlense ya da o kadınla evlense üzülmez misiniz? Sorma sebebim şu; onu cezalandırmak için mi boşanmak istiyorsunuz yoksa tamamen soğudunuz mu? Fevri davranmadan biraz düşünün derim…
bilmiyorum bana yine de mantikli gelmedi. mesela benden de hoslanan birileri vardi ama ben kendilerini kotu hissetmesinler diye onlar istedigi surece arkadasligima devam ettim, tavrimi degistirmedim yani. sen nasil benden hoslanirsin diye sirt donmedim. sonra unutuldu gitti.1 sene önce öğrendim ben. Ayrıca çok büyük aşkla başladık,aylarca koştu peşimden,yurdumun önünde sabahladığını bilirim. Dolayısıyla 2 kişi arasında tercih gibi bi durum söz konusu değil. Olsa bile yolu bu olmamalı.
Az kaldı,dur şuraya yığılayım :)Birde bayil istersen Feriha
1 sene önce öğrendim. :)17 sene be hanımefendi el insaf.
1 sene önce öğrendim. :)
Ailesi inanılmaz kalabalık,yobaz ve herşeye karışan tiplerden. Çok ezdirdi onlara da…
Her gün hakaret işitiyorum,asla memnun edemiyorum. Bana karşı inanılmaz saygısız,fiziksel şiddete eğilimli.
Bunları konuya ekleseniz herkesin tepkileri çok çok farklı olur, şu an sadece bu konu bazında boşanılmaz ama bu eski konunuza yazdıklarınız kapı gibi sebepBoşanalım diyorum. Çocuklarla tehdit ediyor beni. Sana vermem vs. Senin kanunların beni bağlamaz diyor. Bırak beni diyorum,Ömür boyu böyle çekeceksin diyor,beni bırakmıyor da…
Tek sebep bu değil. Bu sadece hazmedemediğim başka bi sebep. Resmen beni cepte bildi,onunla da gönül eğlendirdi gibi hissediyorum.Boşanılacak bir konu değil ki çok sene geçmiş :)
Çok teşekkür ederim. Haklısınız,herkes tek sebep yüzünden boşnamaya kalktığımı sandı.Bunları konuya ekleseniz herkesim tepkileri çok çok farklı olur, şu an sadece bu konu bazında boşanılmaz ama bu eski konunuza yazdıklarınız kapı gibi sebep
Tek sebep elbette bu değil. Önceki konularıma bakarsanız...Sadece bu durm son derece mide bulandırıcı.Sebep sadece bu mu soğumanız için? Bilmiyorum ama bana biraz abartı geldi 17 yıl öncesinden bahsediyorsunuz.. başka hiçbir sebep yoksa yıkmayın yuvanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?