• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımdan Çıkmıyor.

Aşık olduğnu biliyormuş ve bile bile bana yalan söyledi benim şüphelenip bu kız sana aşık mı dediğim zamanlar, asla demişti. Eşimle konu nerden açıldı net hatırlamıyorum. Neden anlattı onu da bilmiyorum. Bunu da düşünüyorum. Sorduğumda oldu bitti diyor.
17 sene öncesinin meselesini kafanıza takmanıza gerek yok bence, üstünden yıllar yıllar geçmiş de tek takıldığım nokta eşinizin bunu 16 sene sonra dile getirip aslında arkadaşım bana aşıktı, bizi ayırmak istiyordu demesi tuhaf, gereksiz ve yıllar sonra ne alaka?

Aşık olduğnu biliyormuş ve bile bile bana yalan söyledi benim şüphelenip bu kız sana aşık mı dediğim zamanlar, asla demişti. Eşimle konu nerden açıldı net hatırlamıyorum. Neden anlattı onu da bilmiyorum. Bunu da düşünüyorum. Sorduğumda oldu bitti diyor.

Baska seyler de olmali. Yoksa 17 sene ve iki cocuk üstüne de bosanmak istemezsiniz heralde.

17 sene öncesinin meselesini kafanıza takmanıza gerek yok bence, üstünden yıllar yıllar geçmiş de tek takıldığım nokta eşinizin bunu 16 sene sonra dile getirip aslında arkadaşım bana aşıktı, bizi ayırmak istiyordu demesi tuhaf, gereksiz ve yıllar sonra ne alaka?
AHH Mune... Zaten bunu aklım almıyor. Neden söyledi ki? Bunu ona da sordum,neden midemi bulandrdın dedim. Öyle aklıma geldi olmuş bitmiş diye... Zaten güvenim yok eşime... Fıldır fıldır gözleri oynar bi dişi geçtği zaman önümüzden! Ve bunu asla kabul etmez. Bakımlı,güzel bir kadın olduğm sylenir ama bunun güzellikle vs ilgiis yok bence. Adamın o zamanlar beğenilmek,istenmek hoşuna gitti ve devam etti.

Sizi kaybetmemek için de öyle bir şey yok demiş olabilir ve 17 sene önceki olgunlukla şimdiki bir olmuyor, geçte olsa söylemiş hep saklayabilirdi de sinirinizi ve üzüntünüzü anlıyorum ama ayrılma kararını bir daha düşünün isterseniz yani şuan ki size tavrı saygısı ve sevgisine bakın derim

Sizi kaybetmemek için de öyle bir şey yok demiş olabilir ve 17 sene önceki olgunlukla şimdiki bir olmuyor, geçte olsa söylemiş hep saklayabilirdi de sinirinizi ve üzüntünüzü anlıyorum ama ayrılma kararını bir daha düşünün isterseniz yani şuan ki size tavrı saygısı ve sevgisine bakın derim
Şu an çok sallantıda bir evlilğimiz var. Benim güvenim yıllar önce bitti,sevgi deseniz krııntısı kaldı. Önceki konularıma bakarsanız anlarsınız.

Ayşeyi isteseydi Ayşe ile beraber olurdu. Arkadaş olarak görüyormuş. Gerçi böyle bir durumda ben olsam onun yerinde, Ayşe ile arkadaşlığımı noktalardım ama bilmiyorum belki o kadar ince düşünemedi arkadaşlık etmekte sakınca görmedi ama isteseydi Ayşe ile birlikte olurdu. Demek ki istememiş, sizi seçmiş.

AHH Mune... Zaten bunu aklım almıyor. Neden söyledi ki? Bunu ona da sordum,neden midemi bulandrdın dedim. Öyle aklıma geldi olmuş bitmiş diye... Zaten güvenim yok eşime... Fıldır fıldır gözleri oynar bi dişi geçtği zaman önümüzden! Ve bunu asla kabul etmez. Bakımlı,güzel bir kadın olduğm sylenir ama bunun güzellikle vs ilgiis yok bence. Adamın o zamanlar beğenilmek,istenmek hoşuna gitti ve devam etti.
Diğer ayrıntıları şimdi gördüm, hakaret vb varmış sevgi ve ilgi de yokmuş galiba, eşiniz bir de bu gereksiz ayrıntıyı vererek ben eskiden beri ilgi gören aşık olunan paylaşılamayan bir erkektim, seninle evlendim kıymetini bil deyip sizi ezmeye sindirmeye mi çalışıyor acaba?
Bazı insanların egosu şişik olur ya hani, ah canım kocaaaaam başka kadınlara yar etmem, senin için her şeyi yaparım deyip muhteşem erkeklik egosunu daha da şişirmenizi mi bekliyor anlayamadım🙄

Ayşeyi isteseydi Ayşe ile beraber olurdu. Arkadaş olarak görüyormuş. Gerçi böyle bir durumda ben olsam onun yerinde, Ayşe ile arkadaşlığımı noktalardım ama bilmiyorum belki o kadar ince düşünemedi arkadaşlık etmekte sakınca görmedi ama isteseydi Ayşe ile birlikte olurdu. Demek ki istememiş, sizi seçmiş.
evet o zamanlar deli gibi aşıktı bana ok. Ama düşünsenize eşinize aşık bir kadını kabul edebilir miydniz yanınızda?

Bu hareketleri sevgiliyken sineye çekip evlenince içinizi kemirmesi da ayrı tuhaflık. Bir kızla bu kadar samimi olan erkekle sevgili olmam, olsam da ayrılırım zaten. Siz bu ikili samimiyeti göre göre evlenmişsiniz, bal gibi de biliyordunuz aralarındaki masum olmayan flörtü.

İşin ilginci sizin evliliğinizde hakaret, şiddet, tehdit ne ararsan var ama tek sorun Ayşe kişisi maşallah!

Maaşlı bir kadın kendini bu kadar ezdirip paspas etmemeli ya. Kocayı baş tacı edicem diye kendi gururunu bu kadar ayaklar altına almamalı. Özellikle şiddet ve başka kadın konusunda.

Diğer ayrıntıları şimdi gördüm, hakaret vb varmış sevgi ve ilgi de yokmuş galiba, eşiniz bir de bu gereksiz ayrıntıyı vererek ben eskiden beri ilgi gören aşık olunan paylaşılamayan bir erkektim, seninle evlendim kıymetini bil deyip sizi ezmeye sindirmeye mi çalışıyor acaba?
Bazı insanların egosu şişik olur ya hani, ah canım kocaaaaam başka kadınlara yar etmem, senin için her şeyi yaparım deyip muhteşem erkeklik egosunu daha da şişirmenizi mi bekliyor anlayamadım🙄
Bu mümkün değil. Hayatımın hiçbir döneminde öyle bir kadın olmadım. öÖyle bir niyeti evet olabilir ama daha çok bekler :)

Şu an çok sallantıda bir evlilğimiz var. Benim güvenim yıllar önce bitti,sevgi deseniz krııntısı kaldı. Önceki konularıma bakarsanız anlarsınız.
Her şey üst üste geldiyse son olarakta bu konuyu seneler sonra açtıysa hoş değil tabii çok iyi düşünün bu karar için hakkınızda hayırlısı olsun

Bu hareketleri sevgiliyken sineye çekip evlenince içinizi kemirmesi da ayrı tuhaflık. Bir kızla bu kadar samimi olan erkekle sevgili olmam, olsam da ayrılırım zaten. Siz bu ikili samimiyeti göre göre evlenmişsiniz, bal gibi de biliyordunuz aralarındaki masum olmayan flörtü.

İşin ilginci sizin evliliğinizde hakaret, şiddet, tehdit ne ararsan var ama tek sorun Ayşe kişisi maşallah!

Maaşlı bir kadın kendini bu kadar ezdirip paspas etmemeli ya. Kocayı baş tacı edicem diye kendi gururunu bu kadar ayaklar altına almamalı. Özellikle şiddet ve başka kadın konusunda.
Haklısınız. Şartlarımı olgnlaştırmayı bekliyorum,bilmediğiniz birtakım sorunlar var. Ayrıca o dönem rahatsız olduğmu onloara söyledim ve yanlış anladığımı,eşimi abisi gibi gördüğünü yeminler ederek özürler dileyerek açıkladı bana. Gençtim,toydum,inandım.

Eşimle 17 senedir birlikteyiz. İlk flört dönemlerimizde bizim tanışmamıza vesile olan ortak bir kız arkdaşımız vardı. Sürekli birliktelerdi,önceleri ben dahil kampüste herkes onları sevgili sanıyordu ama arkadaşlarmış. Öyle söylediler. Sonra biz eşimle aşık olduk vs. Flört etmeye başladık. Ancak bu kız arkdaşımın -ismi Ayşe olsun- eşime karşı davranışları hoşuma gitmiyordu. Gereksiz el şakaları,laubali hareketler,bana ben sarışın renkli gözlü erkeklerden hoşlanıyorum diyordu ki benim eşimi tarif ediyor aslında vs. Dahası eşim de ona el şakası vs yapardı. Sürekli birlikteydik o dönem... Bir ara ben staj yapıyordum, eşim staj yaptığım şehre gelince onu da getirmek istedi keza Ayşe de gelmek istedi,e bi durun dedim yani... O zaman sevgilim olan eşime rahatsızlığımı dile getirdim ki hislerim beni yanıltmaz. Abarttığımı söyledi. Ama ben Ayşe ile konuşup bu durumdan rahatsız olduğumu,hareketlerini normal karşılamadığımı söyledim ve yapı olarak da hiç de gereksiz yere kıskançlık yapacak biri değilimdir. Ama abartı boyutta davranışları vardı. Her neyse o dönem tartıştık,sonra özür diledi,beni anladığını söyledi,epeyce bi dil döktü,tekrar arkadaşlığımıza devam ettik. Benim üniversite bitti,memelketime döndüm, onlar aynı şehirde kaldı. Biz görüşüyoruz tabi Ayşe ile de... Sonra ben bi şekilde irtibatımı kopardım çünkü gereksiz muhabbetlere girişti. O zamanlar msn vardı bilen bilir,görüntlü görüşüyoruz mesela kıyafetim böyleymiş,bu rengin üstüne şunu giymeliymişim,kıyafetim yoksa bana eskilerinden gönderebilrimiş vs. E kopardım ben de tabi. Esas meseleye şimdi gelelim.

Eşim seneler sonra Ayşe'nin O'na aşık olduğunu itiraf etti. Biz flört etmeye başlayınca Ayşe'nin bunu kabul etmediğini,hala eşimi kazanmak için bizi ayırmaya çalıştığını ama eşimin onu sadece arkadaş olarak gördüğünü vs. anlattı. En önce bi şok gibi bişiy oldu zaten biliyordum ben gibi düşündüm. Emin olun 1 ay filan geçti üstünden ben hala net düşünemiyordum. Sonra kafama balyoz gibi indi. Eşim aslında ikimizi birden idare etmeye çalışmış arkadaş ayağına... şimdi bunu ona söylesem asla kabul etmez. Ama biliyordu onu sevdiğini ve buna rağmen gözümün önünde cilveleştiler,yakılaştılar ve arkadşız dediler. Bne yapmış olsaydım eşim kapı dışarı ederdi beni,ahlaksızlık bu... Düşündükçe delirecek gibi oluyorum ve ben bu itirafı 1 yıl önce öğreniyorum. 2 evladım var. Eşimle aynı yastıkta,yatakta yatmak istemiyorum.Sevişmekten tiksiniyorum. Şartlarımı olgunlaştırıp,boşanmak istiyorum,iş durumlarım çok çetrefilli. Mecburen durmak zorundayım 657 memurum ve tayin işimi oldurmaya çalışıyorum. İşyerimde mobbing,evde güven yok,huzur yok. Psikolojim leş gibi...

18 martta Eşler arasında para meselesi konunuz ve 24 nisan Boşanmak istiyorum konunuz da eşinizle aranızdaki farklı sorunlarınızdan bahsetmiştiniz.

İşyerinizle alakalı da amirinizle yaşadığınız soruna ve işyerinde maruz kaldığınız baskıya dair konu açmıştınız.

Daha önceki konularınıza bakarak "Ayşe" sizin hayatınızda ne kadar yer tuttu ki , şu anda kendisini günah keçisi ilan ediyorsunuz ?

Belki 17 sene önce hoşlanmıştır Ayşe ve eşiniz birbirinden. O dönemde bir beğeni varsa dahi 2 tarafta üstüne düşmeye değer görmemiş.

Eşiniz 16 sene sonra ; "Ayşe bana aşıktı" vs diyerek bunu anlatmaya neden ihtiyaç duydu , sizi kıskandırmaya mı ya da ilginizi çekmeye mi çalışıyordu ?

Şöyle bir ek açıklama yapiyim tek sebep bu değil arkdaşlar. Gururum incindi. 1 seneden beri ara ara takılır aklıma,hazmedemediğimi hissederim. Herkese teşekkür ederim.

Back
X