Kilolu değilsiniz ya bende 1.68 69 kiloyum şuan diyetteyim ve canım yarım ekmek hatta 1166/ 74 ://
Bu pandemi dönemi çoğu kişi aynı durumda ama yapmayın... O alınan kilolar verilmiyor sonra166/ 74 ://
Bu pandemi dönemi çoğu kişi aynı durumda ama yapmayın... O alınan kilolar verilmiyor sonra
İşte o rahatlık bıngıllık olarak geri geliyor. Pandemi dönemini fırsata çevirin.( evet vermenin zorluğunu da biliyorum. Ama sanki sadece hamurla rahatlıyor gibiyim :/
Hahaha sarılalım yumuş yumuşBende çok yiyorum gel sarılalım
Evet devlet buna da el atmalı, kamu yararı var sonuctaŞu pandemi zamanı kilo almayan yok ki zaten. Yemek yemeden vakit gecmıyor gibi geliyor. Çocuklar istiyor kek tatlı vs e yaptıkça da insanın yiyesi gelıyor. Eski iradem gitmiş gibi hissediyorum. Topluca diyete girmemiz lazım
Sizde azim olmasa hukuk fakültesini bitiremezdiniz bence.166/ 74 ://
Hahaha sarılalım yumuş yumuş
BendeMerhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştüKilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum (
Evden pudingli bisküvili pasta eksik olmuyor, haftada en az birgün pişi oluyor... Yoksa şimdiye manken olmuştum. Ve geçmeyen o uzuuuuun geceleeeer nasıl geçyor, çayla çerezle işteŞu pandemi zamanı kilo almayan yok ki zaten. Yemek yemeden vakit gecmıyor gibi geliyor. Çocuklar istiyor kek tatlı vs e yaptıkça da insanın yiyesi gelıyor. Eski iradem gitmiş gibi hissediyorum. Topluca diyete girmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?