Can sıkıntısından evde öyle oluyor da kafada bitiyor iş bıseylerle oyalanmak lazım. Bende bir kaç gündür dikkat edıyorum baya hatta şuan açımMerhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştüKilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum (
Bana da sarılın, ben de bıngıl bıngıl oldum ve hiiiiiç motivasyonum yok
Sesli güldüm size. :)) etrafta fazla tombiş yoktur umarımBundan 3 hafta önce bir azim geldi diyet artı sporla 10 günde 2 kilo verdim ve sikilastim. Sonra regl dönemi sonra ufakligin soguk alginligi derken biraz once yarim ekmege salca sürüp yedim çok severim ben şalcali ekmeği. Üstüne de pul biber oh mis.
Birde 2 kilo verince sosyal sorumluluk porojesi gibi etrafimdaki tüm tombisleri arayıp hepsini gazlayip yilbasina kadar zayiflama sözü almıştım.
Ama ben suan servis disiyim. Acim yorgunum gerginim. Ne diyet yapacak ne spor yapacak moyivasyonum var. O yüzden 1 ocakta telefonumu kapatmayi dusunuyorum.
Ay gunde 2litre su iciyorum ama dunyayi verseler dunyayi bile yerimEvde olmanın sonucu
Bir de evde az su içiliyor çok su az yemek demek aslında
Ay gunde 2litre su iciyorum ama dunyayi verseler dunyayi bile yerim
Evet bebegim var emzirirken ben ben olmuyorum bildigin canavara donusuyorumyanlış bilmiyorsam senin bebeğin var
senin hormonlar yemeni öğütlüyor, ye ki bebeğin doysun diyor
sana 3,5 litre lazım :)))
Şu pandemi zamanı kilo almayan yok ki zaten. Yemek yemeden vakit gecmıyor gibi geliyor. Çocuklar istiyor kek tatlı vs e yaptıkça da insanın yiyesi gelıyor. Eski iradem gitmiş gibi hissediyorum. Topluca diyete girmemiz lazım
Malesef çokça var. Hatta içlerinde en zayıf benim. Bana sen niye spor yapiyorsunki zaten zayifsin diyen tipler. Kendileri benle aynı boy yaklaşık. Ama hepsi 80 kilo üstü ben 62.Sesli güldüm size. :)) etrafta fazla tombiş yoktur umarım
yanlış anlamayın ama bana çok tatlı geldinizMerhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştüKilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum (
karbonhidrat ağırlıklı beslendikçe daha çok karbonhidrat alma ihtiyacı hissedersiniz. Bu bir kısır döngü gibidir. Siz yine istiyorsanız yiyin ama önce protein, sebze, yoğurt ve meyve sokun diyetinize, bunları yediğinizde daha enerjik hissedersiniz ve ondan sonra o kadar karbonhidrat istemeyeceksiniz. Karbonhidrat olarak tam tahıllı ürünler kullanın, şeker tüketmeyin, tatlandırıcı olarak bal, pekmez tercih edin.( evet vermenin zorluğunu da biliyorum. Ama sanki sadece hamurla rahatlıyor gibiyim :/
Bende hiç bir şey yemesem bile gitmiyor. Birde cok su içmek mideyi genişletiyor diyorlar doğru mu kiBende yemeyip kilo alanlardanım.
1.70 boyum/68 kiloyum 15 gündür şeker yemiyorum, pilav makarna çok az yemeklerin yanında.
2.5 litre suyum var günlük ama veremiyorum.
Spor şansım yok.
İşim masa başı
Nasıl gidecek bu kilolar
Bende hiç bir şey yemesem bile gitmiyor. Birde cok su içmek mideyi genişletiyor diyorlar doğru mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?