- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Çevreme göre kilolu olsam iriyim, zayıflasam yakışmıyorBenide diyet ve spora çevrenin söyledikleri itti sevinelim mi uzulelim mi bilemedim.
Alışınca az yiyorsunuz zaten, önemli olan başlamakO sürekli yeme isteği hepimizde var, duygusal yeme herhalde. Ben yarından itibaren kendime çeki düzen vermeye karar verdim, böyle olmaz çünkü :/
Sorun başlamakta kesinlikleAlışınca az yiyorsunuz zaten, önemli olan başlamak
Aynen öyle inanın. Kıskanıyor kar mı acaba biziÇevreme göre kilolu olsam iriyim, zayıflasam yakışmıyor
Aynı duygu geçişlerindeyizOof of en büyük derdim bu olabilir. Sorunlarımla yiyerek baş edebiliyorum. Bu bende çok kötü bir bağımlılığa sebep oldu. Sağlıklı beslendiğim zamanlar hayatım öyle güzel bir düzene giriyor ki. Kilo veriyorum, dinçleşiyorum, enerjim kat kat artıyor, moralim acayip düzeliyor, geleceğe dair hayaller kuruyorum. Ama bir yerde patlıyor ve eski düzenime geri dönüyorum. İyi olan herşey de olduğu gibi kötüye evriliyor. Bunun farkında olup da düzenli ve sağlıklı beslenmeye dönememek çok acı veriyor.
Bunu okuduktan sonra gidip puding yapip yiyecegim... hayat kisa istediginiz yiyin ama porsyonlari az az yiyin. Tika basa doyma hissi gelince yemeyi birakmayin, nefsiniz kesilince birakinMerhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştüKilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum (
Gece hamurişi yiyin alırsınızBen de kilo almak istiyorum alamiyorum tersine dunya
Metabolizmam hizli yemek yeme ile alakali değil aslında, iştahı açık biriyim yedigimde tam tersi kilo kaybediyorum, genelde tavsiyeler bu şekilde gece ye iştahın yoktur senin gibisinden tavsiyeler geliyor ama malesef bünye meselesi.Gece hamurişi yiyin alırsınız
Kilo alamıyorsanız iştahınız yoktur
O zaman bir doktora görünün,yiyip de kilo veriyorsanız, sıkıntıMetabolizmam hizli yemek yeme ile alakali değil aslında, iştahı açık biriyim yedigimde tam tersi kilo kaybediyorum, genelde tavsiyeler bu şekilde gece ye iştahın yoktur senin gibisinden tavsiyeler geliyor ama malesef bünye meselesi.
Göründüm bi sıkıntı yokO zaman bir doktora görünün,yiyip de kilo veriyorsanız, sıkıntı
Yalniz değilsin hayatım boyunca hep zayıftım boyum 1.62 şuan şuan 65 civarıyım sanırımMerhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştüKilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?