- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
- Konu Sahibi Gulden_1987
-
Birinciye çok baktın da ikincisi kaldıMerhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Çocuk gelişimciyim demişsiniz, bunları yazabiliyorsanız o diplomayı yırtıp çöpe atın. Dediğinizin aksine basbayağı kötü biri. Anne olmayı hiç haketmiyor. Umarım çocuğu elinden alınır ve bir daha üremez.Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsinizböyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda
Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsinizböyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda
Doktora gidip tedavi olmalısınız. Her çocuk huzurlu mutlu bir anneyi hak eder. Ben de ikinci çocuğum olsun isterdim ama neler yaşayacağımı bildiğim için yapmıyorum. Yani hem kendi durumunuzun farkındasınız hem de ikinci çocuğu istiyorsunuzMerhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Yeni üyeyim,çok fazla bilgi sahibi değilim sayfa hakkında,site yönetimi ulaşamaz mı bilgilerine ?Valla nereye şikayet ediliyorsa edelim. Ben bilmediğimden kaldım öyle yoksa bu çocuk da elinden alınsın yawrucak hala yaşama şansı varken..
Ulaşır:)) zaten şikayet edildi merak etmeyin internet ortamında hiç bişey yok olmuyo:)) konuma kadar da belirlenebilir. Site yönetimi değil devlet el koyacak olaya. otrera sağolsun link atmıştı şikayet için. Sayfalar arası gezmen gerekicek ama ordan ihbar olusturabilirsinistersenYeni üyeyim,çok fazla bilgi sahibi değilim sayfa hakkında,site yönetimi ulaşamaz mı bilgilerine ?
Hiç problem değil,hemen bakıyorum teşekkürlerUlaşır:)) zaten şikayet edildi merak etmeyin internet ortamında hiç bişey yok olmuyo:)) konuma kadar da belirlenebilir. Site yönetimi değil devlet el koyacak olaya. otrera sağolsun link atmıştı şikayet için. Sayfalar arası gezmen gerekicek ama ordan ihbar olusturabilirsinistersen
Kendinden güçlü biriyleEmzirmek için uyandırmaya kiyamadigim bebeğim su an yanımda.. yaa nasıl kiyiyosun nasıl. Nasıl aglatabiliyosun? Gucu gücü yetene tabi nasi korkuyodur yawrum minicik canı sana nasi karşı koysun.. sen anneliği haketmiyosun net. Anca amip gibi cogalmayi biliyosun anne olamaz sen ve senin gibiler!! Hadsiz. Kendin korkudan nasıl tuydun ama?? Uçuklatirlar adami . Ödün patladı gece boyu uyku girmesin bakalım gözüne. O çocuğu nasıl korkuttuysan sen de öyle kork!!!
anlamadım?Kendinden güçlü biriyle
Bence fake gibi geldi ya da psikopatsiniz..neyine senin ikinci cocuk umarım fakesinMerhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
ya eskı konularına bak bak o bogucam dedıgı cocugu dogurdugu zaman gırıyormus sıteye. o olayın buraya gelcegını ummadan nasıl olsa benı tanıyan bılen yok dıyerek cesaret ettı de yazdı da ... ıste .. hesabı tutmadı.Bence fake gibi geldi ya da psikopatsiniz..neyine senin ikinci cocuk umarım fakesin
Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsinizböyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda
Allah da seni bildgi gibi yapsin kadin!Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?