Aklımı kaybediyorum sanırım

Valla kusura bakmayın ama aklınızı kaydediyor değil , kaybetmişsiniz adeta.
ne diyeceğimi şaştım kaldım. Allah herkese akıl fikir versin yardımcı olsun.

çevremde millete verdiğim akıl ve kestiğim ahkamlarla meshurumdur bide. terzi kendi söküğünü dikemez edemez de demeyeceğim hiç yapan nasıl yapıyor diye sorarlar adama. Mesela bu gece yine o kadınla beraber biliyorum. Amcası vefat ettiği için oraya gideceğim dedi bana. Annesini aradığımda gitmediğini öğrendim. Gündüz olacak yine arka arkaya yalanlar. Ben yine inanmış gibi yapacağım. Aynı şehirdeyken sanırım bu böyle devam edecek. Uzaklaşmak istiyorum tekrar ama kızım büyüdükçe çanta gibi onu sağa sola savurmak çok acımasızca geliyor bana. Kendi evim burası benim şehrim düzen kurmalıyım sürekli kreş değişimi ortam değişimi derken el kadar çocuğu da içinden çıkamayacağı şeylere maruz bırakmak istemiyoru. Kalırsam da sürekli peşindeyim. Ne yapmalıyım artık işin içinden asla çıkamıyorum.
Kızınızı bu adamı sevdiğiniz kadar sevmiyorsunuz. Kızınızı gerçekten sevseydiniz ve düşünseydiniz kendinizi tedavi eder, kızınızla yeni bir hayat kurardınız.

Sizin geçmişte yaşadığınız travmaların aynısını şu an siz kızınıza yaşatıyorsunuz.
Küçüktür aklı ermez sanmayın. Çocuklar anlam veremese de hissediyor ve bunu kaydediyor. Küçücük çocuğa bunları yaşatmaya ne hakkınız var? Madem bu durumla başa çıkamayacaktınız, niçin anne oldunuz?

Bencilliği bahaneleri bir kenara bırakıp gerçekten kızını düşünen bir anne olun artık. Eğer kızınızın ileride tıpkı sizin gibi " annemin travmaları vardı Bu hataları O yüzden yapıyorum" demesini istemiyorsanız kendinizi toparlayın.

Yaptığınız eleştirilerin çok daha ağırlarını yapıyorum kendime çoğu zaman. Ama gelin görün ki kendim de baba sevgisinden mahrum büyüdüğüm için kızım onun gölgesi altında olsun istiyorum. Ama nafile bir çaba olduğunun da bilincindeyim. Gittim evet ve de sandıgınızın aksine irtibatı ciddi anlamda hemen hemen komple koparmış vaziyetteydim. Ama yine dönünce yada canlı kanlı karşımda görünce sar başa oldu. Çünkü ben aklımda bitirip gitmiştim kalbimde değil. Görünce belki düzelmiştir (çünkü aşırı pişmanmış gibi konuşuyordu) umuduyla ve istemiyle hareket ettim. Evet hatamın ve yapmam gerekenin farkındayım gelin görün ki mesele burda başlıyor. Yapamıyorum. Evet yapamıyorum. Kızıma bağırmıyorum şiddet vs uygulamıyorum. zaman zaman yanında ağlıyorum istemsizce ve onun bunu gördüğünde üzüleceğini bildiğim halde bunu sürdürdüğüm oluyor.

Kendi acizliğini çocuğunu bahane ederek örtmeye çalışan başka bir kadın daha
Bahane hep aynı
Çocuğum için...

Uzun zamandır burayı takip ediyorum ve artık kendimi yazmaktan alıkoyamadık. 6 yıldır ite kaka ilerleyen zaman zaman gittiğim ama her defasında döndüğüm bir ilişkim var. Hatta bu ilişkiden 3,5 yaşında bir de kızım var. Zaten her şeyi geride bırakmamamın sebebi de bi nebze kızım. İlişkimin ilk gününden son gününe kadar aldatıldım. Fiziksel değil ama psikolojiK siddete sürekli maruz kalıyorum. Hayır Yine de kopanıyordum. Hasta gibiyim sürekli takip halindeyim. Whatsappını konumunu her şeyini takip ediyorum. Buna rağmen aldatmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatta geçen hafta beraber olduğu kadınlardan tekine ulaştım yalvar yakar adres bilgisi alıp onlardan önce gidip otelin kapısında onları yakaladım. Elimde sopayla sokaklarda adam dövdüm. olayların sabahında özür diliyor seni seviyorum bana büyü yaptılar diyor ama hala devam. İnanmamı bekliyor. Sessiz kalayım kenarda oturup onu bekleyeyim istiyor. Ama ben kendime şaşıyorum. Neden katlanıyorum diyorum. Gururun da mı yok diyoru. 28 yaşındayım o 36. Beraber olduğu sonuncu kadın neredeyse 50 yaşında. Gerçekten sürekli ağlamaktan düşünmekten aklımı kaybetmek üzereyim. Kızıma da ister istemez yansıtıyorum. Başka şehre de gittim unutayım diye 2,5 sene gelmedim ama pandomim patlayınca iş yerim kapanınca mecbur geri döndüm. Artık çıkmazda hissediyorum. Kendimden ve yapacaklarımdan korkuyorum. Bunları yazarken bile ağlıyorum.
Ah yazık kıyamam büyü yapmışlar adamcağız a . Sende biraz anlayış göster . Ne sopayla adam dövuyorsun. Müge anlinin bı lafı . Kısaca bı bay bay diceksin. Kusura bakma ama eşin seni bı defa aldatmış olsa affetsen. Ben bunu kabul etmem ama saygi gösteririm. Çocuğun var diye. Ama baştan sona aldatma hep devamlılık gösteriyor. Kusura bakma canm . İnsan bı kere kazık yer . Bundan sonrası senin iraden.

Uzun zamandır burayı takip ediyorum ve artık kendimi yazmaktan alıkoyamadık. 6 yıldır ite kaka ilerleyen zaman zaman gittiğim ama her defasında döndüğüm bir ilişkim var. Hatta bu ilişkiden 3,5 yaşında bir de kızım var. Zaten her şeyi geride bırakmamamın sebebi de bi nebze kızım. İlişkimin ilk gününden son gününe kadar aldatıldım. Fiziksel değil ama psikolojiK siddete sürekli maruz kalıyorum. Hayır Yine de kopanıyordum. Hasta gibiyim sürekli takip halindeyim. Whatsappını konumunu her şeyini takip ediyorum. Buna rağmen aldatmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatta geçen hafta beraber olduğu kadınlardan tekine ulaştım yalvar yakar adres bilgisi alıp onlardan önce gidip otelin kapısında onları yakaladım. Elimde sopayla sokaklarda adam dövdüm. olayların sabahında özür diliyor seni seviyorum bana büyü yaptılar diyor ama hala devam. İnanmamı bekliyor. Sessiz kalayım kenarda oturup onu bekleyeyim istiyor. Ama ben kendime şaşıyorum. Neden katlanıyorum diyorum. Gururun da mı yok diyoru. 28 yaşındayım o 36. Beraber olduğu sonuncu kadın neredeyse 50 yaşında. Gerçekten sürekli ağlamaktan düşünmekten aklımı kaybetmek üzereyim. Kızıma da ister istemez yansıtıyorum. Başka şehre de gittim unutayım diye 2,5 sene gelmedim ama pandomim patlayınca iş yerim kapanınca mecbur geri döndüm. Artık çıkmazda hissediyorum. Kendimden ve yapacaklarımdan korkuyorum. Bunları yazarken bile ağlıyorum.
Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bir kaç ay geçirdiğimiz ruhumuza dokunduğunu düşündüğümüz biriyle bile zor yolları ayırıyoruz, özellikle ben bu konuda çok güçsüzüm, bozuk aile yapısı sebebiyle kötü her şeye tutulup yalnız kalmaktan korkuyorum, kimseyi seçemiyorum bağlanıyorum.

Ki siz de bir çocuk olduğunu söylüyorsunuz, ama şöyle düşünün, bu çocuğun babası ölebilirdi de ? siz bu sartlarda da o sartlarda da kendiniz yetiştirmek zorundasınız, anne ve baba olmak zorundasınız, ilerde oda sizin gücünüzle gurur duyar, bence ilk iş kendinize gelmelisiniz, tehlikeli bir bağımlılık görüyorum ben, ki 6 yıl dile kolay illa ki böyle olur.

Iliski yasadiginiz insan evlimi..neden evlilik yapmadiniz..birde o cocugunuz eminim..o ortama surekli maruz kaliyordur..siz bir annesiniz..cocugunuza bunu yapamazsiniz..bu sekilde buyuyemez..kafayi yrmek uzereyim diyosunuz ya..hayatta bi amaciniz olmali..bublarin en basinda cocugunuz gelmeli..bu bile kafayi yememniz icin..bir sebep..

Kendinize de çocuğunuza da saygınız yok. Cok bencilsiniz. Neden böyle bir durumda çocuğu dünyaya getirdiniz. Neden hala düzeltme fırsatınız varken çocuğa da bunları yasatiyorsunuz. Ben çocuk için çok üzüldüm. Anlattıklarınız akıl almaz şeyler. Insan kendini ancak bu kadar düşürür. Defalarca aldatildiginiz halde hala nasil adamı sevebiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor

çevremde millete verdiğim akıl ve kestiğim ahkamlarla meshurumdur bide. terzi kendi söküğünü dikemez edemez de demeyeceğim hiç yapan nasıl yapıyor diye sorarlar adama. Mesela bu gece yine o kadınla beraber biliyorum. Amcası vefat ettiği için oraya gideceğim dedi bana. Annesini aradığımda gitmediğini öğrendim. Gündüz olacak yine arka arkaya yalanlar. Ben yine inanmış gibi yapacağım. Aynı şehirdeyken sanırım bu böyle devam edecek. Uzaklaşmak istiyorum tekrar ama kızım büyüdükçe çanta gibi onu sağa sola savurmak çok acımasızca geliyor bana. Kendi evim burası benim şehrim düzen kurmalıyım sürekli kreş değişimi ortam değişimi derken el kadar çocuğu da içinden çıkamayacağı şeylere maruz bırakmak istemiyoru. Kalırsam da sürekli peşindeyim. Ne yapmalıyım artık işin içinden asla çıkamıyorum.
Onceliginiz kiziniz olursa yapacaginiz sey cok acik. Fazla gevelemeye, dram yapmaya gerek yok. Size cok sinirlendim. Cocugu dusunur gibi yazmissiniz da cocugunuzu zerre dusunmuyorsunuz. Onceliginiz kiziniz olsaydi asla bu durumda olmazdiniz. Sizinle empati kuramadim, ki cogu zaman empati kurabilirim insanlarla. Ama cocuk sozkonusuysa bahaneler bir vizilti gibi kaliyor benim icin.

Yaptığınız eleştirilerin çok daha ağırlarını yapıyorum kendime çoğu zaman. Ama gelin görün ki kendim de baba sevgisinden mahrum büyüdüğüm için kızım onun gölgesi altında olsun istiyorum. Ama nafile bir çaba olduğunun da bilincindeyim. Gittim evet ve de sandıgınızın aksine irtibatı ciddi anlamda hemen hemen komple koparmış vaziyetteydim. Ama yine dönünce yada canlı kanlı karşımda görünce sar başa oldu. Çünkü ben aklımda bitirip gitmiştim kalbimde değil. Görünce belki düzelmiştir (çünkü aşırı pişmanmış gibi konuşuyordu) umuduyla ve istemiyle hareket ettim. Evet hatamın ve yapmam gerekenin farkındayım gelin görün ki mesele burda başlıyor. Yapamıyorum. Evet yapamıyorum. Kızıma bağırmıyorum şiddet vs uygulamıyorum. zaman zaman yanında ağlıyorum istemsizce ve onun bunu gördüğünde üzüleceğini bildiğim halde bunu sürdürdüğüm oluyor.
Kizina otel koselerinde mi golge olacak kuzum?nasil bir ornek olur dusunmek istemiyorum ,isterse cocugunu gorur ilgilenir aglamak kendini yirtmak vs bu sevgi degil ancak takinti olabilir yasin kucuk ilerde iyi biriyle tanisirsin mutlu olursun bu adami gorunce fenalasacak ne var?gozden uzak gonulden uzak kesin cozum..6 ay ver kendine sonunda kendine kizarsin vakit kaybettim diye.. uckuruna sahip cikamayan biri icin yazik ,kendinden ve kizindan caliyorsun ayrica yalan yalan yalan pis adam bulmus damarini oradan vuruyor aklini basina al

ilişkim demişsiniz evli misiniz onu açık açık yazmamışsınız. sizi aldatan ve açıkça istemediğini belli eden bir insanın neyini takip ediyorsunuz. adam sizi istemiyor. bir de kızım baba sevgisinden mahrum kalmasın istiyorum demişsiniz. adam baba olduğunun farkında mı acaba. nikahınız yoksa siz kızınıza saygı duymuyorsunuz başta adam niye duysun.

Siz kendiniz etmişsiniz. İlişkinin başından beri böyle diyorsunuz. O zaman çocuk yoktu onda neden ayrılmadınız ki zaten ilişkinin başıymış. Bence siz mazoşistsiniz

acilen psikologtan randevu alın bu yaşadıklarınızı kaldırmak zor belki psikologla bu adamı bırakabilirsiniz siz affettikce o nasıl olsa gitmiyor affediyor diye yakında eve bile kadın getirir çünkü siz elinde sonunda bu adamı affediyorsunuz gururunuz kadınlığınız yerlerde ve bunu siz kendinize siz yapıyorsunuz ALLAH yardımcınız olsun ama eğer ayrılamıyorsanız tedaviyle ayrılın lütfen kendinize bunu yapmayın....

Gitmemekte sonuna kadar haklisiniz. Her evlat özelikle de her kiz cocugun annesini her firsatta aldatan bir babayla ve ne olursa olsun babasini terk edemeyen bir anneyle büyümeli.
Sonra Allah korusun bu durumun normal olmadigini görüp büyüyünce normal iliskiler falan kurar, saglikli bir ruh hali olur. Aman aman.... RAbbim sen koru....

Çocuğunuzun böyle bi adama baba demesindense düzeni bozulup başka bir şehire gitmesi daha iyidir.
Yarın bigün evli bi kadına musallat olup onun kocasının belası sana ve çocuğuna bulaşmayacağı ne malum.
İstediğiniz zaman gidip başka bir şehirde düzen kuracak kadar güçlüsünüz aslında. Sadece gücünüzü görmezden geliyorsunuz. Ennn kısa zamanda destek alın ve terk edin.
Hayır mideniz nası alıyor başka kadının koynundan çıkıp gelmiş adamı. Lütfen yapmayın bunu kendinize ve masum çocuğa.
Çocuğun babalıktan öğrendiği tek şey sadakatsizlik olacak 😓 oysa en güzel günleri en güzel anıları yaşaması gerekmiyor mu😓
Babasıyla anı biriktirsin istemekte hata degil ama dimi? Diyeceksiniz ki yapmıyormuş işte. Ama konuştugu zaman öyle bir konusuyor ki sanki dünyadaki tek baba oymuş gibi..

Back