Aklımı kaybediyorum sanırım

Uzun zamandır burayı takip ediyorum ve artık kendimi yazmaktan alıkoyamadık. 6 yıldır ite kaka ilerleyen zaman zaman gittiğim ama her defasında döndüğüm bir ilişkim var. Hatta bu ilişkiden 3,5 yaşında bir de kızım var. Zaten her şeyi geride bırakmamamın sebebi de bi nebze kızım. İlişkimin ilk gününden son gününe kadar aldatıldım. Fiziksel değil ama psikolojiK siddete sürekli maruz kalıyorum. Hayır Yine de kopanıyordum. Hasta gibiyim sürekli takip halindeyim. Whatsappını konumunu her şeyini takip ediyorum. Buna rağmen aldatmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatta geçen hafta beraber olduğu kadınlardan tekine ulaştım yalvar yakar adres bilgisi alıp onlardan önce gidip otelin kapısında onları yakaladım. Elimde sopayla sokaklarda adam dövdüm. olayların sabahında özür diliyor seni seviyorum bana büyü yaptılar diyor ama hala devam. İnanmamı bekliyor. Sessiz kalayım kenarda oturup onu bekleyeyim istiyor. Ama ben kendime şaşıyorum. Neden katlanıyorum diyorum. Gururun da mı yok diyoru. 28 yaşındayım o 36. Beraber olduğu sonuncu kadın neredeyse 50 yaşında. Gerçekten sürekli ağlamaktan düşünmekten aklımı kaybetmek üzereyim. Kızıma da ister istemez yansıtıyorum. Başka şehre de gittim unutayım diye 2,5 sene gelmedim ama pandomim patlayınca iş yerim kapanınca mecbur geri döndüm. Artık çıkmazda hissediyorum. Kendimden ve yapacaklarımdan korkuyorum. Bunları yazarken bile ağlıyorum.
Sirkelen kendine gel , sana yazılacak çok şey de yok.. uzmandan yardım al... sen kendine değer verirsen başkalarıda sana değer verir.. sopayla adam dövmek ne demek!!!

başlıktaki sondaki kelime fazla olmuş.
acizlik etmeyin yahu, onunla mı varoldunuz ... gururu geçtim insanın kendisine saygısı olmalı!

Çocugumu çok istedigim icin dünyaya getirdim ve iyiki de dogurmusum. Bu tartısmaya acık bir konu dahilinde bile degil. Cocuguma kötü bir sey yasatmıyorum. Bağırmıyorum dövmüyorum. Sadece istemsizce gözyasım aktıgı oluyor yanında. Onu üzdüm diye daha cok aglıyorum. Her detayı her ayrıntıyı düşünmekten saçlarım beyazladı bu yasta.
Babalık yapamayacak bir adamdan bile bile çocuk dünyaya getirerek en büyük kötülüğü yapmışsınız. Iyi bir anne olma anlayışınız çocuğu dovmemekse boşuna yormayayım kendimi. Bildiğiniz gibi yapın

Çok geçmiş olsun...insan bazen dip noktaya kadar batmadan yukarı yüzemiyor öyle düşünün...ben inanıyorum iyi güçlü ve mutlu bir anne olacaginiza. Cocugunuzun da karakteri size bakarak şekillenecek. Sadece biraz profesyonel destek lazım.
Sanırım bi yere birine ait olma duygusu beni biraz da icinde bulundugum duruma sürükledi. Etrafımda cok fazla insan barındırmıyor olusum, onun bana yasattıklarından sonra yitirdigim güven duygum ve her seyi cok detaycı olarak düsünüyor olusum beni yeni insan tanımaya -kadın erkek farketmeksizin- komple kapatmıs vaziyette. Kendimi tanıyorum. Yapabileceklerimin farkındayım. Sadece yeterli gücü ve isteği bulmakta zorlanıyorum su dönemde.

Babalık yapamayacak bir adamdan bile bile çocuk dünyaya getirerek en büyük kötülüğü yapmışsınız. Iyi bir anne olma anlayışınız çocuğu dovmemekse boşuna yormayayım kendimi. Bildiğiniz gibi yapın
Hayır cocugu dövmemek bagırmamak iyi bir annesinz demek degildir bunun farkındayım. Ama sanıyorumki yanlıs anlasıldım. Cocugumun üstünden elimi cekmedim hicbir zaman. Büyümesi ve gelisiminde etkili olabilecek her seyi püf noktalarıyla emin olun sizden daha cok düsünüyorum. Sadece sanılanın aksine evimde cocuguma karsı huzursuz bir ortam yok. Babasına kızıp sinirimi elbette evladımdan cıkartmıyorum. Yanlıs anlasıldıgım husus bu. Cogu kisi yorumlarında o cocuga üzüldüm yazmıs ben de bu yoruma üzüldüm. Çünkü cocugumun mutlulugu icin cabalıyorum.

Sirkelen kendine gel , sana yazılacak çok şey de yok.. uzmandan yardım al... sen kendine değer verirsen başkalarıda sana değer verir.. sopayla adam dövmek ne demek!!!
Gözüm gerçekten dönmüstü. Üstelik beni oraya getirten de beraber oldugu kadının ta kendisiydi. Kadın kadının düsmanı olmamalı ben seni anlıyorum geldiginde bizi gördügünde dayanabileceksen kalk gel dedi. Ve sırf ben göreyim diye arabadan indiklerinde elimi tut diyordu adama. Beklentisi ben onları görücem iki söylenip aglicam beni taksiye bindirip yollayacak seklindeydi. Ama benim kontrolsuzce davranısım ve saldırganlıgım yüzünden kadının da planları suya düştü. Kadını suclayarak adamı aklamak degil derdim. Ama kadın beni evladımı adamın ikimizi aynı anda idare ettigni bilip geri durmadı. Kadın bana dediki istersen onu sana baglarım buna gücüm var. İstersem onu kapımda köpek ederim o da iyi biliyor. Kendisi psikolojik danısmanlık veriyormus bla bla bla. Burda da devreye kızımın babasının söyledikleri giriyor. Bana büyü yaptı büyü yüzünden cocugumu seni göresim gelmiyor vs. Duaya ve gücüne inanıyorum ama onun uckuruna düskünlügünün bu sebepten olmadıgını anlayacak kadar da cok sey yasadım. Beni degil kendini kandırıyor. Yapsın bakalım

Haklısınız. Buraya yazdıgım ve gerceklerle yüzlesme fırsatı buldugum icin suan mutluyum. En azından daha saglıklı düsünebilmeme yardımcı oldu buraya yazmıs olmam ve okuduklarım
Gerçekten eğer görebildiyseniz ne güzel ama lütfen kendi gücünüzün farkına varın sizin dünyalara bedel bi çocuğunuz var.
oda güçlü bir anne görmek ister ki hayatta yaşadığı olumsuzluklara göğüs gerebilsin.

Bu tarz ilişkilerde kimseye üzülmüyorum sorumsuzca yapılan çocuklar hariç.. Resmen bir çocuğun hayatını mahvediyorsunuz şöyle bir hayat içinde yazık cidden.

Yorumları okuyorum da ne kadar güçlü kadınlarsınız gerçekten. Bir insanı yermekle eleştirmek arasındaki ince çizgiyi ne kadar güzel tutturabilmişsiniz. Demekki diger yaşadıklarımı anlatmayı geçtim özetlesem topyekün üstüme gelinecek. Sınanmadıgınız acının masumu olmak kolay linç tayfa.
Sinanmadigimizi nereden biliyorsunuz?
Birde böyle aba altindan sopa gösterir gibi alttan alta beddua....
Siz baska bedene dokunmus bedene, baska göze bakmis göze, baska nefese degmis nefese razi olabilirsiniz ancak cocugunuza bu durumu reva görmeniz de bilemedim, belki de ben yaniliyorumdur...

madem vazgeçmiyorsun bari kendini rezil etme sokaklarda ,

çocugun mutlu olsun bari
İnanın yaptığım şeyle övünmüyor aksine utanıyorum. Ben mantık çerçevesinde hareket eden duygularını kontrol edip otokontrolunu saglayabilen bir insandım. Hayatımdan o günü silip atmak isterdim cok net

Back
X