Aklımı kaybediyorum sanırım

Hayat her daim güllük gülistanlık olmuyor ne yazıkki.. hicbirimiz pembe bulutların üstünde büyümedik illaki her birimizin tıkandıgı tükendigi dönemlerimiz oluyor. En az hasarla atlatıp yola devam edebilmek önemli olan. Konuyu actıgımda ilk etapta mutlu olmustum ama kısa bi paragraf yazıdan sebep sorgulanan anneligim git gide sinirime dokunuyor. Kimisi cocuk icin verilen savasa inanmıyor etmiyor. Nicin yalan konusayım? Kimseyi tanımıyorum ki buradaki? Duygularım var elbette yok degil ama cocugum da etkili verdigim kararlarda bunu anlamak nicin zor ve insanlar neden bu kadar peşin hükümlü anlamıs degilim cidden.

Ben zaten güçlü görünmek istemiyorum. Güçlü görünmeye çalışmaktan daha da güçsüzleşip yoruluyorum. Profesör bi bayandan randevu aldım öneriyle. Bakalım süreç nasıl işleyecek ben de merak ediyorum açıkçası

Anlattıklarınızdan fikir sahibi oldum. Düşüncesi bile kötü benim için. Sürekli aldatılan ama kopamayan bir kadın sürekli aldatan bir erkek ortada bir çocuk. Böyle bir ilişkide çocuga uzulmeyelim de ne yapalim. Yine de inşallah her şey sizin ve çocuğunuz için güzel olur.

Ben bu hafta bu mecraa’da yazılanları okudukca kendimin farkındalığına varıyorum gercekten,evliliğimin 2 senesinde 2 senedir aldatılıyormusum, bir kapıya dayanmak söyle Dursun, hic bir seylere saldırmadım. Kendimi sorguluyorum bende mi gariplik var sizlerde mi? Yoksa aslında sizlerin öfkesi gururunu cok önce kaybetmis olmanın kabullenememe sancısı mi? Neden aldatılınca zarar vermeden yola devam edemiyoruz? Yani bu bir hata, Hataya hata ile gitmeyi de gectin, neden kendinize dısardan göz olarak bakıp, düştüğünüz durumu görmüyorsunuz? Sokak ortasında adam dövmek ne demek? Nasıl ki kadın siddetini kabul etmiyoruz ( kadın aldatsa bile) dimi? O zaman cuvaldızı niye kendimize batırmıyoruz! Tamam adam aldatmıs, bu onun nefsi sorunu yolunu ayırırsın devam edersin hayatına. Ayrıca bir cocuk dünyaya getirdiğinde anne de babada cocuktan sorumlu olur, baba zaten ayrı bi dünya bari siz normal olmaya calısın, yoksa evladınızı kaybedeceksiniz...

Peşin hükümlü değiliz. Anlattıklarınızdan ve kendinizi ifade etme biçiminizden yola çıkıp sonradan bir hükme varıyoruz. Konuyu açmadan önce kafamız boş.

Ben sizin hisleriniz konusunda yorum yapmak istemedim, biz buradan çözemeyiz bunu, şu veya bu sebeple kendinize yazık ediyorsunuz belli ki. Bir psikolog nasıl yaklaşılacağı konusunda en doğru yolu bulur. Hislerinizle baş etmenizin çok zor olduğuna da eminim. Takıntıya dönüşmüş. Hiçkimse bile isteye böyle bir hayatı seçmez. Hangi insan değmeyeceğini bildiği biri için kendini paralar ve bundan mutlu olur? Siz de mutsuzsunuz işte. Taşın gitsin, hayatından çıkar gitsin vb çözümler de çok gerçekçi değil belli ki. Hayatıma giren insanlarda hep aynı sorunu yaşıyorum diyorsunuz. Belli ki sizin şemalarınızda da bir problem var. Yapmanız gereken aman kızım babasını görsün diye bahane bulmak değil, yardım alıp kızınız için dengeli bir hayat sağlamak. Bahane dememize de alınabilirsiniz şimdilik. Sonradan hak vereceksiniz.

Bu kadar insan kızınızın kötü etkilendiğini söylüyorsa anneliğim eleştiriliyor deyip kulak tıkamanız iyi olmaz, annelik kutsal veya eleştirilemez bir şey asla değildir. İyi bir anne olabilirsiniz. Kızınızı da çok sevebilirsiniz ama duygusal yönden daha sağlam olmak zorundasınız.

Cok iyi yapmissin..bu bile cok guzel adim..aslinda cok guclusunuz..siz.ve bununda ustesinden geliceginizi biliyorum..

Hanımefendi hayatımda zaten kimse yok. Kızımın babasıyla gecen bir 6 yılım var. Mesele benim erkeksiz kalıp kalmamam mı sizce?
Kesinlikle öyle . Neden bir kadın ısrarla kendini aldatan bir adamin pesinden koşar ki? Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz çünkü. Onursuz bir adamla savruk bir hayat yaşamaktansa, çocuğunuzla dimdik yalnız güçlü düzenli huzurlu bir hayat yaşayın. Çocuğunuz olmasa ne isterseniz yapın derdim. Ama çocuğunuz var.

nazik üslubunuzdan dolayı teşekkür ederim öncelikle ancak psikolojik diye yazılır öyle olsa bile, ama ben gerçekten de patolojik demek istedim :)

internetten araştırabilirsiniz dilerseniz,saplantının ucunun kaçması,aşırıya gitmesi anlamında kullanılır :)

Annenize anlatın veya bir ablanıza , size engel olsun . Telefonunuzdan engellemeyin numaranızı değiştirin . Herhalde hiç evlilik bağınız olmamış , yani nafaka , görme günleri vs ayağınızı bağlayan yok . Gerekirse şehir değiştirin .
Sizin yaşadığınız sürecin aynısını kızınız da normal görür ve gelecekte yaşayacağı her şeyden siz sorumlusunuz.
Peri padişahının oğlu olsa katlanılmaz .

Erkeksiz olmuyor mu Allah aşkına? Kızınızın ne günahı var şimdi ? El kadar sabiyi bu götü bo.lu adam yüzünden süründürüyorsunuz.

Şu hayatta ki tek amacınız evladınıza güvenli, güzel bir hayat sunmak olmalı..

Yapamıyorsanız psikolojik destek alın! Kızınız için..

takıldım alınmayın lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…