Aklımı kaybediyorum sanırım

Sınanmıs olsanız bu kadar pesin hükümlü olmazdınız hanımefendi. Kaldı ki ben asla size beddua etmedim öyle bir izlenim verdiysem özür dilerim. Ben hicbir seye razı degilim, razı olsam susar oturur beklerim. Ben kendi ic savaşımı verirken ona canım cicim yapmıyorum. Lafımı sözümü esirgemedigim gibi kadınlıkta yapmıyorum kendisine. Cocuguma reva gördüğüm bu durumdan kastınız nedir?
 
nasıl affettiniz siz bence bilnçli affetmiyorsunuz
Benim de anlamdıramadıgım tam olarak bu. Tek istedigim cocuguma baba olabilmesi ben kendimden geçtim aslında. Onu görsün onunla zaman gecirsin varlıgını hissettirsin istiyorum. Bu ona neden bu kadar zor geliyor onu sorguluyorum aslında. Bilmiyorum büyü yaptılar bana diyip sıyrılıyor işin içinden
 
İnanılmaz derecede ayrıntıcı bir insanım. Karsı taraftaki kadın benim varlığımdan gün be gün haberdarken, benimle beraber kendisinin de kandırılmasına göz yumdugu icin o kadına da ayrıca kızgınım. Bana kendilerini bile isteye yakalatan, beni gecenin bi saatinde kızımın yanından yatagımdan kaldırıp oralara götürten, kadın kadının düsmanı olmamalı bizi beraber orda gördügünde dayanabileceksen gel diyen, üstelik bunu psikolojik danısmanlık verdigini söyleyerek yapan kendisi. Kadın beni sindirip aglaya zırlaya ordan yollatacagını düsündü bence, ama burda devreye beni hic tanımıyor olusu girdi. Öyle bi durumda üstelik kandırılmısken evde uyuyor süsü verilip gidilmisken öfkemi kontrol edemeyeceğim aşikardı. Nitekim kadın bendeki asabiyeti görünce taksiye bindigi gibi kacmak zorunda kaldı. Bana da yüzlesmem gereken suratıma tokat gibi inen gercekler kaldı.
 
Maddi gücüm yerinde parasal anlamda herhangi bi sıkıntım yok. Ben de nasıl bu hale geldim, butun bu her seye neden katlanıyorum, neden böyle bi insan oldum, niçin böyle davranıyorum bilmiyorum. Sadece sorguluyorum. Kendi kendimi tekrar ediyormusum gibi geliyor sürekli.
 
Sindiye kadar duzelir, belki duzrlmistir umuduyla olmayacak iliskiyi oldurmaya calismissiniz. Tersini yapin bir de. Kangren olmus yeri tamamen koparip atmak gibi tamamen bitirin. En fazla aci cekersiniz. Boyle de aci cekiyorsunuz zaten. Ama hic degilse onu takipten, suphelerden kurtulursunuz. Kendi onunuze bakarsiniz. Daha huzurlu olursunuz. Yeni insanlar tanirsiniz. Bu kisi hayatinizdan cikmadan baskasini hayatiniza alamazsiniz. Daha cok gencsiniz. Yillarinizi boyle bos yere onu bekleyerek mi gecireceksiniz. Birakin o kendi coplugunde bogulsun. Sizi de beraberinde o copluge itiyor. Kendinize daha guzel bir yasam kurun.
 
Kızınıza çok kötü bir rol-model oluyorsunuz. İnsanlar ebeveynliğinizi eleştirirken bunu kastediyor, yoksa harika bir annesinizdir, canınızdan çok seviyorsunuzdur evladınızı, ama daha geniş pencereden bakın, çocukların ilgi-sevgi dışında güçlü, sağlam duruşlu, tavır sahibi ebeveynlere ihtiyaçları var. Kızınıza aldatmanın affedilebilir olabileceğini kodluyorsunuz şimdiden. İlerde o da sağlıksız ilişkiler kurduğunda ben ne yapmışım dersiniz. Babasız büyüsün ama sapasağlam ve mutlu bir anne ile büyüsün, bu yeğdir bence. Siz üzülüp ağladıkça babadan nefret de edecek. Halbuki siz kendi yolunuza baksanız, o da babası ile ayrı bir baba-kız ilişkisi geliştirebilir, siz bu ilişkinin içinde olmak zorunda değilsiniz. Umarım kendinizi kurtarırsınız, ve çok sağlıklı ilişkiler yaşarsınız. İnanın bu mümkün. Kendinize şans verin. Sizin de sadık ve karakter sahibi bi eşiniz neden olmasın?
 
Anne baba sevgisinden mahdum kadın sevgilisinden eşinden kopamıyor geyiğine zerre inanmıyorum. Ben tüm ailemi liseye giderken kaybettim ve üniversiteyi bitirir bitirmez evlendim. Çok seviyordum sözde o da beni çok seviyordu. Aldatmış. Ögrendigim an evi terk ettim. Tek bir esya almadan. Öylesi için bulanmıştı ki ne desem boş. Aylarca yalvardı asla muhattap olmadım. Çünkü bir poslikti ve ben bunu haketmiuordum. Deliler gibi acı çektim ama asla pes etmedim. Herkes çok seviyor hanımefendi herkes acı çekiyor. Kendinizi kandirmayin adam sizi zerre sevmiyor Allahaskina biraz gurur be!
 
Ama cocuklar hisseder canim..annelerinin uzgun oldugunu..eminim elinden geleni yapiyosundur yansitmamak icin..profesyonel bir yardim almalisin..cunki bu normal bi durum degil yasadigin..ama emin ol..yalniz degilsin..yani bi cok kadinin basina gelebiiyo malesef bu tarz durumlar..ne kadar guclu gorunen kadinlar gibi gorunselerde aslinda gucsuzler bu anlamda..gucunu topla ..ve acilen yardim al..ama dogru bir doktorla..
 
lütfen psikolojik destek alın
hemen yanıt alamasanız da bir süre sonra farkındalığınız artacak ve çok farklı düşünmeye başlayacaksınız emin olun
kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen!
 

Çocuğunuzu doğurduysanız ona bir düzen huzurlu bir hayat sunmak zorundasiniz. Seviyorsanız çocuğunuzu diğer çocuklar gibi mutlu olması için elinizden geleni yapmak zorundasınız. Çok üzülüyorum ben böyle okudukça. Kendi bencilliğiniz için çocuğunuza zarar veriyorsunuz. Erkeksiz oluverin. Kimseyi sokmayın hayatınıza. Çok mu zor ??
 
Aslında yorum yapmayacaktım, böyle durumlarda doğru kelimeleri seçmek zor ama bir şeyi söylemeden edemeyeceğim. Bir illüzyonun içinde yaşıyorsunuz. İnsanlara verdiğiniz cevapları okudum. Sizi tanımıyorum. Yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla durumun ciddiyetini tam kavrayamıyorsunuz, bu olay yalnızca sizi etkiliyor sanıyorsunuz. Çocuksuz olsaydınız haklıydınız.

Şimdi kimsenin kalkıp kötü bir annesiniz diyecek hali yok ama çocuğunuz önceliğiniz değil belli ki. Siz de düşündüğünüz kadar objektif ve aklı başında bir insan olsanız "Aman düzeni bozulur, babasıyla anısı olsun" diyerek kendinizi kandırdığınızı anlarsınız. Çocuğunuzun yaşamındaki ilk 5 sene insan ilişkilerini ve sosyal ortamlardaki sözsüz iletişimi anlaması açısından çok önemli. Onu çok seviyor olabilirsiniz. Maddi manevi her ihtiyacını karşılıyor olabilirsiniz, iyi güzel süper de, nasıl bir örnek olacaksınız böyle? Ağladığınızda anlamıyor mu sanıyorsunuz? Babasının davranışlarını okuyamıyor mu? Çocuklar söylediklerine içten içe güldüğümüzü, bazen rol yaptığımızı bile çok rahat hissedebiliyorlarken sizin 'eş'inizle ilişkinizi içten içe bilmiyor mu? Çook yanlış kodlar veriyorsunuz kızınıza. Elbet seviyorsunuzdur ama yalnızca sizin değil onun da geleceği için psikolojik yardım alıp acilen başka bir düzen, stabil bir hayat kurmalısınız. Sizin duygu durumunuzu sünger gibi emiyor o.
 
Çocuğa yazık gerçekten, ne anne de hayır var ne baba da
 
Bu tarz ilişkilerde kimseye üzülmüyorum sorumsuzca yapılan çocuklar hariç.. Resmen bir çocuğun hayatını mahvediyorsunuz şöyle bir hayat içinde yazık cidden.
Cocugumun sorumluluklarını düsünmedigimi nereden biliyorsunuz hanımefendi? Cocugumun hayatını mahvettigimi nerden cıkarttınız. Yorum yaparken haddinizi bilin. Hayatım gayet düzenli. Kalp kırıklıklarım var diye cocugumu ihmal etmiyorum. Şöyle bi hayattan kastınız nedir hayatım hakkında nasıl böyle fikir sahibi oldunuz da bu tarz bi yorum yapma gereksinimi duydunuz cidden merak ettim
 
Hanımefendi hayatımda zaten kimse yok. Kızımın babasıyla gecen bir 6 yılım var. Mesele benim erkeksiz kalıp kalmamam mı sizce?
 
Gerekli arastırmalarımı ve dr randevumu ayarladım. Tez zamanda üstesinden gelecegimi düsünüyorum
 
Gerçekten mi ?

Gerçek oldugunu farz ederek en azından sorununuzun farkındasınız destek aldınız mı bu süreçte?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…