Aklımı kaybediyorum sanırım

Sirkelen kendine gel , sana yazılacak çok şey de yok.. uzmandan yardım al... sen kendine değer verirsen başkalarıda sana değer verir.. sopayla adam dövmek ne demek!!!

başlıktaki sondaki kelime fazla olmuş.
acizlik etmeyin yahu, onunla mı varoldunuz ... gururu geçtim insanın kendisine saygısı olmalı!

Babalık yapamayacak bir adamdan bile bile çocuk dünyaya getirerek en büyük kötülüğü yapmışsınız. Iyi bir anne olma anlayışınız çocuğu dovmemekse boşuna yormayayım kendimi. Bildiğiniz gibi yapın

Sanırım bi yere birine ait olma duygusu beni biraz da icinde bulundugum duruma sürükledi. Etrafımda cok fazla insan barındırmıyor olusum, onun bana yasattıklarından sonra yitirdigim güven duygum ve her seyi cok detaycı olarak düsünüyor olusum beni yeni insan tanımaya -kadın erkek farketmeksizin- komple kapatmıs vaziyette. Kendimi tanıyorum. Yapabileceklerimin farkındayım. Sadece yeterli gücü ve isteği bulmakta zorlanıyorum su dönemde.

Hayır cocugu dövmemek bagırmamak iyi bir annesinz demek degildir bunun farkındayım. Ama sanıyorumki yanlıs anlasıldım. Cocugumun üstünden elimi cekmedim hicbir zaman. Büyümesi ve gelisiminde etkili olabilecek her seyi püf noktalarıyla emin olun sizden daha cok düsünüyorum. Sadece sanılanın aksine evimde cocuguma karsı huzursuz bir ortam yok. Babasına kızıp sinirimi elbette evladımdan cıkartmıyorum. Yanlıs anlasıldıgım husus bu. Cogu kisi yorumlarında o cocuga üzüldüm yazmıs ben de bu yoruma üzüldüm. Çünkü cocugumun mutlulugu icin cabalıyorum.

Sirkelen kendine gel , sana yazılacak çok şey de yok.. uzmandan yardım al... sen kendine değer verirsen başkalarıda sana değer verir.. sopayla adam dövmek ne demek!!!
Gözüm gerçekten dönmüstü. Üstelik beni oraya getirten de beraber oldugu kadının ta kendisiydi. Kadın kadının düsmanı olmamalı ben seni anlıyorum geldiginde bizi gördügünde dayanabileceksen kalk gel dedi. Ve sırf ben göreyim diye arabadan indiklerinde elimi tut diyordu adama. Beklentisi ben onları görücem iki söylenip aglicam beni taksiye bindirip yollayacak seklindeydi. Ama benim kontrolsuzce davranısım ve saldırganlıgım yüzünden kadının da planları suya düştü. Kadını suclayarak adamı aklamak degil derdim. Ama kadın beni evladımı adamın ikimizi aynı anda idare ettigni bilip geri durmadı. Kadın bana dediki istersen onu sana baglarım buna gücüm var. İstersem onu kapımda köpek ederim o da iyi biliyor. Kendisi psikolojik danısmanlık veriyormus bla bla bla. Burda da devreye kızımın babasının söyledikleri giriyor. Bana büyü yaptı büyü yüzünden cocugumu seni göresim gelmiyor vs. Duaya ve gücüne inanıyorum ama onun uckuruna düskünlügünün bu sebepten olmadıgını anlayacak kadar da cok sey yasadım. Beni degil kendini kandırıyor. Yapsın bakalım

Haklısınız. Buraya yazdıgım ve gerceklerle yüzlesme fırsatı buldugum icin suan mutluyum. En azından daha saglıklı düsünebilmeme yardımcı oldu buraya yazmıs olmam ve okuduklarım
Gerçekten eğer görebildiyseniz ne güzel ama lütfen kendi gücünüzün farkına varın sizin dünyalara bedel bi çocuğunuz var.
oda güçlü bir anne görmek ister ki hayatta yaşadığı olumsuzluklara göğüs gerebilsin.

Bu tarz ilişkilerde kimseye üzülmüyorum sorumsuzca yapılan çocuklar hariç.. Resmen bir çocuğun hayatını mahvediyorsunuz şöyle bir hayat içinde yazık cidden.

Sinanmadigimizi nereden biliyorsunuz?
Birde böyle aba altindan sopa gösterir gibi alttan alta beddua....
Siz baska bedene dokunmus bedene, baska göze bakmis göze, baska nefese degmis nefese razi olabilirsiniz ancak cocugunuza bu durumu reva görmeniz de bilemedim, belki de ben yaniliyorumdur...

madem vazgeçmiyorsun bari kendini rezil etme sokaklarda ,

çocugun mutlu olsun bari
İnanın yaptığım şeyle övünmüyor aksine utanıyorum. Ben mantık çerçevesinde hareket eden duygularını kontrol edip otokontrolunu saglayabilen bir insandım. Hayatımdan o günü silip atmak isterdim cok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…