Aklımı kaybediyorum sanırım

yalnizcicek123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
40
-20
1
32
Uzun zamandır burayı takip ediyorum ve artık kendimi yazmaktan alıkoyamadık. 6 yıldır ite kaka ilerleyen zaman zaman gittiğim ama her defasında döndüğüm bir ilişkim var. Hatta bu ilişkiden 3,5 yaşında bir de kızım var. Zaten her şeyi geride bırakmamamın sebebi de bi nebze kızım. İlişkimin ilk gününden son gününe kadar aldatıldım. Fiziksel değil ama psikolojiK siddete sürekli maruz kalıyorum. Hayır Yine de kopanıyordum. Hasta gibiyim sürekli takip halindeyim. Whatsappını konumunu her şeyini takip ediyorum. Buna rağmen aldatmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatta geçen hafta beraber olduğu kadınlardan tekine ulaştım yalvar yakar adres bilgisi alıp onlardan önce gidip otelin kapısında onları yakaladım. Elimde sopayla sokaklarda adam dövdüm. olayların sabahında özür diliyor seni seviyorum bana büyü yaptılar diyor ama hala devam. İnanmamı bekliyor. Sessiz kalayım kenarda oturup onu bekleyeyim istiyor. Ama ben kendime şaşıyorum. Neden katlanıyorum diyorum. Gururun da mı yok diyoru. 28 yaşındayım o 36. Beraber olduğu sonuncu kadın neredeyse 50 yaşında. Gerçekten sürekli ağlamaktan düşünmekten aklımı kaybetmek üzereyim. Kızıma da ister istemez yansıtıyorum. Başka şehre de gittim unutayım diye 2,5 sene gelmedim ama pandomim patlayınca iş yerim kapanınca mecbur geri döndüm. Artık çıkmazda hissediyorum. Kendimden ve yapacaklarımdan korkuyorum. Bunları yazarken bile ağlıyorum.

şaka mı yapıyorsunuz??

işkimin ilk gününden son gününe kadar aldatıldım. Fiziksel değil ama psikolojiK siddete sürekli maruz kalıyorum. Hayır Yine de kopanıyordum. Hasta gibiyim sürekli takip halindeyim. Whatsappını konumunu her şeyini takip ediyorum. Buna rağmen aldatmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatta geçen hafta beraber olduğu kadınlardan tekine ulaştım yalvar yakar adres bilgisi alıp onlardan önce gidip otelin kapısında onları yakaladım. Elimde sopayla sokaklarda adam dövdüm.
hayır Stockholm Sendromu mu acaba diyip anlayış gösteremeyeceğim.

böyle sadakatsiz bir adamdan çocuk yapıyorsunuz,o masumun suçu yok, bir de leş gibi bir hayat yaşatıyorsunuz çocuğa.

şu yazdıklarınız normal mi Allah aşkına? her aldatılmayı,şiddeti sineye çek,sokak ortasında adam döv...

bence biz buradan yardımcı olamayız sizin uzman desteği almanız lazım, silkelenin ve kendinize gelin,çocuğunuza yazık yahu.
pandomim patlayınca
pandemi**

adam size kenarda otur bekle diyor, siz kabul ediyorsunuz(hayır deseniz de hala o adamı sevip peşinden koşmanız kabul ettiğinizi gösterir)

ne alaka aynı şehire dönünce başa sarmanız falan,uzaktayken de bir şey değişmemiş ki??

bence sizinki aşk değil,patolojik bir saplantı,takıntı. mutlaka destek almanız lazım.

(umarım konu gerçek değildir,çünkü o masum çocuğa yazık)

Ne oluyor şimdi bunun adı aşk mı? Böyle bir adam için sokaklarda adam dövdüm ne demektir? Şu hikayede tek sucu günahı olmayan evladınızın psikolojisi, geleceği de mi sizi bu bağımlı kişiliğinizden alıkoyamıyor. Ne yapılacagı belli değil mi yani gelip burda ağlayarak konu açmaya ne hacet. Kusura bakmayın üzülemedim size. Evladınıza üzüldüm.

şaka mı yapıyorsunuz??

hayır Stockholm Sendromu mu acaba diyip anlayış gösteremeyeceğim.

böyle sadakatsiz bir adamdan çocuk yapıyorsunuz,o masumun suçu yok, bir de leş gibi bir hayat yaşatıyorsunuz çocuğa.

şu yazdıklarınız normal mi Allah aşkına? her aldatılmayı,şiddeti sineye çek,sokak ortasında adam döv...

bence biz buradan yardımcı olamayız sizin uzman desteği almanız lazım, silkelenin ve kendinize gelin,çocuğunuza yazık yahu.

pandemi**

adam size kenarda otur bekle diyor, siz kabul ediyorsunuz(hayır deseniz de hala o adamı sevip peşinden koşmanız kabul ettiğinizi gösterir)

ne alaka aynı şehire dönünce başa sarmanız falan,uzaktayken de bir şey değişmemiş ki??

bence sizinki aşk değil,patolojik bir saplantı,takıntı. mutlaka destek almanız lazım.

(umarım konu gerçek değildir,çünkü o masum çocuğa yazık)
Yaptığınız eleştirilerin çok daha ağırlarını yapıyorum kendime çoğu zaman. Ama gelin görün ki kendim de baba sevgisinden mahrum büyüdüğüm için kızım onun gölgesi altında olsun istiyorum. Ama nafile bir çaba olduğunun da bilincindeyim. Gittim evet ve de sandıgınızın aksine irtibatı ciddi anlamda hemen hemen komple koparmış vaziyetteydim. Ama yine dönünce yada canlı kanlı karşımda görünce sar başa oldu. Çünkü ben aklımda bitirip gitmiştim kalbimde değil. Görünce belki düzelmiştir (çünkü aşırı pişmanmış gibi konuşuyordu) umuduyla ve istemiyle hareket ettim. Evet hatamın ve yapmam gerekenin farkındayım gelin görün ki mesele burda başlıyor. Yapamıyorum. Evet yapamıyorum. Kızıma bağırmıyorum şiddet vs uygulamıyorum. zaman zaman yanında ağlıyorum istemsizce ve onun bunu gördüğünde üzüleceğini bildiğim halde bunu sürdürdüğüm oluyor.

Ne oluyor şimdi bunun adı aşk mı? Böyle bir adam için sokaklarda adam dövdüm ne demektir? Şu hikayede tek sucu günahı olmayan evladınızın psikolojisi, geleceği de mi sizi bu bağımlı kişiliğinizden alıkoyamıyor. Ne yapılacagı belli değil mi yani gelip burda ağlayarak konu açmaya ne hacet. Kusura bakmayın üzülemedim size. Evladınıza üzüldüm.
ben de adlandıramıyorum yaşadığım şeyi.

Yaptığınız eleştirilerin çok daha ağırlarını yapıyorum kendime çoğu zaman. Ama gelin görün ki kendim de baba sevgisinden mahrum büyüdüğüm için kızım onun gölgesi altında olsun istiyorum. Ama nafile bir çaba olduğunun da bilincindeyim. Gittim evet ve de sandıgınızın aksine irtibatı ciddi anlamda hemen hemen komple koparmış vaziyetteydim. Ama yine dönünce yada canlı kanlı karşımda görünce sar başa oldu. Çünkü ben aklımda bitirip gitmiştim kalbimde değil. Görünce belki düzelmiştir (çünkü aşırı pişmanmış gibi konuşuyordu) umuduyla ve istemiyle hareket ettim. Evet hatamın ve yapmam gerekenin farkındayım gelin görün ki mesele burda başlıyor. Yapamıyorum. Evet yapamıyorum. Kızıma bağırmıyorum şiddet vs uygulamıyorum. zaman zaman yanında ağlıyorum istemsizce ve onun bunu gördüğünde üzüleceğini bildiğim halde bunu sürdürdüğüm oluyor.
bakın aslında mantıklı bir kadınsınız,ama uğraşmak mücadele etmek zor geliyor size.

ya iğrenç değil mi,defalarca aldatan adam sizi seviyor mudur? yok sihir büyü bir de saf var karşısında sanki,sizi kandırıyor.

Allah aşkına,çocuğunu nüfusuna bile almamış bir adam,sizi seviyor mudur?

yapmayın gözünüzü seveyim.

tamam çocukluk travmalarınız var ama, yani bunun arkasına sığınıp DEFALARCA aynı hatayı yapmak doğru mu??

hata 1 olur 2 olur. ondan sonrası hata değil başka bir şey oluyor :sinirli:

ben de adlandıramıyorum yaşadığım şeyi.
İlişki diye bahsettiğinize göre evli de değilsiniz sanırım.
Yanlış anlamayın yargılamak bana düşmez ama çocuk büyütmek için pek sağlıklı bir ortam değil sizinki.
O çocugunuzun altında olmasını istediğiniz baba gölgesini ben nerden bakarsam bakayım göremiyorum.

bakın aslında mantıklı bir kadınsınız,ama uğraşmak mücadele etmek zor geliyor size.

ya iğrenç değil mi,defalarca aldatan adam sizi seviyor mudur? yok sihir büyü bir de saf var karşısında sanki,sizi kandırıyor.

Allah aşkına,çocuğunu nüfusuna bile almamış bir adam,sizi seviyor mudur?

yapmayın gözünüzü seveyim.

tamam çocukluk travmalarınız var ama, yani bunun arkasına sığınıp DEFALARCA aynı hatayı yapmak doğru mu??

hata 1 olur 2 olur. ondan sonrası hata değil başka bir şey oluyor :sinirli:
çevremde millete verdiğim akıl ve kestiğim ahkamlarla meshurumdur bide. terzi kendi söküğünü dikemez edemez de demeyeceğim hiç yapan nasıl yapıyor diye sorarlar adama. Mesela bu gece yine o kadınla beraber biliyorum. Amcası vefat ettiği için oraya gideceğim dedi bana. Annesini aradığımda gitmediğini öğrendim. Gündüz olacak yine arka arkaya yalanlar. Ben yine inanmış gibi yapacağım. Aynı şehirdeyken sanırım bu böyle devam edecek. Uzaklaşmak istiyorum tekrar ama kızım büyüdükçe çanta gibi onu sağa sola savurmak çok acımasızca geliyor bana. Kendi evim burası benim şehrim düzen kurmalıyım sürekli kreş değişimi ortam değişimi derken el kadar çocuğu da içinden çıkamayacağı şeylere maruz bırakmak istemiyoru. Kalırsam da sürekli peşindeyim. Ne yapmalıyım artık işin içinden asla çıkamıyorum.

İlişki diye bahsettiğinize göre evli de değilsiniz sanırım.
Yanlış anlamayın yargılamak bana düşmez ama çocuk büyütmek için pek sağlıklı bir ortam değil sizinki.
O çocugunuzun altında olmasını istediğiniz baba gölgesini ben nerden bakarsam bakayım göremiyorum.
kendisiyle onun ısrarlarına rağmen evlenmemek benim tercihimdi. İyiki de öyle oldu dediğim nadir şeylerden birisi. Ona kalsa yarın gel gidelim nikaha diyor. Ama evlenmek hicbir seyi değiştirmeyecegi gibi beni daha da içinden çıkılmayacak durumlara sürükler kendisiyle. Kendisi hasta. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Ama bende de Nur topu gibi hastalıklı bi beyin bıraktı kendisi.

Kendinizi sevmiyorsunuz, muhtemelen çocukluk travmalarınız var farkında olduğunuz/ olmadığınız. Kesinlikle terapi almalısınız. Bu artık kendinizin halledebileceği bir sorundan çıkmış. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün, onu da böyle bir ortamda büyütüyorsunuz muhtemelen ilerde bu adamdan boşanamadığınız için size karşı öfke oluşacak içinde + annesinin ruh sağlığı normal olmadığı için onunki de bozulacak. Çocuklar her şeyi hisseder, bilir. İkiniz için de yardım alın lütfen

Kendinizi sevmiyorsunuz, muhtemelen çocukluk travmalarınız var farkında olduğunuz/ olmadığınız. Kesinlikle terapi almalısınız. Bu artık kendinizin halledebileceği bir sorundan çıkmış. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün, onu da böyle bir ortamda büyütüyorsunuz muhtemelen ilerde bu adamdan boşanamadığınız için size karşı öfke oluşacak içinde + annesinin ruh sağlığı normal olmadığı için onunki de bozulacak. Çocuklar her şeyi hisseder, bilir. İkiniz için de yardım alın lütfen
Aslında kendimi seviyorum. Tırnagım kırılsın 3 gün aglarım hatta o derece seviyorum. Konu kendimi sevip sevmememle alakalı degil aslında. Karsımdaki kisiyi hastalıklı sekilde sevmemle alakalı. Kızımdan önce de bu böyleydi şimdi ne sizi ne kendimi kandıramayacagım. Ama özellikle bi dönem yaptıgı hicbir seyi kabullenemeyip onu ardımda bıraktım gittim. 2,5 sene görmedim telefonlarını yılmadan engelledim cevap vermedim. Kendisi bana ulaşmak icin cok ugrastı. Nitekim döndüm. Aslında niyetim onunla tekrar beraber olmak degildi lakin engel olamadım görünce. Evladıma da bu noktada kıyamadım çünkü babasına aşırı düşkün. Belki düzelmistir mantıgıyla hareket ettim ama eskisinden de beter bir hal almıs durumda. Cok rezillik yasadım sayesinde muhtemelen de son olmayacak.. isin icinden cıkmaya calıstıkca battıgımı hissediyorum. Gercekten kafam allak bullak. Ne yemek yiyebiliyorum ne adam akıllı uyku uyuyorum. Teoride ne yapmam gerektigini iyi biliyorum ama pratikte resmen bana müsaade diyorum. İşin bende bittiginin çok farkındayım ama uygulayamıyorum. Kendime saygımı komple yitirmis olusumu hayretle izliyorum.

Aslında kendimi seviyorum. Tırnagım kırılsın 3 gün aglarım hatta o derece seviyorum. Konu kendimi sevip sevmememle alakalı degil aslında. Karsımdaki kisiyi hastalıklı sekilde sevmemle alakalı. Kızımdan önce de bu böyleydi şimdi ne sizi ne kendimi kandıramayacagım. Ama özellikle bi dönem yaptıgı hicbir seyi kabullenemeyip onu ardımda bıraktım gittim. 2,5 sene görmedim telefonlarını yılmadan engelledim cevap vermedim. Kendisi bana ulaşmak icin cok ugrastı. Nitekim döndüm. Aslında niyetim onunla tekrar beraber olmak degildi lakin engel olamadım görünce. Evladıma da bu noktada kıyamadım çünkü babasına aşırı düşkün. Belki düzelmistir mantıgıyla hareket ettim ama eskisinden de beter bir hal almıs durumda. Cok rezillik yasadım sayesinde muhtemelen de son olmayacak.. isin icinden cıkmaya calıstıkca battıgımı hissediyorum. Gercekten kafam allak bullak. Ne yemek yiyebiliyorum ne adam akıllı uyku uyuyorum. Teoride ne yapmam gerektigini iyi biliyorum ama pratikte resmen bana müsaade diyorum. İşin bende bittiginin çok farkındayım ama uygulayamıyorum. Kendime saygımı komple yitirmis olusumu hayretle izliyorum.
Daha önce yaptıysanız yine yapabilirsiniz. Eğer hazır hissetmiyorsanız harekete geçmeden önce kafanızda halledin. Zaten bu evlilik bitecek diye düşünün her gün yaşadığınız sorunlarda. Böyle biriyle yaşlandığınızı düşünebiliyor musunuz? Aldatırsa aldatsın onu dövseniz nolur dövmeseniz nolur; adam ne kendine ne size saygı duymuyor. Belki de ona kanmış olmayı kendinize yediremiyorsunuzdur, bi düşünün sizce neden? Size onu vazgeçilmez kılan şey ne? Ondan ayrılırsanız ne olur sizce?

Daha önce yaptıysanız yine yapabilirsiniz. Eğer hazır hissetmiyorsanız harekete geçmeden önce kafanızda halledin. Zaten bu evlilik bitecek diye düşünün her gün yaşadığınız sorunlarda. Böyle biriyle yaşlandığınızı düşünebiliyor musunuz? Aldatırsa aldatsın onu dövseniz nolur dövmeseniz nolur; adam ne kendine ne size saygı duymuyor. Belki de ona kanmış olmayı kendinize yediremiyorsunuzdur, bi düşünün sizce neden? Size onu vazgeçilmez kılan şey ne? Ondan ayrılırsanız ne olur sizce?
Öncelikle kendisiyle evli degilim bunu belirteyim. Kendime yediremedigim o kadar cok sey var ki kanmıs olmak listede inanın ortalardadır. Mesele kanmıs olmamdan ziyade kanmadıgım inanmadıgım halde mış gibi yapmak. Ve sunu da söylemeden gecemicem sadece ben böyle degilim bu adama karsı. Hayatına bi sekilde giren yolu kesisen her kadın hemen hemen bu durumda. Diceksiniz ki cok mu yakısıklı? Vallahi cirkin. Parası mı var? Hayır mesele para da degil. İlginc bi aura, iyi laf yapan bi çene. Yanındaki kadını nasıl etkisi altına alacagını cok cok iyi biliyor. 28 yasındayım aldatıldıgım kadın suan 50 sinde hemen hemen. Ve daha niceleri. Gitmek istiyorum ama cocugumun düzenini tekrar bozup baska bi sehre ortama adapte etme fikri uykularımı kacırıyo. Araftayım adeta.

Öncelikle kendisiyle evli degilim bunu belirteyim. Kendime yediremedigim o kadar cok sey var ki kanmıs olmak listede inanın ortalardadır. Mesele kanmıs olmamdan ziyade kanmadıgım inanmadıgım halde mış gibi yapmak. Ve sunu da söylemeden gecemicem sadece ben böyle degilim bu adama karsı. Hayatına bi sekilde giren yolu kesisen her kadın hemen hemen bu durumda. Diceksiniz ki cok mu yakısıklı? Vallahi cirkin. Parası mı var? Hayır mesele para da degil. İlginc bi aura, iyi laf yapan bi çene. Yanındaki kadını nasıl etkisi altına alacagını cok cok iyi biliyor. 28 yasındayım aldatıldıgım kadın suan 50 sinde hemen hemen. Ve daha niceleri. Gitmek istiyorum ama cocugumun düzenini tekrar bozup baska bi sehre ortama adapte etme fikri uykularımı kacırıyo. Araftayım adeta.
Çocuğunuzun böyle bi adama baba demesindense düzeni bozulup başka bir şehire gitmesi daha iyidir.
Yarın bigün evli bi kadına musallat olup onun kocasının belası sana ve çocuğuna bulaşmayacağı ne malum.
İstediğiniz zaman gidip başka bir şehirde düzen kuracak kadar güçlüsünüz aslında. Sadece gücünüzü görmezden geliyorsunuz. Ennn kısa zamanda destek alın ve terk edin.
Hayır mideniz nası alıyor başka kadının koynundan çıkıp gelmiş adamı. Lütfen yapmayın bunu kendinize ve masum çocuğa.
Çocuğun babalıktan öğrendiği tek şey sadakatsizlik olacak 😓 oysa en güzel günleri en güzel anıları yaşaması gerekmiyor mu😓

Her defasında yalan oldugunu bildiğim halde söylediği her şeye inanmak isterken buluyorum kendimi. kısa zamanda psikolojik danışmanlık alacağım zaten.
Usta bir tiplemenin eline düştün çünkü. Enerjisi seni etkisi altına almış. Senin yapındq bu enerjiye kolayca kapılacak durumda.Sonun iyi görünmüyor bu şekilde. Elinde sopa adam dövecek durumada gelmişsin. Bir tık ötesini ben söylemek istemiyorum. Senin olay gurur vs durumlarını aşalı baya olmuş o yüzden o kısımlara girmiyorum bile.Bu kadar kapılmadan önce idi o gurur durumları. Artık bir hastalık durumu var resmen ortada. Etki alanından çıkman lazım bunu da yapacak olan yine sensin. Etki alanından çıkmaz ve bu adamla bağını kesmezsen ortada kalacak yavruacağa olur olan. O yüzden hayatının göbeğine koyduğun bu gereksiz unsurdan aklını fikrini çekmen lazım bir şekilde.

Ben ortada akilsiz bir kadin ve onu kullanan bir adam goruyorum alan razi veren razi sorun nerde? Kadinlrin yuz karasisin desem belki bi uyanma olurmu?

Back
X