Canım

Kıyamam. Sakin ol öncelikle. Evet şuan kimsenin yüzüne bakamaman çok olağan. Fakat aklından çıkarma bu senin ayıbın değil. Annenin babanın ayıbı değil. Geçecek. Bir süre böyle geçecek. Sonra sen alnın açık çıkacaksın insan içine herkesin de yüzüne bakacaksın. Ben komşun olsam olaydan haberim olsa yanında alırdım soluğu. Senin ne suçun var. Benim babam katil olsa katilin çocuğu diye yüzüme mi bakmayacaklar? Benim ne suçum var? Bunu yaşayan ne ilk ne de son insansın. Böyle olaylar her zaman herkesin başına geliyor. İnsanlardan soyutlama kendini. Bu psikolojik durumunun geçici olduğunu bil. Gerekirse yardım alırsın destek alırsın. Lütfen hırpalama kendini. Yemeden içmeden de kesilme. Evet utancına mı yanacaksın, kardeşinin yaşattığı hayal kırıklığına mı üzüleceksin şaşırmış durumdasın biliyorum. Birdaha belki kardeş gözüyle bile bakamayacaksın ona ama geçecek. Buna da alışılacak. Ölseydi alışmayacak mıydın? Bak babam gitti benim geçiyor gün be gün alışıyor insan acıya. Evet bu acı içinde kalacak yanacak sönmeyecek ama alışmak diye birşey var. İnsanoğlu arsız demişler ya. Şükür ki başa geleni çekiyoruz bi şekilde . Keşke böyle olmasaydı ama oldu. Sen buna engel olamazdın. Suç onun suçu cezasını çekecek. Sen destek olacaksın bu küçük kızımıza. Ailesinin yanında olacaksın. Bu sana iyi gelir. O yavrucak da atlatacak inşallah. Evet ömür boyu hafızasından silinmeyecek ama bununla yaşamaya alışacak. Allah güç kuvvet versin ona da ailesine de. Umarım en az hasarla atlatır bu kötü anıları unutur yerini güzel anılar alır. Sen de mağdursun anladın mı? Utanılacak bi tarafın yok. Silkelen kendine gel. Evlatların için ayakta durmak zorundasın sorumlu olduğun kişiler var. Anneni babanı gerekirse sen toparlayacaksın. Bizler zaten her zaman yanındayız elimizden geldiğince destek oluruz sana