- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.067
- 33
- Konu Sahibi Babygirlll
-
Ben kötü zihniyetliyim doğru
Bu devirde herşey olabilir kimseye guvenmeyeceksin hele de akıllı tel kullaniyosak acik fotoğraf çok sakıncalı
İlk mesajda da aynen bunu demek istedim ama yanlış anlaşıldım
Akıllı telefon kısmına katılıyorum. Verilere çok rahat ulaşılabiliniyor ve biz silsek de bir yerlerde kalıyor.
İlk mesajda da aynen bunu demek istedim ama yanlış anlaşıldım
Deyimi yazdım
Sonradan pişman olmamamız için dikkat etmek gerektiğini anlatmak istemiştim
Ayyyy bak şimdi ilk kez utandım heGayet doğru bir zihniyet çünkü zaman çok kötü
Bugünkü nikahlı koca yarın eski koca olabilir pekala bknz. şekil a
Boşanan erkekler de çok alçalabiliyor hani
Ben de askerdeyken cok attim. Hatta giyinir suslenir en seksi camasirlarimla video filan da atardim.Ayyyy bak şimdi ilk kez utandım he
Yani konu tartışmaya çok açık bir konu aslında...
Biz eşimle 2 sene ayrı yaşadık üstelik evliliğin ilk haftasından itibaren..
Özlem,hasretlik bilmem ne derken attığım çok oldu ya
Kimin içinden ne çıkacağı belli değil aslında bilemedim ne desem ...
Herife söyliyim bakiyim silmiş mi duruyor mu fotoğraflar
Hahahahaa video mu hmmmm hiç aklıma gelmediydiBen de askerdeyken cok attim. Hatta giyinir suslenir en seksi camasirlarimla video filan da atardim.benimkinin silmedigini biligorum ama telefonunda yok birilerinin eline gecer telefon diye ben onlari sakliyorum demisti hala yrrini bilmem.
Ben çok pis boşanmalara şahit oldum... hem erkek hem kadın, ya temize çıkmak için ya da diğerini kötülemek için neler yapanlar var... evet bence yapabilir. Ha birazda olsun karakteri varsa göstermez.. ama çok açık değilse resimler sadece dekolte varsa çokta korkmaGenel boşanan erkekler diye sordum,fikir almak biraz olsun rahatlamak amacıyla sordum,bi fikrin yoksa bi tuşla geri çıkıyorsun konudan.
Kendisi silse bile akıllı telefonlardaki veriler kalıyor malesef.Kimseye güven kalmamış geçen eşime yeni aldığım mini etekli fotografımı attım, kızdı bana telefon bu çalınır ya da biri bakar felan demişti ki açık değildi resim.Daha önceki telefonu kaybolmuştu.Dikkat etmek lazım
Yeni evli bir çift tanıyorum bayan yakın arkadaşım.
Eşi birkaç gün fetö den göz altına alınmıştı. O sırada tabii bilgisayarlar ve telefonuna el kondu incelendi.
Kız o üzüntünün yanında bir de eşinin telefonundaki müstehcen resimlerin derdine düşmüştü görmüşlerdir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?