Aklımı kemiren fotoğraf konusu

Teknoloji çağındayız maalesef hiçbir şeyimiz tam gizli değil. Bu sebeple eş bile olsa yollanmamalı evet. Ama burdan işi namusa bilmem neye taşıyanları anlamıyorum. Yakında biri eşimle seviştim dese ben 10 senelik evliyim, böyle ayıp bir şey yapmaz bana eşim, o kadar süperdir diyecek insanlar çıkacak. O potansiyeli görüyorum bazılarında.
Herkes her açıdan mükemmeldi madem, her gün şikayet edilen kvler, görümceler, eltiler kim ya hu. Ya da milletin eşine, sevgilisine dadananlar kim? Dostlar alışverişte görsün hesabı.
Eşinizin de öyle bir şey yapacağını da yayacağını da sanmam. Aksi halde sonuçlarına katlanan kendisi olur. Sizin utanacağınız bir şey yok. Ama teknoloji çağında dikkat etmek gerek. Hiçbir şey gizli değil.

Insan eşine bile acik fotograflar atmamali diyorum cunku bu devirde kimseye guven olmaz. Bugun can ciger oldugunuz insanla sonradan iki yabanci oluyorsunuz. Silmiş olabilir de olmayabilirde ama sonucta siz esinize attiginiz icin kimse bu durumu yadirgamaz. Birine gostermek gbi bir aptallik yapmasi onun gavat oldugu anlamina gelir. Ama iciniz rahat etsin istiyorsaniz sorun derim. Ben olsam sorardim.

İlk mesajda da aynen bunu demek istedim ama yanlış anlaşıldım
Deyimi yazdım
Sonradan pişman olmamamız için dikkat etmek gerektiğini anlatmak istemiştim

Alıntı yaptığım mesajda kötü niyetliyim yazdığınız için ben özellikle 'akıllı telefon kısmına katılıyorum' diye belirttim. Niyetli kısma katılmadım için. ☺☺Kastettiğiniz şeyi anlamıştım.

Gayet doğru bir zihniyet çünkü zaman çok kötü

Bugünkü nikahlı koca yarın eski koca olabilir pekala bknz. şekil a

Boşanan erkekler de çok alçalabiliyor hani
Ayyyy bak şimdi ilk kez utandım he
Yani konu tartışmaya çok açık bir konu aslında...
Biz eşimle 2 sene ayrı yaşadık üstelik evliliğin ilk haftasından itibaren..
Özlem,hasretlik bilmem ne derken attığım çok oldu ya
Kimin içinden ne çıkacağı belli değil aslında bilemedim ne desem ...
Herife söyliyim bakiyim silmiş mi duruyor mu fotoğraflar

Kocani en iyi sen tanirsin. Ama tipik bir türk erkegiyse hic kimseye göstermez. En kotu kendi arada bakip iclenebilir ama sanmam onu da.

Ayrica kocana foto atmak cok normal dert etme nerden bilecektin bosanacagini kimse bosanmak icin evlenmez.

Ben de askerdeyken cok attim. Hatta giyinir suslenir en seksi camasirlarimla video filan da atardim. benimkinin silmedigini biligorum ama telefonunda yok birilerinin eline gecer telefon diye ben onlari sakliyorum demisti hala yrrini bilmem.

Kendisi silse bile akıllı telefonlardaki veriler kalıyor malesef.Kimseye güven kalmamış geçen eşime yeni aldığım mini etekli fotografımı attım, kızdı bana telefon bu çalınır ya da biri bakar felan demişti ki açık değildi resim.Daha önceki telefonu kaybolmuştu.Dikkat etmek lazım

Ben de askerdeyken cok attim. Hatta giyinir suslenir en seksi camasirlarimla video filan da atardim. benimkinin silmedigini biligorum ama telefonunda yok birilerinin eline gecer telefon diye ben onlari sakliyorum demisti hala yrrini bilmem.
Hahahahaa video mu hmmmm hiç aklıma gelmediydi
Herkesin düşüncesi farklı ya.
Kimine göre abes kimine göre gayet normal.
Yadırgamıyorum şahsen.
Ara ara eşim işteyken öpücüklü bilmem neli atıyorum arada. Çocuktan sevişmeye zaman olmuyor bari görsellik olsun diye hahhahahaa

Eskiden nikahlı kocanız olabilir ama birine çıplak foto atmak bundan bağımsız olarak yine de güvenilir değil. Hala evli olsanız da farketmezdi.
Eski kocanız çok iyi biri de olsa da Allah korusun dünyanın bin türlü hali var. Kaza bela ölüm kalım vs. O tlf nun başkasının eline geçmeyeceği ne malum? Çalınsa kaybolsa mesela? Virüs bulaşsa birşey olsa? Aynı şey sizin için de geçerli. Sizin telefonunuzda da o resimlerin durması güvenilir değil. Silinince geri de getirilebiliyor malum. Bu kadar görsel medyanın teknolojinin gelişmiş olduğu devirde hele.

Genel boşanan erkekler diye sordum,fikir almak biraz olsun rahatlamak amacıyla sordum,bi fikrin yoksa bi tuşla geri çıkıyorsun konudan.
Ben çok pis boşanmalara şahit oldum... hem erkek hem kadın, ya temize çıkmak için ya da diğerini kötülemek için neler yapanlar var... evet bence yapabilir. Ha birazda olsun karakteri varsa göstermez.. ama çok açık değilse resimler sadece dekolte varsa çokta korkma

Yeni evli bir çift tanıyorum bayan yakın arkadaşım.
Eşi birkaç gün fetö den göz altına alınmıştı. O sırada tabii bilgisayarlar ve telefonuna el kondu incelendi.
Kız o üzüntünün yanında bir de eşinin telefonundaki müstehcen resimlerin derdine düşmüştü görmüşlerdir diye.

Uzunn yıllar evli olup hic atmadim diyenlere sasirdim.

Ayri kaldınız esiniz fotoğraf istiyor .
Suslenip en güzelini atarim.
Böylesi cok renksiz bir hayat olurdu bana göre

Sonucta adamın karisi miyim karisiyim kardeşim.
Başkasına atarsa, internete koyarsa o onun pezevenkligidir .
Yanlız telin calinmasi, virüs gibi seylere birsey diyemem ama coktq düşünerek yasamamak lazim ya bazen risk almak lazim bakinca silsin calinmaya karşılıkda artik

Ooo bu risklere karsi bakinca hemen silmek lazim.
Tabi geri getirilir internet ortamında hicbirsey gizli degildir.
Ama buda yarim önlem olur artik. En azindan her eline alan bakamaz.

Karsidaki adam yapacaksa shop yapar gene yapar yani.. bu dusuncede olursak kocamizla bile birseyleri yasamamak lzm. Hani demissin ya konu sahibi beni anlatir mi diye.. anlatrsa gosterirse yayarsa o onun pisligi.. yoksa cokta garipsemedim ben foto atmani.

Birisine gosteremeyecegim mahremlikteki fotografi cekmem
Neden?
Cunku telefonlarda kullandigimiz uygulamalarin cogu fotograflarimiza vs erisim izni istiyor! Erisebiliyorsa da zaten icim rahat etmeyecegi icin, uygunsuz fotograf cekmem =)

Bende kapalıyım ve açık hiçbir fotom yok . Evlemeden öncekiler hariç .
Hiç gerek duymuyorum .
Eşimde özellikle yanlışlıkla falan çektiğinde siler . Nedeni telefonu birisi kurcalar veya hiç güvenmiyorum bence isterlerse herseyımızı ele geçirirler .
Benden size tavsiye bir daha çekmeyin ...

He çekmişsiniz atmışsınız eşinizmişte birilerine atarsa onu Şerefs**zliği ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…