- 19 Eylül 2016
- 209
- 119
- 23
- 37
- Konu Sahibi Babygirlll
-
Bu ilk mesajda anladığım baya açık resim yoladiginiz ve şimdide pişman olduğunuz sonraki mesajlarında sadece dekolte olduğunu yazdınız
Bu mesajda da sonradan pişman olmamanız için dost acı söyler tarzında deyim yazdım
2. El telefon alıp satan bayan tanıdığım var nelere şahit olmuş kayıp telefon eski telefon hafizalarini belleğini açıyorlar tamir ediyorlar inanılmaz cinsel içerikli mesajlar resimler olduğunu sakın akıllı telefondan biseyler paylasmamamiz gerektiğini anlatmıştı Yukarda açıkladım akıllı telefondan yollanan görüntü belkekte kalıyor asla silinmiyor. O yuzden dikkat etmek gerekir telefon halen eski esindeyse sıkıntı yok ama değiştirirse sıkıntı eder misin onu bilemeyiz
"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte
İnsanlar buraya dayanışmaya geliyor hanfendi, çocuk gibi azarlanmaya değil. Haddinizi bilin.
Kimsenin uykusuz gecelerine bir dakika bile fazladan katamazsınız, hakkınız yok.
İstemsizce güldüm çok yaşayın emiYa kime gösterecek ki? Eski karımın memesi diye mahmut dayiya nasil gösterebilir? Gavat misin derler adama.
Bence düşünmeyin bu konuyu. Nasil olsa bilemezsiniz.
Çok haklısınızEski mankenlerden biri, yanlış hatırlamıyorsam Çağla Şıkel olması lazım tam emin olmamakla birlikte. Hiçbir telefonunu satmadığını, bozulduktan sonra direkt kasaya koyduğunu söylemişti. Cidden teknik servistekiler bile ne var ne yok inceleyebiliyorlar. Kimi şerefsizler tehdit ediyor hatta küçük ve saf gördükleri kızları birlikte olma karşılığında.
Konu sahibi, genel olarak eş sevgili fark etmez. Ortaya çıkmasından çekindiğiniz şeyleri akıllı telefonlardan paylaşmayın, göndermeyin. Telefon androidse hele sakın yapmayın. Gösterip göstermemek tamamen eşinizin şeref yoksunluğuna bağlı bir durum. Umarım şerefsiz biriyle evli kalmamışsınızdır.
bunu yapabilecek bir hayvanla evlenmiş olamazsınız heralde.Meraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
Ben de atmayangillerdenim,siz de atmayın,ünlü bi kadın haber spikerinin eşi de internete vermişti bu tarz fotoğrafları kadın rezil oldu,kocaysa koca yerini zamanını bilsin görmenin,böyle fantaziler eksik kalsınVallahi 3 yıldır evliyim eşime sadece karnımın fotografını atmıştım hamileyken. Nikahlı kocam felanndemişsiniz de herkes nikahlı kocasına çıplak foto atmıyor.
Güven değil bu uygun bulmama benim için.
Ve eğer başkasına göstermişmidir diye düşünüyorsan evet göstermiştir..
Çok haklısınız
Kimi ne var bunda kocası diyenler telefon kaybolur mu çalınır mı yoksa yenisi ile değiştirip 2. Ele satılacağı akla gelmiyor
Keşke mesajınız ilk sayfada olsaydı da okuyanlar akıllı telefonların nasıl tehlikeli olduğunu anlayabilseler
İlk sayfada yazdığım mesajıma o kadar alıntı yapildi ki ne haddine senin yargılamak sen kimsin yazanlar sanki yanlış yapan benmisim gibi algıladı bazıları
Neyse önemli değil isteyen istediğini düşünür önemli olan bi daha düşünmek
Ya o senin kocan nikahlin yani nerden bilcen ayrlcagni sen attin bans gore sorun degil ama o gosterirse onun gunahi bu mahrem yani senin nikahliykenki yasadginiz seyler. Gosterirse onun ayibi ya . ama Benim end korktugum seydir Boyle akilli telle foto atilmasi falan ya o an telin bozulsaydi ya onun teli bozuldysa biryere kaydediliyor telde telciye goturur Hersey cikabilir cunku sildik sanyoz bask yere kaydediyo teller bilemezsinMeraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?