- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Babygirlll
-
Çok haklısınız
Kimi ne var bunda kocası diyenler telefon kaybolur mu çalınır mı yoksa yenisi ile değiştirip 2. Ele satılacağı akla gelmiyor
Keşke mesajınız ilk sayfada olsaydı da okuyanlar akıllı telefonların nasıl tehlikeli olduğunu anlayabilseler
İlk sayfada yazdığım mesajıma o kadar alıntı yapildi ki ne haddine senin yargılamak sen kimsin yazanlar sanki yanlış yapan benmisim gibi algıladı bazıları
Neyse önemli değil isteyen istediğini düşünür önemli olan bi daha düşünmek
+100000İşte tehdit sırf koca değil ki, yani kocana ya da sevgiline güvenmemekle alakası yok mevzunun. iCloud vakası oldu geçtiğimiz senelerde, hatırlayan vardır belki Türk basınında da epey yankı buldu. Birçok yabancı ünlünün mahrem pozları yayınlandı iCloud'ları hacklenerek. "Ne var biz ünlü müyüz, ünlülere olur tabi" diyen olabilir ama bu ülkede pek çok teknisyenin şantaj davaları sürüyor hala. İşte yazdım kadın teknik servise bile vermiyorum, bozulunca kasaya koyuyorum diyor. Tabi biz bu kadar zengin değiliz ama maalesef ekstra dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa namus meselesi, ay niye kocana gönderdin falan değil olay.
"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte
Boşanmış telden silmistir buna emin olduk zaten teli degistirdiyse ikinci ele verildiyse o zamanda mı sıkıntı yokNe alakası var. Kadın evliyken yollamış açık fotolarını.. normal değil mi sencede
Canım atmaz ya başkasına sanmıyorum sen en iyi tanırsın ama bunu en iyi bilecek insan sensin o fıtratta biri mi? Bir de başkasına atınca eline ne geçecek ki ne bileyim yapmaz bence sanmıyorumMeraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
ne biçim yorum bu kocasıymış kadının kocası biraz düzgün konuşun lütfen"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte
Eski mankenlerden biri, yanlış hatırlamıyorsam Çağla Şıkel olması lazım tam emin olmamakla birlikte. Hiçbir telefonunu satmadığını, bozulduktan sonra direkt kasaya koyduğunu söylemişti. Cidden teknik servistekiler bile ne var ne yok inceleyebiliyorlar. Kimi şerefsizler tehdit ediyor hatta küçük ve saf gördükleri kızları birlikte olma karşılığında.
Konu sahibi, genel olarak eş sevgili fark etmez. Ortaya çıkmasından çekindiğiniz şeyleri akıllı telefonlardan paylaşmayın, göndermeyin. Telefon androidse hele sakın yapmayın. Gösterip göstermemek tamamen eşinizin şeref yoksunluğuna bağlı bir durum. Umarım şerefsiz biriyle evli kalmamışsınızdır.
Çok haklısınız
Kimi ne var bunda kocası diyenler telefon kaybolur mu çalınır mı yoksa yenisi ile değiştirip 2. Ele satılacağı akla gelmiyor
Keşke mesajınız ilk sayfada olsaydı da okuyanlar akıllı telefonların nasıl tehlikeli olduğunu anlayabilseler
İlk sayfada yazdığım mesajıma o kadar alıntı yapildi ki ne haddine senin yargılamak sen kimsin yazanlar sanki yanlış yapan benmisim gibi algıladı bazıları
Neyse önemli değil isteyen istediğini düşünür önemli olan bi daha düşünmek
Boşanmış telden silmistir buna emin olduk zaten teli degistirdiyse ikinci ele verildiyse o zamanda mı sıkıntı yok
Çünkü resimler bellekten silinmiyor tel eşinde kalsa problem bence de yok sayfalarca yazıldı ilk mesaja takılıp kaldınız neler yazıldı bi okuyun diğer yazılanları akıllı telefonun başa açtığı zararları
Allah korusun şantaj bile yapılıyormuş bunlar kimsenin aklına gelmiyormu
O yüzden ilk mesajda öyle bi deyim yazdım
B BaharUtku sende ilk mesajda ne demek istendiğini anlayamamissinne biçim yorum bu kocasıymış kadının kocası biraz düzgün konuşun lütfen
biz karı koca olarak böyle şeylerden nefret ederiz.eşime güvenmediğimden değil hoşlanmadığımdan yapmam kendi adıma ama bundan haz duyan vardır saygı duyarım.herkesin düşüncesi farklıdır.Meraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?