Aklımı toplayamıyorum :(

Dediğin gibi bir sürü bir sürü aksaklıklar, bir sürü torpil... Ben de doktora yaparak doğruyu mu yapıyorum diyorum zaten. Bir yere kadar sabredeyim sonrası garanti diye birşey yok. Çalış çalış sonu yok. Geçen dönem bir sürü sorun yaşadım, hocam emekli oluyor vss. Sanırım hayatıma düzgün biri girsin diye düşündüğüm için bunun üzerinde çok düşündüm

Yani bence aklinizi kurcaliycagina onunla konussaniz daha iyi olur sanki.sonuc iyi ya da kotu,dogru ya da yanlis bir karara varmis olursunuz.kafanizdaki bu karisiklikta sona erer bence

eğer bi büyüğün falan annen varsa çekinmiyceksen falanca kişi ilgimi çekiyor diye söyle. eğer oğlanın annesi de gelin arıyorsa, o kişi seni önersin kadına. büyükler çöpçatanlık yapınca daha rahat olur işin. şimdi o ilgi göstermeden sen yaklaşırsan zorlanabilirsin, belki geri tepebilir. hep sınavlarına da odaklanmalısın zaten.

aranzda 11 yaş var demişsin canım ve onun doğru kişi oldugunu söylemişsin senin böyle düşünmene ney sebep oldu yani tam olarak karakterinde neleri beyendin neyine aşık oldun :))))))))))))

aranzda 11 yaş var demişsin canım ve onun doğru kişi oldugunu söylemişsin senin böyle düşünmene ney sebep oldu yani tam olarak karakterinde neleri beyendin neyine aşık oldun :))))))))))))

Fiziksel olarak genelde değerlendirmem, ilk başlarda sadece fiziksel olarak beğendiğimi fark ettim ama bir şeye yormadım. Bir seferinde gülüşü dikkatimi çekti bir daha dönüp baktım dikkatlice öyle öyle ufak şeylerle birşeyler hissettiğimi farkettim. Doğru kişi demiş olmam biraz fazla olabilir. Efendi düzgün esprili fakat bir ciddiyeti de var, karakterini beğeniyorum yani. İleri de mutlu huzurlu bir hayat kurulabilir gibi geliyor.

11 yaş meselesine aslında pek takılmıyorum. Çünkü hep biriyle olacaksam yaş farkı olması gerektiğini düşünürüm. Kendi yaşıtlarımla hiç düşünemedim kendimi.

bence yaşın hiçbi önemi yok kesinlikle. Bunun dışında karakteri güzel diyorsunn beğenmişsin belli ki telefonu fln var mı msj falan atsan bence konuşabilirsin yani bu durumu onunla bi engel yok aranzda gördügüm kadarıyla :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…