aklımın bir köşesinde hep aldatmak

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
38
İstanbul
merak ettim hiç sevdiğinize kızıp kırılıp öfkelenip onu aldatmaya kalktınız mı yada aldatmanın çıkmazına takılan var mı

merak ettim hiç sevdiğinize kızıp kırılıp öfkelenip onu aldatmaya kalktınız mı yada aldatmanın çıkmazına takılan var mı

Sevdiğiniz birini demişsiniz !!!!
İnsan sevdiğine ne kadar kızsa da ona inat başkasıyla bişeyler yapabilir mi gerçekten aklım almıyor
Bana ters asla düşünmedim :1closedeyes:

Hayır,hiçbirzaman.
Kızdığım zamanda bunu bir şekilde ifade ederim ben kendisine zaten.
Her sevdiğine kızan,öfkelen başka birinin yanında mı almalı soluğu ?
O kadar basit düşünce yapısına sahip biri değilim ben.

asla aklıma gelmez böyle bir şey,
hem sonra kızgınlığı geçince nasıl bakar insanlar birbirlerinin yüzüne :umursamaz:

Aldatan aldanır mantığında olan bir insanım.
Kim ne yapıyorsa,kendine yapıyor bu hayatta
Hatlarımızı yada güzelliklerimizi kocaman harflerle puntoluyoruz ismimizin yanına
Belki çok kişi görmüyor ama biz biliyoruz ya yeter.

zaten burda kimse çıkıp aldattım dermi ki? aldatmaya kılıf uydurmakta bence yanlış. sebep ne olursun sonucu aldatmak olmamalı allah kadını da erkeğide şaşırtmasın.

Midesiz ve karaktersiz biri olmadığım için aklımın ucundan dahi geçemeyecek bir duygu.lmaz:

Hayır asla.!!
Karşındakini aldatmak öncelikle kendini aldatmaktır acizliktir.yasakkelime

Aslında konu başlığınız dikkatimi çekti...
neden aklınızda hep aldatma var anlayamadım...
insan ruhen de aldatır sevdiğini,
ınsanın kafasında varsa,ruhunda varsa,kanında varsa bu olay,
ne yaparsanız yapın düşündüğünü hayata geçirecektir,
onun için insanın kendine saygısı varsa,herkese vardır ,
eh kendine saygısı olan da bu yanlışı yapmaz ...
sevgiler...

sevdiğine kızıpta aldatılırmı ayol.........o anda aklıma bile gelmezki gelsede yapamam öyle anlarda genelde erkeklerin hepsinden bi tiksinme durumu yaşarım :))))))))))))) aldatıp bide haklıyken haksız durumamı düşeyim valla seviyemi düşüremem birini çekezken bi bela daha açamam başıma kimseyede tavsiye etmem kötü bişi kendimize yapılmasını istemediğimizi kimseye yapmayalım ama dimi :)

ilginç. neden kızıp aldayayım ki..
kızarsam kızdığımı farklı şekillerde gösteririm. tepki ,aldatmaksa kendimede zarar vermiş olurum..midem bunu kaldırmaz. bünyeme ters...

Son düzenleyen: Moderatör:
aldatmayı karşı tarafa verilmiş bir ceza olarak mı görülüyor?
ne kadar hastalıklı bir düşünce...
aldatmak insanın kendi ruhuna, kişiliğine, maneviyatına, vicdanına yapabileceği en büyük kötülüktür
ha gerçekten insansa şayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…