Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevdiğim adamla birlikteyken onu aldatmak mı ? Aklımın ucundan bile geçmedi.
Ben onu gözümden sakınırdım halada öyle...
eğer onunlaysam sadece o olur hayatımda taparım resmen ona başkasını düşünemem bile!
boyle bir dusunce o aldattıgında falan gecer aklından insanın aslında gerekde kalmaz ayrılırım olur biter zaten ama normalde kızınca gecmez ya niye gecsin
sevdiğime kızsamda nefret de etsem hayatımdan onu resmi olarak tamamen çıkarmadan başkasına gitmezdim. ki zaten aldatmayı aklıma düşürecek bir adamla da yakın olmazdım. benim hiç erkek arkadaşlıklarım yoktur.
aldatan kişilere her zaman kızarım kişiliksiz sorunlu derim. kızdığım şeyi de yapmam
bu insanın kişiliğiyle alakalı bir şey.durum her ne olursa olsun yapılan şeyin yanlış olduğunu değiştirmiyor.Yanlış her yerde her şartta yanlıştır bence.ayrılırsın gidersin kalır ortada,aldatmak da neyin nesi!