aklımın bir köşesinde hep aldatmak

öle birşey hiç aklımdan geçmedi. . öfkemden nefret ettiğim olmştır ama böyle bişey düşünmedim :olmaz:

merak ettim hiç sevdiğinize kızıp kırılıp öfkelenip onu aldatmaya kalktınız mı yada aldatmanın çıkmazına takılan var mı

öfkemi dindirmek için bu kadar basitleşemem. ona öyle şeyler yaparım ki annesinden emdiği süt burnundan gelir. ama bugüne kadar hiç böyle birşey yapmak zorunda kalmadım. ilahi adalet hep benim yerime çarkı döndürdü. Allahıma çok şükür...

Ben konu sahibine sormak istiyorum,
eşinize kızdığınız,öfkelendiğiniz zaman,
eşinizi aldatmayı düşündünüz mü hiç??

kızıp aldatmakta ne demek
bunuda ilk kez duydum
bu insanın içinden gelen bişey aldatmak için kızmaya gerek yok yani.

insan sevdiğine eşine kızıp aldatabiliyosa sonucunuda düşünmelidirrr
nasıl bir hastalıklı psikoloji aldattıktan sonrasını kabul edebilir
aldatan sadece kendini aldatır zaten bir kadında eşini sevdiğini aldatabiliyosa karşısındaki şahsa hiç bişey olmaz sadece kendi adını karalamış olurrr

her kızıdğımda periyodik olarak aldatıyorum ben.
kocam da öyle.
akşam bi kavga ederiz, o kapıdan çıkar sağ yola sapar ben sol..
aldatırız sinirimiz geçer eve döneriz..
sana da tavsiye ederim , kesin yap..:delphin:

umarım istediğin gibi tatmin edici bir cevaptır..

eger bıgun aldatırsam ona kızgınlıgımdan degıl ...
bırısıne kızıpda kendıme bunu yapmam..
ama canım aldatmak ısterse aldatırım ıllahı bırıne sınırlenmem gerekmez..(bunuda yapmam)

ben varım beeeennn....
kocecim bana sinirlendiğinde aldatmadan duramaz...sakinleşmiyor adam naapsın...
e tabi ben de öyle...alışkanlık işte...can çıkar huy çıkmaz derler....

Aldatan insan kendini aşağılar bence. Sevdiğiniz ya da sevmediğiniz biri yüzünden olmasının önemi de yok. Aldatmak aldatmaktır ve insan kendine değer veriyorsa böyle birşeyi niye düşünsün ki?

Eee sinirlendin aldattın.....
Sinirin, öfken geçince ne olacak?....
Aklın yoluyla halledilmeyecek şey yoktur. Ama ilk önce o akla sahip bir insan olmak gerekir...

Kızdı mı başkasının koynuna girmeyi düşünen birine denk gelmedim daha.

Buzdolabına girmesi daha mantıklı olur zira.

diğer başlıkları okudum hep aldatılmaktan bahsedilmiş merak ettim bende aldatan olmamışmı hiç diye. ama aldatmayı başkasıyla birlikte olmak olarak düşünmemiştim çünkü bana göre o kadar kısıtlı değil. başkasına aklı gözü eli gönlü kaymak hepsi bi arada bunların. Sinirlenip öfkelenmekten kastım arayıp akşam eve gelirken kıyma al dediniz almadı başladınız onun sorumsuzluğundan konuşmaya. aldınız çantanızı çıktınız dışarı onu aldatmaya kaydirigubbakcemile3 ben bundan bahsetmiyorum tabi sadece evlilerdende bahsetmiyorum sevgilisi olanlarda uzun süreli kızgınlıklar olamaz mı artık anlaşamama boyutuna gelen ama bir türlü bırakılmayan durumlar. dün can dündarın bi kitabını bitirdim " Nereye" adında Puşkin' in GıZLı GÜNCE' sinden bahsediyordu.. Vefatından 100 yıl sonra yayınlanmasını istemiş.
Eşini çok seven ama onu aldatan bir adam. evet bu bi sapkınlık bi kendini kandırış ama hayatın içinde var aldatılanlar varsa aldatanlarda vardır değil mi? bende o yüzden sordum sadece...

bunu düşünmek karşımdakine vereceğim bi cezayı bırak...
kendime,karakterime ve en önemlisi kendime olan saygıma karşı en büyük ceza olurdu...Allah göstermesin çok küçük düşürücü bi durum insan başkasına bişeyi kanıtlamak için kendini bu kadar aşağılmayaz bence....Allah göstermesin...

mantıklı düşünen bir insan sevgilisini ya da eşini aldatarak onu cezalandıracağına inanmaz.

çokeşli yaşama alışkın ya da heveslenen insanların hep bir bahanesi vardır

hem aldatmak için bahaneler hem de aldattığı kişiden ayrılmamak için uydurulan bahaneler bitmez

Ben hem sevip,hem de aldatan insanların
sevgisine inanmıyorum ....aldatan insan hem aldatır,hem aldanır...
sevgiler...

delikanlılığa terss bacımm!:olmaz:
seviyorsak aldatmayıkk!
sevmiyorsak sevgisizliğe mahkum etmeyikk kimseyii bir ömürr!!!kaydirigubbakcemile

hayır hiç aklıma gelmedi ucundan bile geçmedi.......
ne demekmiş sevgilime kızıp baskasına gitcem peki barışıp herşey yoluna girerse ne olcak......
o vicdan nasıl rahat birakacak.....
ayrıca kendime saygımı kaybedemem.......

bu tarz davranışlar...hem sevgiliye hemde insanın kendisine yaptıgı saygısızlıktır...

Son düzenleme:
yok Allah sasırtmasın... hiç bi zaman böyle bisey dusunmedım.. çok sacma...
boyle insanlardanda uzak tutsun bizi Rabbim..

bir kadının sevgidiğine kızıp bunu yapabileceğini hiç sanmıyorum(ki gerçekten seviyorsa aklına bile gelmez)
ama eğer bir kadın aldatırsa,sevgide,saygıda bitmiştir,aksi halde aslaaa yapamaz...

Back
X