Aklında evlilik yokken evlenenler veya isteyerek evlenenler..

Zey-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
132
20
48
Öncelikle ben evli değilim biraz istişare yapmak istiyorum sizlerle. Atlatamadığım bi durum var ve atlatmadan böyle bişeye başlamak istemiyorum.

Evliliğe giderken gönlünüzden aklınızdan atlatmaya çalıştığınız başka biri varken nasıl olur durum?
Evlilik aklında olmayanlar için sizi bu duruma getiren neydi ?
Severek evlenenler veya sevmeden evlenenler?
Sizler nasıl evlendiniz ve şuan ki durumunuz?
Biraz paylaşırsanız sevinirim ihtiyacım var buna.

Anladigim kadariyla seninle evlenmek isteyen biri var ama sen baskasini seviyorsun.... seninle evlenmek isteyen kisi de mantigina uygun ama nasil olur bilemiyorsun??? Dogru mu anladim ??

Anladigim kadariyla seninle evlenmek isteyen biri var ama sen baskasini seviyorsun.... seninle evlenmek isteyen kisi de mantigina uygun ama nasil olur bilemiyorsun??? Dogru mu anladim ??

Evet doğru anlamışsınız ama sevmek artık olmaması gereken bişey. Gönlümden silmek istediğim biri var diyelim çünkü artık gözümde evli biri ben artık öyle birini sevemem. Benimle ciddi düşünen birisi var benimde niyetim şimdilik böyle Allah izin verirse.

Acele etme. Birini unutmak icin karsindakini harcama. Zamana birak tanimaya calis mantikla olmuyor bu isler..

Öncelikle ben evli değilim biraz istişare yapmak istiyorum sizlerle. Atlatamadığım bi durum var ve atlatmadan böyle bişeye başlamak istemiyorum.

Evliliğe giderken gönlünüzden aklınızdan atlatmaya çalıştığınız başka biri varken nasıl olur durum?
Evlilik aklında olmayanlar için sizi bu duruma getiren neydi ?
Severek evlenenler veya sevmeden evlenenler?
Sizler nasıl evlendiniz ve şuan ki durumunuz?
Biraz paylaşırsanız sevinirim ihtiyacım var buna.
Evlilik gibi düşüncem vardı ama hiç evleneceğimi düşünmüyordum. Birisi cıktı olmaz dedim bir yıl sonra yine çıka geldi konuştum ama evlilik düşünmüyordum onunla. Ailem de karşı çıkacak diye tahmin ediyordum flortlesiyorduk sevgili bile değildik. Bi kereden oldu anlamadım tamam dedim dilim bağlandı sonra ailem hemen benimsedi. Şimdi bir yillik evliyim. Kader kısmet diyorlar ya kesinlikle öyle:) he he rüyanda görürsün benimle evlendiğini dediğim adamla evliyim ve onu cok seviyorum :)

Back
X