- 30 Kasım 2010
- 9.702
- 19.584
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok . iranda yapilanlar hepsi pahlavi donemini karartmişlar hiç izlemeyin . yurt dişinda yapilan , 2ci pahlavi mohammad reza şah dan belgesel var bbc yapmiş sanirim . guzel ve daha gerçek. başka varsa malesef bilmiyorumşah rıza pehlevi nin filmi var mı?tavsiye et de izleyelim
evet . hayir gelmedik . zaten goç ten vaz geçtik . her yerde gok yuzu ayni renk .Türkiye'ye yerleşmek isteyen İranlı değil misiniz? Eee geldiniz mi?![]()
teşekkur ederimBabam ve oğlum
Aile arasında
Celal ile Ceren
sağolun izlerimKibar Feyzo, Davaro, Erkek Güzeli Sefil Bilo![]()
gelmedim . pandemi biterse akrabalari gormeye gelecğiz.türk işi dondurma yı izle madem türkiyeye geldin.
gelmedim . pandemi biterse akrabalari gormeye gelecğiz.
obur tarafa mi? nasip olur giderseniz yine de mesaj gondermenin bir yolunu bulun yine de .o film sevilmez mi 6 7 kez izlemişimdir en az.ama mesaj gönderdimmm anlayanaaa senin vasıtanla![]()
tamam . mutlaka izlerime olsun izle genede:)
sağolun . eklerim listemeAile arasında, Kendıme iyi Bak , İkinci Şans , Toprağın Çocukları
yazdığımdan bunu mu anladın?pesssss.öbür tarafa gitmeye niyetim yokkkobur tarafa mi? nasip olur giderseniz yine de mesaj gondermenin bir yolunu bulun yine de .
bir şey anlamadim ki soru şeklinde sordum . ayrica bu sizin niyetinize bakmazyazdığımdan bunu mu anladın?pesssss.öbür tarafa gitmeye niyetim yokkk
buna ihtiyacim yok . karşinizdakini tanimadan etmeden konuşmak ,sizi kuçuk duşure bilir . abla tavsiyesi .doya doya moda ya katılsana film izleyeceğine.tüm iranlıları meşhur etti.
çok teşekkur ederim hepsini izliyeceğimPardon, Kolpaçino, Mustafa Hakkında Her Şey, Selvi Boylum Al Yazmalım, Eşkıya, Kabadayı, Barda, Vizontele, Gora, Hokkabaz, Kelebeğin Rüyası, Babam ve Oğlum, Ağır Roman, Uçurtmayı Vurmasınlar, Yedi Kocalı Hürmüz, Düğün Dernek, Tosun Paşa, Kibar Feyzo vs.