- Konu Sahibi batilinanc
-
hiç geçmiyor, hatta ben ölmekten korkarım daha çok erken. evet ortalık her anlamda çok kötü ama ben hayatta olmayı seviyorum.Belirteyim 2 ay yatarak psikiyatri servisinde tevdi gördüm, intiharla gitmiştim
Şimdi doktorlar yeniden çağırıyor yatırmak için.;
İçerde bu düşünceler son bulmuyor ki?
Teşhis bipolar.
Uzun kısa lütfen tecrübenizi yazın, ama duydum söylemiş gibi değil
Hemen yaşayanlar lütfen
Geçmiyor yazan üyeleri bu düşünce sonsuza dek geçmiyor diye algıladım,
Soru başlığını unuttum özür dilerim
Çoook geçti hayal etmedigim şekli kalmadı diyebilirimBelirteyim 2 ay yatarak psikiyatri servisinde tevdi gördüm, intiharla gitmiştim
Şimdi doktorlar yeniden çağırıyor yatırmak için.;
İçerde bu düşünceler son bulmuyor ki?
Teşhis bipolar.
Uzun kısa lütfen tecrübenizi yazın, ama duydum söylemiş gibi değil
Hemen yaşayanlar lütfen
Geçmiyor yazan üyeleri bu düşünce sonsuza dek geçmiyor diye algıladım,
Soru başlığını unuttum özür dilerim
ya vaktiniz az kaldıysa?Uzmanları daha iyi bilir ama bazı hastalıklar vardi tedavisi kesin olarak yoktur. O halde amaç veya beklenti hastalığı yenmek mi yoksa o hastalığı zapt edecek ölçüde yaşama katılmak mi? Sadece soruyorum .kafamı hep kurcalayan bir soruydu. Bipolar ile kıyaslanamaz elbette ama orta ölçekli depresyon geçirdim ve iyileştiğimi düşünmüyorum. Bu süreçte öğrendiğim mutlu olmayı beklemek gerçekçi değil. Hayat bir yol mutlu mutsuz acı tatlı . Nihai mutlu son veya dönem yok. Gücünü sabrını zorlayan sınavlar var. Kurtarıcı beklemek bir dönemi beklemek boşuna. Yaşayıp görmek gerekir.
li hep düşükKan değerlerinize bir baktırın. Lityum seviyesinde düşüklük olduğunda ilaçların etkileri azalıyor. Eğer doğru dozda doğru etkide olsa idiniz sizinde hiç aklınızdan geçmemesi lazımdı. Manik dönemde de düşünüyor musunuz yoksa şu an depresif dönemdesiniz de onun etkisi mi?
psikiyatrı kliniği normal yatan hasta gibi değillerhiç geçmiyor, hatta ben ölmekten korkarım daha çok erken. evet ortalık her anlamda çok kötü ama ben hayatta olmayı seviyorum.
konunuza gelirsek, ışık hızıyla gidip yatın ve ilaçlarınızı asla aksatmayın.
hiç değilse bebeğin varÇoook geçti hayal etmedigim şekli kalmadı diyebilirim
benim bir evcilim varBenim çok gecer bi hastalığım yok sadece bazen beziyorum bu vicdansız insanlardan her canliya yapilan eziyetleri görmekten
tedavi bunu önlemiyor kiÖlsem de kurtulsam dediğim olmuştur ama yöntemini hiç düşünmedim. Zaten yöntem düşünmeye başlasam bu işin sonu iyi olmaz.
Tedavinizi ve ilaçlarınızı aksatmayin
Sanirim kafaya koydunuz ölmeyi.Nolur yatarak olun tedavinizitedavi bunu önlemiyor ki
vakti değiştiriyor
Niye ölmek istiyorsunuz? Sebepleriniz nedir?tedavi bunu önlemiyor ki
vakti değiştiriyor
Size yalvararak yemin ederim yattımSanirim kafaya koydunuz ölmeyi.Nolur yatarak olun tedaviniziyasiniz kac
Uyku istiyorsunuz, sebebi var mı?Niye ölmek istiyorsunuz? Sebepleriniz nedir?
Bir insan birsey istiyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Ölmek istese bile bir sebebi vardır.Uyku istiyorsunuz, sebebi var mı?
az önceki toplu cevap sizeBir insan birsey istiyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Ölmek istese bile bir sebebi vardır.
Uyuyunca ne olacak sizce? Uyuyup uyanmayinca ne olacak yada ne olmasını istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?