- 21 Temmuz 2021
- 311
- 376
- 53
- Konu Sahibi batilinanc
-
Sizi gerçekten anlamak istiyorum, bu yüzden sordum. Tabiki cevaplamak zorunda değilsiniz.az önceki toplu cevap size
yapamadım toplun cevabı
yatın diyenlere bu şekilde cevap veriyorsunuz. her şey yasak diye yatmıyorsanız öldüğünüzde hiçbir şey yapamayacaksınız. bunun bilincinde misiniz?psikiyatrı kliniği normal yatan hasta gibi değiller
her şey yasak aklımıza gelecek her şey
teşkür ederimSizi gerçekten anlamak istiyorum, bu yüzden sordum. Tabiki cevaplamak zorunda değilsiniz.
ya bunu diyen üye bipolar değil ama en azından depresyon hakkında ne biliyor :)eğer doktorlar yatarak tedavi görmenizi istiyorsa yatarak tedavinizi görün.
bence siz ölmek istemiyorsunuz.. sadece o fikre kendinizi kaptırmışsınız. bipolar kontrol altına alınabiliyor.
yatın diyenlere bu şekilde cevap veriyorsunuz. her şey yasak diye yatmıyorsanız öldüğünüzde hiçbir şey yapamayacaksınız. bunun bilincinde misiniz?
uyumak için kafanızı tırMALIYORUNIUSZbu arada uykunun bir sebebi vardır. insan uykuyu hem fiziksel olarak dinlenmek hem beyni dinlendirmek için ister.
Sıradan olmayan üye nasıl oluyor?teşkür ederim
empati kurmanız hiç gerek yok
sıradan bir üyeyim
sırdan vaka olarak kayda geçerim
alakanıza minnettarım
Ben uyku problemimden dolayı 1 sene öncesine kadar ilaç kullanıyordum, ilaçta şizofrenilere verilen ve yan etkisi uyku olan bir ilaçtı. Ona bağımlı olduğum için ve çocuk istediğim için terapi ve daha hafif ilaçlarla bıraktım. Uyuyamıyorum hala sağlıklı ve istediğim bir şekilde, bildim bileli de uykusuzluğu yaşıyorum çok gece oldu uyuyamadığım için ağladığım. zamanında 4 gün uyumayıp acillik olan birine söylüyorsunuz bunu.uyumak için kafanızı tırMALIYORUNIUSZ
Nasıl yani anlamadımBen uyku problemimden dolayı 1 sene öncesine kadar ilaç kullanıyordum, ilaçta şizofrenilere verilen ve yan etkisi uyku olan bir ilaçtı. Ona bağımlı olduğum için ve çocuk istediğim için terapi ve daha hafif ilaçlarla bıraktım. Uyuyamıyorum hala sağlıklı ve istediğim bir şekilde, bildim bileli de uykusuzluğu yaşıyorum çok gece oldu uyuyamadığım için ağladığım. zamanında 4 gün uyumayıp acillik olan birine söylüyorsunuz bunu.
HERKESİ ÖLDÜRĞÜMÜ GÖRÜYORUMNasıl yani anlamadım
Neden uyuyamıyorsunuz ki
Belirteyim 2 ay yatarak psikiyatri servisinde tevdi gördüm, intiharla gitmiştim
Şimdi doktorlar yeniden çağırıyor yatırmak için.;
İçerde bu düşünceler son bulmuyor ki?
Teşhis bipolar.
Uzun kısa lütfen tecrübenizi yazın, ama duydum söylemiş gibi değil
Hemen yaşayanlar lütfen
Geçmiyor yazan üyeleri bu düşünce sonsuza dek geçmiyor diye algıladım,
Soru başlığını unuttum özür dilerim
aslında şöyle ben yoğun bakım hemşiresiydim ve 24 saat nöbet tutup hiç uyku ihtiyacı hissetmezdim. sonrasında da çalışmadığımda uyuyamamak beni çok rahatsız hissettirdi, anksiyete bozukluğum var aynı zamanda. gittiğim bir doktor bana o bahsettiğim ilacı başladı, o ilaçla uyuyabiliyordum. çocuk istediğim için bırakmak istedim, terapiye başladım başlayınca o ilacın bana hiç verilmemesi gerektiğini anlattı.. yavaş yavaş keserek başka ilaçlar verdi bana hatta iddiasına göre amerikadan bir damla getirtti filan ama onu da suya damlatıp içmeme rağmen uyuyamıyordum.. ve uyumadığımda da dinç devam ediyordum. ilaca da sanırım baya bağımlı olmuşum o zaman. bırakalı 1 sene oldu tabi o zamandaki gibi değilim. hala yattığım gibi uyuyamıyorum.. uyku düzeni de oturtamıyorum ama şimdi gece geçte olsa uyuyup öğlen kalkıyorum böyle tutturdum böyle kaldı..Nasıl yani anlamadım
Neden uyuyamıyorsunuz ki
Geçmiş olsun, yani ne diyeceğimi bilemedim.HERKESİ ÖLDÜRĞÜMÜ GÖRÜYORUM
KALKIYIRYORUM ÜSTÜM BAŞIM KAN BAKIYIRYORYM EVCİL ÖLMEMİŞ
KENDİNİ KARNIMI DELMİŞİM
SON BÖYLE ACİLLİLLİK OLDYK
Anladım. Geçmiş olsun.aslında şöyle ben yoğun bakım hemşiresiydim ve 24 saat nöbet tutup hiç uyku ihtiyacı hissetmezdim. sonrasında da çalışmadığımda uyuyamamak beni çok rahatsız hissettirdi, anksiyete bozukluğum var aynı zamanda. gittiğim bir doktor bana o bahsettiğim ilacı başladı, o ilaçla uyuyabiliyordum. çocuk istediğim için bırakmak istedim, terapiye başladım başlayınca o ilacın bana hiç verilmemesi gerektiğini anlattı.. yavaş yavaş keserek başka ilaçlar verdi bana hatta iddiasına göre amerikadan bir damla getirtti filan ama onu da suya damlatıp içmeme rağmen uyuyamıyordum.. ve uyumadığımda da dinç devam ediyordum. ilaca da sanırım baya bağımlı olmuşum o zaman. bırakalı 1 sene oldu tabi o zamandaki gibi değilim. hala yattığım gibi uyuyamıyorum.. uyku düzeni de oturtamıyorum ama şimdi gece geçte olsa uyuyup öğlen kalkıyorum böyle tutturdum böyle kaldı..
teşekkür ederimaslında şöyle ben yoğun bakım hemşiresiydim ve 24 saat nöbet tutup hiç uyku ihtiyacı hissetmezdim. sonrasında da çalışmadığımda uyuyamamak beni çok rahatsız hissettirdi, anksiyete bozukluğum var aynı zamanda. gittiğim bir doktor bana o bahsettiğim ilacı başladı, o ilaçla uyuyabiliyordum. çocuk istediğim için bırakmak istedim, terapiye başladım başlayınca o ilacın bana hiç verilmemesi gerektiğini anlattı.. yavaş yavaş keserek başka ilaçlar verdi bana hatta iddiasına göre amerikadan bir damla getirtti filan ama onu da suya damlatıp içmeme rağmen uyuyamıyordum.. ve uyumadığımda da dinç devam ediyordum. ilaca da sanırım baya bağımlı olmuşum o zaman. bırakalı 1 sene oldu tabi o zamandaki gibi değilim. hala yattığım gibi uyuyamıyorum.. uyku düzeni de oturtamıyorum ama şimdi gece geçte olsa uyuyup öğlen kalkıyorum böyle tutturdum böyle kaldı..
İnanın. İnanarak yapamayacağınız hiçbir şey yokteşekkür ederim
şartlarınız zor sizin de
kolaylık diklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?