aklsz basin czasi

hayatmesele

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
103
4
33
İlk konum olduğuna bakıp sahte olduğumu düşünmeyin lütfen sık sık bu forumu takip eden biriyim fakat konu açma ihtiyacı duymadığım için üye olmamıştım. 2 yıllık bir ilişkim vardı aktif bir cinsel hayatımız yoktu. Bundan yaklaşık 3 ay önce yakınlaştık. Yakınlaşmamızdan 1 ay sonrada facebook hesabından beni başka bir kızla aldattıgını öğrendim. Tekme tokat gerçekleri anlattırdım. Biz kavgalıyken onla yakınlaşmış 1-2 ayda cinsellikten öteye gitmeyen ilişkileri olmuş. Mesajlarda gördüğüm üzere zaten kıza restini çekmiş. Kızı da tanıyorum bu arada. Tabiiki o gun ilişki bitti salaklığıma yandım. İlişkiden 2-3 gün sonra mantar enfeksiyonuna yakalandım genital bölgemde ufak kanamalarda oldu onlar da geçti. İlişkiden 2,5 ay sonra birden grip ve halsizlik gibi bir şey oldu ve 1 hafta geçmedi ben ne diye geçmiyor diye araştırmalar yaparken Aids belirtilerine kadar geldi olay ve beynimde şimşekler çaktı. Hemen eski erkek arkadaş bozuntusuyla iletişime geçtim. Böyle böyle aids olmaktan korkuyorum dedim. O şahsiyette asla paralı ilişkilere girmediğini o kızında aidsli olmadıgını söyledi. Zorla başka kız var mı diye sordum çünkü güvenim kalmamıştı. Başka bir kızla daha ilişkiye girmiş ondan da şüphelenmiyorum dedi kendisi. Fakat ben obsesif kompulsif bozukluğa sahip olduğum için inanamıyorum. Çok araştırdım internetten. Hiv pozitifliymişim gibi dolanıyorum ortalıkta. Test yapmak için cesaretim yok nasıl bir kılıf uydursam da doktora söylesem diyorum. Halen babama bağlıyım. 24 yaşındayım bu arada. Yaptırdığım testlerin ailemin haberi olmayacağını bilsem açık açık anlatırım doktora ama ya ailem öğrenirse? Bir de aids testi için en az 3 ay beklemek gerekiyormuş ve 6 ay da kesin sonuç oluyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk konum olduğuna bakıp sahte olduğumu düşünmeyin lütfen sık sık bu forumu takip eden biriyim fakat konu açma ihtiyacı duymadığım için üye olmamıştım. 2 yıllık bir ilişkim vardı aktif bir cinsel hayatımız yoktu. Bundan yaklaşık 3 ay önce yakınlaştık. Yakınlaşmamızdan 1 ay sonrada facebook hesabından beni başka bir kızla aldattıgını öğrendim. Tekme tokat gerçekleri anlattırdım. Biz kavgalıyken onla yakınlaşmış 1-2 ayda cinsellikten öteye gitmeyen ilişkileri olmuş. Mesajlarda gördüğüm üzere zaten kıza restini çekmiş. Kızı da tanıyorum bu arada. Tabiiki o gun ilişki bitti salaklığıma yandım. İlişkiden 2-3 gün sonra mantar enfeksiyonuna yakalandım genital bölgemde ufak kanamalarda oldu onlar da geçti. İlişkiden 2,5 ay sonra birden grip ve halsizlik gibi bir şey oldu ve 1 hafta geçmedi ben ne diye geçmiyor diye araştırmalar yaparken Aids belirtilerine kadar geldi olay ve beynimde şimşekler çaktı. Hemen eski erkek arkadaş bozuntusuyla iletişime geçtim. Böyle böyle aids olmaktan korkuyorum dedim. O şahsiyette asla paralı ilişkilere girmediğini o kızında aidsli olmadıgını söyledi. Zorla başka kız var mı diye sordum çünkü güvenim kalmamıştı. Başka bir kızla daha ilişkiye girmiş ondan da şüphelenmiyorum dedi kendisi. Fakat ben obsesif kompulsif bozukluğa sahip olduğum için inanamıyorum. Çok araştırdım internetten. Hiv pozitifliymişim gibi dolanıyorum ortalıkta. Test yapmak için cesaretim yok nasıl bir kılıf uydursam da doktora söylesem diyorum. Halen babama bağlıyım. 24 yaşındayım bu arada. Yaptırdığım testlerin ailemin haberi olmayacağını bilsem açık açık anlatırım doktora ama ya ailem öğrenirse? Bir de aids testi için en az 3 ay beklemek gerekiyormuş ve 6 ay da kesin sonuç oluyormuş.

Allahım ya nasıl çarpık ilişkiler, Allah ıslah etsin herkesi, bence riske atmayın gidip test yaptırın

umarım
korktuğun gibi değildir
bir süre daha bekle bakalım
belirtiler geçer inşallah

test yaptırmaktan başka çaren yok, yıllarca için içini yiceğine, özelde yapan varsa özelde yaptır, 24 yaşında neden babana bağlısın sigorta konusunda?

Ailenin rahatsiz olacağı bir seyi niye yapıyorsun? Ya hayatin kararirsa bu genc yasinda? Yazik degil mi? Madem cinsellik yasayacaktin ( ki kesinlikle evlenmeden yasanmasina karsiyim ) bari düzgün bir adamla yasasaydin. Kiminle yatip kalktigi belli olmayan biriyle ne diye yasarsin?
Aileler bir seylere kiziyorsa bu konuda katilarsa onlara uyulmali ve onlar dinlenmeli. Çünkü onlar her seyin doğrusunu biliyor. Bi de maddi açıdan da onlara baglisiniz buna resmen yedigi ekmeğe tukurmek denir kusura bakma.
Insallah AIDS degilsindir. Bari olup olmadigini ogrenene kadar baskasiyla da iliskiye girme. Bir an once test yapm git çalış bir yerden para bul ve yaptir ozellerde testi..

Param yok ki özelde yaptıracak kadar. Öğrenciyim halen. Ailemle yaşıyorum...

git danış en azından dicem de, arayıp ailene haber verme ihtimalleri de var
bi şekilde özelde yaptırmaktan başka çaren yok, takın makın satacak bişeyin yok mu, başka bi bahaneyle para isticeksin ya da

Allah columa cocuma vermesinde daha resmiyete dokmeden pasif cinsel hayatini aktiflestirirsen ole olur tobe tobe sinir basti ins deilsindir baska belirti yok mu sadece grip ve halsizlikten mi cikardin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başkasıyla ilişkiye girme ne demek ya? Siz bana orospu muamelesi mi yapıyorsunuz? Bu hepinizin başına gelebilir o çok güvendiğiniz kocanız başkasıyla yatıp kalkar sonra sizinle ilişkiye girer ruhunuz duymaz. Nedir bu aşağılama? Ben bakalarıyla mı yatmışım? Benim ne suçum var aldatıldıysam? Büyük konuşmayın derim sayın Bilgece.

Bu ne ya? Ben sana ne zaman o... dedim? Lutfen siz saygılı olun. Yazdigimi tekrar okuyun lutfen. Ben büyük konuşmuyorum. Sana tavsiye verdim. Aileni dinle bir daha yapma dedim. Benim kocami da agzina alma.. terbiyeli ol.

Cnım yeni cıkan testler var son teknoloji 3 ay bekleme ne gerek yok.ilk on günde cıkıyor .mutlaka yaptır ..bi an önce

Arkadaslar sağlıkcıyım oradan biliyorum.evli ibsanlar daha fazla yakalamıyor maşesef.cünkü eşlerine de bulaştırıyorlr yani evli bekar farketmiyor hıv herkese bulaşanilir.

Başkasıyla ilişkiye girme ne demek ya? Siz bana orospu muamelesi mi yapıyorsunuz? Bu hepinizin başına gelebilir o çok güvendiğiniz kocanız başkasıyla yatıp kalkar sonra sizinle ilişkiye girer ruhunuz duymaz. Nedir bu aşağılama? Ben bakalarıyla mı yatmışım? Benim ne suçum var aldatıldıysam? Büyük konuşmayın derim sayın Bilgece.

Sen iyi misin? Evlilik dışı ilişki yaşayan bir sürü insan var, hepsi orospu mu o zaman?
Orospu ne demek açın, bir sözlükten anlamına bakın.
Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor, azarlamaya hakkınız yok.
Gelen cevaplara katlanamayacaktıysanız, açmasaydınız konuyu.
Ayrıca evet başkasıyla ilişkiye girmeyin demesi de tıbbi bir önlem niteliğindedir. eğer hastalık bulaştıysa, sizden de başkasına bulaşabilir.
Azıcık duyarlı olun demek istemiş arkadaşım, kendisini tebrik ediyorum, duyarlı bir insan kadar tıbbi bilgisi var hiç değilse!

Belirtilerin olması imkansızmış bu kısa sürede. Ben şans eseri geçmeyen grip nedendir diye ararken internette Aids (hiv taşıcısının son evreleri yani) yazılarına denk geldim. Yani başka bir şey ararken başka bir şeye denk geldim belirtiler aidse ait değil. Sadece takıntı yaptım. Dudaktan öpüşmeyle bile aids bulaşma ihtimali var bu arada. Yani bulaşırsa her türlü bulaşır. Sizden önce biri lavobayı kullanır kanı bulaşır. Kurumuş kandan bile aids bulaşır bilinmez yani. Aids sadece cinsellikle bulaşan bir hastalık değildir.

Aids sadece cinsel yolla bulaşır öpüşmeyle veya kan yoluyla bulaşmış bir vaka hiç olmamıştır. Kan yoluyla bulaşması için en az bir ünite aidsli kan gerekir.üniversitedeki hocam söylemişti

aids bu kadar kısa sürede belirti vermez diye biliyorum ayrıca internette sağlık konusunda çok fazla bilgi kirliliği var. basit bir belirtiyi kansere kadar bile ulaştırabiliyorlar. ailenizin haberi olmaz test sonuçlarından yani sonuç için aranmıyor...

Back
X