- 3 Ağustos 2014
- 103
- 4
- 33
- Konu Sahibi hayatmesele
İlk konum olduğuna bakıp sahte olduğumu düşünmeyin lütfen sık sık bu forumu takip eden biriyim fakat konu açma ihtiyacı duymadığım için üye olmamıştım. 2 yıllık bir ilişkim vardı aktif bir cinsel hayatımız yoktu. Bundan yaklaşık 3 ay önce yakınlaştık. Yakınlaşmamızdan 1 ay sonrada facebook hesabından beni başka bir kızla aldattıgını öğrendim. Tekme tokat gerçekleri anlattırdım. Biz kavgalıyken onla yakınlaşmış 1-2 ayda cinsellikten öteye gitmeyen ilişkileri olmuş. Mesajlarda gördüğüm üzere zaten kıza restini çekmiş. Kızı da tanıyorum bu arada. Tabiiki o gun ilişki bitti salaklığıma yandım. İlişkiden 2-3 gün sonra mantar enfeksiyonuna yakalandım genital bölgemde ufak kanamalarda oldu onlar da geçti. İlişkiden 2,5 ay sonra birden grip ve halsizlik gibi bir şey oldu ve 1 hafta geçmedi ben ne diye geçmiyor diye araştırmalar yaparken Aids belirtilerine kadar geldi olay ve beynimde şimşekler çaktı. Hemen eski erkek arkadaş bozuntusuyla iletişime geçtim. Böyle böyle aids olmaktan korkuyorum dedim. O şahsiyette asla paralı ilişkilere girmediğini o kızında aidsli olmadıgını söyledi. Zorla başka kız var mı diye sordum çünkü güvenim kalmamıştı. Başka bir kızla daha ilişkiye girmiş ondan da şüphelenmiyorum dedi kendisi. Fakat ben obsesif kompulsif bozukluğa sahip olduğum için inanamıyorum. Çok araştırdım internetten. Hiv pozitifliymişim gibi dolanıyorum ortalıkta. Test yapmak için cesaretim yok nasıl bir kılıf uydursam da doktora söylesem diyorum. Halen babama bağlıyım. 24 yaşındayım bu arada. Yaptırdığım testlerin ailemin haberi olmayacağını bilsem açık açık anlatırım doktora ama ya ailem öğrenirse? Bir de aids testi için en az 3 ay beklemek gerekiyormuş ve 6 ay da kesin sonuç oluyormuş.
Son düzenleyen: Moderatör: