Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Reklam olarak algılanmasın ama MAC kalemleri çok güzeller.
Mağaza yetkililerine sorarsanız,onlar size kalem sürmeden önce göz kapağına sürülecek özel bir krem vardır. Denemeye değer.
Bende de aynı sorun var. Cildiyeciye cildim ve gözlerim hassas, ne kullanabilirim diye sorduğunda max factor önermişti. Fiyatı 30 civarı, yıllarca memnun kalarak kullandım ama geçen sene iki defa kaybedince daha ucuz bir şeye geçeyim dedim, Maybelline 8 liraya aldım ve gerçekten çok memnun kaldım, ne aktı ne de alerji sorunu yaşadım. İkisini de tavsiye ederim.
Maybelline, Loreal denedim çok aktı. 5 tl lik avon göz kalemleri bile daha iyidir.
Estee Lauder da kullandım ve tavsiyem kesinlikle MAC.
MAC kullanmadım ama beyunun kalemi çok güzeldi. Hiç akmıyo sabitleniyordu elinle silsen çıkmıyo gibiydi. Ama mat görünüm veriyo ve çok çabuk bitiyodu.
Araştırmalarıma göre mac önde gidiyor, peki kızlar bişi daha sorcam, kesin akmaması için baz falan kullanılıyormuş yada sizin önerebilceğiniz yapabilceğim başka birşey varmı
tamam cnm, bekliyorum .peki baz olarak hangi markayı önerirsin :)Canım ben de makyaj altına kesinlikle baz kıllanırım.hem cilde zarar vermiyo hem de makyajı daha uzun süreli kullanıyorsun.normal nemlenditici kullanma ciltte ysğ bıraktığı için ne sürersen sür hep akar.
Ben kalıcı makyaj yaptım o yüzden.yatsktan kalktığımda bile eyelinerlıyım:)
Birse lorealın kalem gini olan eyelinerı var.likit değil o hiç akmıyo ve bulaşmıyo
Şuan kuafördeyim eve geçince fıtodunu atarım sana
Mac zaten süper
tamam cnm, bekliyorum .peki baz olarak hangi markayı önerirsin :)
Innova canım.ben memnunum farı daha güzel gösteriyo ve dayanıklı oluyor. Zayen yüm yüz için kullanmak gerek
Hem altta nemlendirmiş oluyor cildi koruyor.heleki fondaten ve allık kullanıyorsan şart
Ben direk sürdüğünde hemen sivilce oluyor.
tamam tatlım, ben fondoten kullanmıyorum ama allık kullanıyorum, cilt doktorum pek sıcak bakmıyor ondan kullanmıyorum belki cok özel birgün olursa o zaman kullanıyorum, ama göz makyajını cok sevıyorum heleki simsiyah ve duzegun cekılmiş eyeliner vazgeçilmezim ama oda yüzüme gözume bulaşıyor artıkona çare arıyorum. sölediklerin aklımın bi köşesinde. cok saol tatlım
arkadaşlar merhaba,
cilt yapım yağlı olduğu için gözümde göz kalemi durmuyor akıyor, buda sinir bozucu bir durum. önerebilceğiniz dayanıklı göz kalemi var mı?
denemis oldugum ve cok memnun kaldigim bir urun dioru tavsiye ederim arkasindaki aparatlada kalemini far gibi dagitipda kullanabilirsin asla akma yapmiyor![]()