- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii ki tarama testi yaptıracagız... yalnız bilgilendirme amaçlı şunu yazayım.. o testleri sadece akraba evliliği yapanlar yaptırmıyor arkadaşlar...
ve şunu bilin istedim akraba evliliğinde engelli çocuk olma olasılığı diğerlerine oranla fazla olabilir ancaaaak maalesef her engelli çocuk akraba evliliğinden kaynaklanmıyor... öyle olsaydı akraba evlilikleri bir şekilde yasaklanır engellenirdi...
yani işin özeti başkalarının evliliğine çamur atmadan önce kendi evliliğinizde de engelli çocuk doğma olasılığının var olduğunu bilin... ve lütfen o testleri sizlerde yaptırın...
tabii ki tarama testi yaptıracagız... yalnız bilgilendirme amaçlı şunu yazayım.. o testleri sadece akraba evliliği yapanlar yaptırmıyor arkadaşlar...
ve şunu bilin istedim akraba evliliğinde engelli çocuk olma olasılığı diğerlerine oranla fazla olabilir ancaaaak maalesef her engelli çocuk akraba evliliğinden kaynaklanmıyor... öyle olsaydı akraba evlilikleri bir şekilde yasaklanır engellenirdi...
yani işin özeti başkalarının evliliğine çamur atmadan önce kendi evliliğinizde de engelli çocuk doğma olasılığının var olduğunu bilin... ve lütfen o testleri sizlerde yaptırın...
İyi de siz neden bu kadar celallendiniz?
Toplumun büyük bi'çocuğunluğu kabul edersiniz ki teyze oğlu, amca oğlu ile evliliğe sıcak bakmıyor, açıkcası bu durumun normalleştirilmesi de beni ürkütüyor (benim düşüncem). Doktorlarda akraba evliliklerindeki riskleri sıralıyor. Yani olmayan bi'şeyi gelip burada yazmıyo kimse. Dediğiniz gibi her şey Allah'tan ama bizler de doktorların yalancısıyız neticede.
Çamur atmıyoruz yani, bize ters sadece siz çok mutlu olun yuvanızda kimse kimsenin kötülüğünü isteyerek yazmadı...![]()
peki siz neden kendi üstünüze alınıp cevap veriyorsunuz buna? ben sizi baz alarak yazmadım ki..? celallenmem bu bazı arkadaşların bu tarz evliliğin neredeyse sapıklık olarak görmesinden kaynaklı. kimse kimsenin hangi koşullarda yetiştirildiğini bilemez ki? kendinizce sıcak bakmazsınız buna saygım var ama başka durumlar olursa kusura bakmayın ama cevap yazarım buna...
ayrıca kimse bunu normalleştirmeye çalışmıyor ürkmenize gerek yok yani..keşke insanımız şu ülkede normalleştirilmeye çalışılan herşeye sizin kadar ürkütücü gözle baksa....
![]()
Çünkü ben de diğerleri ile ortak görüşteyim.
Siz de kabul edersinizki kardeş gibi büyüyen kuzenlerden birinin gelip bu konuda "bana göre sapıklık" demesi çok tuhaf gelmemeli kulağa. Neticede kişilerin fikirleri soruluyor burada. Son olarak ben yine ailemi, yetiştirilme tarzımı baz alarak ürküyorum dedim, bu kadar kişisel görüş deyip deyip sırıtmanız da ne kadar hoş
Her neyse konu başka yere gidiyor. Sizin ailenizde normaldir, evlenmişsinizdir başkasına ise tam tersi.
Oyüzden bana içten bi'şekilde size kocaman, bi'ömür mutluluklar demek düşüyor.
Kırmak ya da üste çıkmak için yazmamıştım zaten ilk yorumu da sadece kendi çocuğumla, ablamın çocuğunu evli düşünemiyorum oyüzden kulağıma garip geliyor.
İyi geceler :)
maalesef burada akraba evliliği yapan varmı? dinen caiz midir gibi sorular soruluyor.. yani kendi fikirlerinizi sormuyor... sanırım burada biraz anlam karmaşası oldu bu sizin için... konuyu baştan yanlış yerlere çekme orada başlıyor zaten bilmem anlatabildim mi
sırıtma olayında eminim celallenmenin sebebini anlayabilmişsinizdir... ilk sorunuza yeterli bir cevap oldugu kanısındayım..
neyseki konunun başka yerlere gitmemesi konusunda sizinle aynı fikirdeyim.. tabi baştan konuyu başka yerlere çekecek yorumlar yapılmasaydı daha da iyi olabilirdi..
bende size huzurlu bir ömür diliyorum... ha unutmadan sizde test yapmıyorsanız yaptırın lütfen... iyi geceler sizede...![]()