- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Konunun sadece genetik alan olduğunu düşünen kim ki?Akraba adı üstünde..bunun birazda sosyolojik yanını düşündün mü hiç?Ben genetik alanında doktora yapıyorum tatlım. Bu alanda indekste onlarca yayınım var. Tv' den duyduklarımla konuşmuyorum. Senide göz ardı ediyorum. Bye bye...
Neye takıp takmayacağımı size mi soracağım?Sizde kafayı buna taktiniz
Nikahsız ilişkiyi nasıl konuya bağladınız?
aynen canım bu ilişkileri savunanlara göre, eşim beni kardeşimle aldatıyormuş konularına, yapacak bişey yok nikah düşüyor deyip geçeceğiz artık.Kardesimize de kardes gozuyle bakmiyorsak evlenebilir miyiz? Ya da dayimizla, amcamizla, babamizla falan, ama nikah dusmuyordu degil mi dinen? Dusse evlenilir diye savunulurdu yani... eniste, baldiz falan nikah dusen herkesle evlenilebilir, zaten erkek 4 kadinla da evlenebilir, cunku bizde akil mantik yok, allah helal kilmissa sorgulamak, ama o teyzemin oglu demek yok, peki anladim.
yahu aldatmayla evlenmeyi mi kıyaslıyorsunuzaynen canım bu ilişkileri savunanlara göre, eşim beni kardeşimle aldatıyormuş konularına, yapacak bişey yok nikah düşüyor deyip geçeceğiz artık.
Midemi bulandırıyorsunuz.Neden karşılarmış? Onlarda moleküler biyoloji ve genetik alanında doktora mı yapmışlar? Konu akraba evliliği olunca herkes bir alim kesiliyor ya!
Belirgin bir genetik hastalık olmadığı sürece hiçbir sakıncası yok. Ben tavsiye ediyorum.
Herkes birbirinin huyunu suyunu bilir. Mis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?