- Konu Sahibi 26merve2626
-
Benim ailem de cevrem de çok var akraba evliliği. Bana hep çok çirkin gelmiştir ama. Eski zamanlarda anlarım herkes kendi köyü içinde akraba zaten. Ama kacmalari bütün aileyi birbirine düşürür. Diyelim ki anlasamadilar O zaman simdi oldukları durumdan daha zor duruma dusecekler.Merhaba. .
Benim öz teyzemin oglu kendi öz halasinin kizina aşık olmuş kizda tabiki aşık
Ailelere soylediler ama herkes kabul etmedi karsilar genis ailemiz de hic boyle evlilik yok bu arada dedeleri evlatliktan red ederiz diye kesin kararli
kizin babasi karsi oglanin babasi biraz ilimli oda kacariz diyorlar yanlsi bir sey yapmasinlar diye herkes karisik
sizce nasil yaklasmalari gerek basina boyle olay gelen varmi
akraba Evliliği zor mu gecer
onlarda bir akil ariyor o yuzden soruyorum
Teşekkürler
Üslubunuz da eğitiminizin bonusu heralde.Hı bu arada ben bu sitede akraba evliliğine karşı olup eşcinselliği onaylayan insanlar gördüm...
Resmen beyin mıncıklaması yaşayan insanlar var bu memlekette...
Akraba evliliğini özellikle sağlık açısından ben de uygun bulmuyorum,elbette çocukları kesin sakat olur demek çok yanlış olur fakat ihtimaller de yüksek. Eşimin erkek kuzeni yakın bir akrabasıyla kaçarak evlenmiş,normalde eşimin ailesinde akraba evliliği yoktur fakat bu istisna olmuş. İlk çocukları sağlıklı fakat 2.çocukları solunum ile ilgili bir hastalıktan dolayı 6 aylıkken vefat etmiş,geçen sene 3.çocukları oldu ve yine aynı hastalıktan dolayı nerdeyse doğduğundan beri hortumlar sayesinde hayatta kalarak hastanede kalıyor 1.yaşına yeni bastı ve doktorlar ancak birkaç ay verdiler hiç umut yokmuş. Ailesi kahrolmuş durumda,böyle riskleri de göze alarak evlenmek isteyenler varsa bu onların kararı. Evlatlarla imtihan edilmek en acısı maalesef.
oo ben neleri gordum. cocuk hasta. kadinla bi konustuk evde ayni hastaliktan iki tane cocuk var. oyle basit bi hastalikta degilÇok kızdım
Hafi ikinci çocuk vefat etti
Üç niye?
Tavşan gibi üremeden tutsalar ya şeylerini
Ben söyleyeyim vicdansız ve bencil oldukları için.Çok kızdım
Hafi ikinci çocuk vefat etti
Üç niye?
Tavşan gibi üremeden tutsalar ya şeylerini
Nasıl bir midedir o ya.. Bizde komşu kızı/oğlu bile kardeş olarak görülürken dayısının teyzesinin oğluna ve kızına nasıl aşık olunur.. Bizimla deyillarr!!Merhaba. .
Benim öz teyzemin oglu kendi öz halasinin kizina aşık olmuş kizda tabiki aşık
Ailelere soylediler ama herkes kabul etmedi karsilar genis ailemiz de hic boyle evlilik yok bu arada dedeleri evlatliktan red ederiz diye kesin kararli
kizin babasi karsi oglanin babasi biraz ilimli oda kacariz diyorlar yanlsi bir sey yapmasinlar diye herkes karisik
sizce nasil yaklasmalari gerek basina boyle olay gelen varmi
akraba Evliliği zor mu gecer
onlarda bir akil ariyor o yuzden soruyorum
Teşekkürler
bence sen işin özünü anlamamissin. yani insanlarin neden karsi çıktığını. akraba evliliginde ozurlu ve hasta çocuk olma ihtimali artar. Eşcinsel birliktelikte böyle bir ihtimal yoktur.Hı bu arada ben bu sitede akraba evliliğine karşı olup eşcinselliği onaylayan insanlar gördüm...
Resmen beyin mıncıklaması yaşayan insanlar var bu memlekette...
Midemi bulandırıyorsunuz.
Söyledikleriniz sapıklığın dik alâsı, bir de söylediğiniz gibi bilin insanıysanız durum daha vahim.
Yazık ki ne yazık.
aynen canım bu ilişkileri savunanlara göre, eşim beni kardeşimle aldatıyormuş konularına, yapacak bişey yok nikah düşüyor deyip geçeceğiz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?