- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi obiviyante
yok tatlım benim gözüm komşunun kzıında kaldı aslındaHadi sen onu geç de komşu kızı almayıp eşcinselle evlenen kim onu bi anlat.
Komşunun oğlu içine dert oldu sanırım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım benim gözüm komşunun kzıında kaldı aslındaHadi sen onu geç de komşu kızı almayıp eşcinselle evlenen kim onu bi anlat.
Komşunun oğlu içine dert oldu sanırım :)
Birlikte büyündüğü için .
Ay nasıl komiksin.. Saatlerdir bunu mu düşünüyorsun yoksa google amcaya mı danıştın komşusuyla evlenmeyip eşcinselle evlenenler için :)yok tatlım benim gözüm komşunun kzıında kaldı aslında![]()
Atatürk sizden taraf değil , bizden taraftı derken ne demek istedin??
Ben aşırı derecede Atatürkçü bir insanım ve akraba evliliğine de kesinlikle karşıyım.
Bu arada Atatürk Fikriye Hanım'la evlenmedi. Zübeyde hanım akraba evliliğini asla onaylamadı ve Atatürk Lütfiye Hanım'la evlendi. Ayrıca Evet Atatürk ailesi için sade bir mezar yaptırdı biz de aynen onun fikrindeyiz ve anıt işi (ölen kişi çok önemli bir kişilik değilse) saçma geliyor.
Atatürk bizci değildi sizciydi, Kuran tam sizciydi.. Din de sizciydi.. Osmanlı hatta bütün insanlık sizciydi..
Hep bir ayrım hep bir kayırma!
Sırf konu açmak için açmışsınız gibi geldi bana.
Neden mümkün olmasın??Birlikte büyüdük kardeş olduk şeysi tamamen kurmaca ben ce öyle bir şey mümkün değil
yok bebeğim işim gücüm var maalesef zamanımın tamamı senin hoş sohbetine ayıramayacak doluyum,ayrı kaldığım dakikaları sayacak kadar çok mu sevdin tatlı sohbetimiziAy nasıl komiksin.. Saatlerdir bunu mu düşünüyorsun yoksa google amcaya mı danıştın komşusuyla evlenmeyip eşcinselle evlenenler için :)
Zübeyde hanımın akraba evliliğine karşı çıkma nedeni bu yani!!Zübeyde hanım bilime inanan ilerici bir kadınım oğluma akraba evliliği yaptırmam diye değil aile arasında özellikle kadınlar arasındaki husumetlerden dolayı yani bir nevi kaynanalık damarından engel oldu. Bu arada ben de Atatürkçüyüm. Atatürkle ilgili anı kitapları okuyarak büyüdüm. Bunu da belirtmek istedim. Sonra herkes sataşmasın diye
asıl modernize olucaz diye iyice yapılan söylemler çok komik geliyor bana ya... kimseyi zorla kuzeniyle komşusu ile evlendiren yok zaten, evlenene sapık muamelesi çekilmesi garip olan.
göçmenler evlenmezmiş komşu kızıyla evlenmesin ille evleneceksin diyen yok, ama doğru budur diyemez kimse anlatabildim mi?
Birlikte büyüdük kardeş olduk şeysi tamamen kurmaca ben ce öyle bir şey mümkün değil
evet canım tahmin edebiliyorum :)yok bebeğim işim gücüm var maalesef zamanımın tamamı senin hoş sohbetine ayıramayacak doluyum,ayrı kaldığım dakikaları sayacak kadar çok mu sevdin tatlı sohbetimizi![]()
Ay nasıl komiksin.. Saatlerdir bunu mu düşünüyorsun yoksa google amcaya mı danıştın komşusuyla evlenmeyip eşcinselle evlenenler için :)
Bizde de durum aynı şekildeNeden değil gün gelir aynı sofrayı paylaşırsın komşu çocuğuyla . Biz evimize devamlı giren insanlara abi kardeş gözü ile bakarız .
kusura bakmayın ama ne kadar saçma bi fikri saçma örneklerle açıklamışsınız ne demek istediğinizi anlayamadım teyzemin oğlu hastalıksızsa yada halamın, amcamın oğlu hastalıksızsa benim onunla evlenmem yani kardeşim dediğim öz kardeş olarak gördüğüm insanlarla evlenmem meşru mu olmalı ? kabullenilebilir mi olmalı ? insanlar bunu kabullenip yargılamamalı mı? evet bence bu fikir gerçekten sapıkça toplum bunu kabul ederse emin ol o zaman bu toplum bozulup 'islami çizgiden' sapmış olur.
Ama ortaya atan o..Yalnız bir homofobi sezdim komşu kızı falan sürekli bir eşcinsellikle dalga...
Birlikte büyündüğü için .
tatlım onu sen uydurdun sen söyle de biz bilelimevet canım tahmin edebiliyorum :)
çıkmadan önce şu eşcinselle evlenen kim onu söyle de öyle çık. Ortaya bir şey attın madem görelim bakalım kimmiş cici komşu kızıyla evlenmeyen ve eşcinseli tercih eden kişi:)
tatlım onu sen uydurdun sen söyle de biz bilelim
Bu ne peki cici komşu kızı :)çünkü etik deilllll, ama eşcinsellik serbest gayet etik oonlar cici komşu kızıyla evlenen adam kık pis
![]()