Merhaba. Öncelikle bu hesabı bu konuyu açmak için açtım bilginize.
Ben bir gün ilkokul arkadaşımla görüşüyordum.Ama arkadaş olarak.Tabii ki içimde ona karşı hislerim vardı. Onun da bana karşı varmış ve bu konuşma boyut değiştirdi. Her neyse biz aynı zamanda akrabayız da. Benim halamın eşinin yeğeni. Yani ben halama hala diyorken o yenge diyor.Benim eniştem onun amcası falan. Akrabalığımız oradan geliyor. Aynı köy,aynı kütük,aynı soyisim.
Yaşlarımız 21.
Ben üniversite son sınıf (4) öğrencisiyim. O da 2 senelik okuyup iş hayatına başladı. Annesi ona kız bakıyordu. Hatta bulmuştu birini fakat benimle birlikte olduğu için annesine beni anlatmak durumunda kaldı. Bir süre sonrada her şeyin net olmasını istiyorum. Sizinkiler bilmediği için kötü hissediyorum. Sen de annenle bu durumu konuşmalısın dedi. Ben de düşündüm taşındım ve annemle bu durumu paylaştım. Bu arada babamdan biraz bahsetmek istiyorum.Kendisi aşırı geri kafalı ve yobaz düşünen bir insan.Bunları özür dileyerek yazıyorum çünkü başka şekilde ifade edemezdim.
Ben erkek arkadaşımla konuşurken son senem dedim ve okul bittikten sonra adını koyarız diye düşündüm. Tamamen bizimkiler onaylar diye düşünerekten. Anneme anlattığımda da çıldırdı. Bizim onlarla sorunlarımız var dedi.Zamanında onun babası alkol içip insanlara küfür edermiş. Sıkıntılar olmuş bayağı. Bu durumdan dolayı babam onlarla aynı masaya oturmazmış.Kız vermezmiş. Bitirmemi söyledi. Ben de daha okulum bitmediği için babama anlatmadım. Çünkü hem okul bitmediği için yok diyecek hem de geçmişte onun babasının yaptığı şeyler yüzünden istemeyecekti. Bende okulumu bahane ederek bitirdim fakat bana “okulum son sene dedin,ümit verdin niye bunu yaptın” dedi.
Her neyse sormak istediğim şey siz olsanız bu durumda devam mı ederdiniz yoksa aileler arasındaki anlaşmazlıktan dolayı bitirir miydiniz?