- 14 Şubat 2012
- 242
- 1
- 66
- 36
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
akrabasıyla evli arkadaşlar artıları eksileri konuşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha cok sükür hayatim kararmadi 2 tanede sapasaglam oglum var ,Rabbim hayirli saglikli sihatli uzun ömür nasip etsin ins..cümlesinede..
böyle saçma sapan şeyleri ilk defa duyduğumda şaşkınlıktan küçük dilimi yutacak gibi olmuştum.ben trakyalıyım bizim buralarda değil akraba evliliği aynı apartmanda komşunla bile olmaz evlilik,yadırganır.bu ülke kuzenini,yeğenini düzen zihniyet nedeniyle bu hallere geldi.senin canın,kanım olan biriyle nasıl karı koca olabilirsin.nasıl aynı yatağa girer bir çocuk sahibi olursun.yazık çok yazık...
vallaha kusura bakan baksın zamanında helal sayıldığı dönemleri bir göz önüne alın hanımefendi.dinin yeni kurulduğu,bir avuç insanın olduğu bir dünya.o dönemde zaten helal sayılacak ama bu dönemde sanki erkeğin köküne kibrit suyu bitmiş gibi akrabasıyla olanda bana hiç mi hiçççç normal gelmiyor.ama şuda varki bu bir yetiştirme tarzı bizim buralarda bu böyle,ama insan ailesinin aynasıdır.etrafınızda örnekleri varki sizin içinde sapkınca gelmiyor.ramazanda benimle tartışmaya girmiş olmanız yada olmamanız zerre kadar önemli değil.demekki ramazan olsa ağıza alınmayacak lafları hakediyor benim eleştirim.burda sadece bir konu tartışıyoruz farkında mısınız bilimiyorum?karşıt düşünceler olacak elbet siz istesenizde istemesenizde....