- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
Bence aile ferdinden birisiyle evlenmek gercekten cok zor olmali.
Hadi neyse gecelim artik mide bulantisini ( ki vallahi bulaniyor ama neyse konuyu birde baska yöne cevirelim ) yani teyzemin veya halamin benim kaynanam olmasini istemezdim veya ne bileyim amcamin veya dayimin kayinpederim olmasini istemezdim.
Sakat cocuk dogurma riski büyük olan bir hamilelik yasamak istemezdim, tabiki bu baskasiylada olabilir ama bilimsel aile icinde evliligin sakat cocugu dogurma riski daha büyük, o zaman baslarim askima , hayatim mahv olmus bir insanin kanina girmisim askimin icine söverdim herhalde her gün. Ondan sonra yasamayayim daha iyi, cünkü hep kendimi suclardim,benim yüzümde oldu akraba evlöiligi yüzünden oldu diye.
Fakat yabanciyla evlensem, yine üzülürdüm ama kendime kahir etmezdim cünkü bu herksde olabilir düsüncesi beni telkin ederdi.
Yok arkadas, macera sevenler ve dert cekmek isteyenler yapsin ama ben göz göre göre kendimi hic bir konuda atese atamam.
Simdi suda var hayat herkes icin ayni degil.
Ve hep iyisine dogru yürümek varken neden kendime hayati zorlastirayim?
Hic erkek kalmadimi bu dünyada Allah askina, akil var mantik var.
Aile ici vicik vicik iliskileri zaten sevmiyorum, herkese mesafeli ve saygili kalacaksin hep ama seveceksinde o ince cizgiyi cok güzel koruyacaksin.
Kesinlikle katılıyorum.
Ayrıca bırakın günahı,sevabı, dini, kanunu,ensesti.. Ne gerek var! Evlendin kuzeninle kavga ettin,çantanı toplayıp yine onun evine gideceksin!! oldu ki Boşandın illa yüzyüzesin..Düğünde-dernekte, bayramda-seyranda yüz yüzesin kendisiyle,anasıyla,babasıyla... Bir de adam iyice midesiz çıktı gitti öbür kuzeninizle evlendi!!!! Noolcak!! Laçkalık diz boyu!! Ne gerek var!!
Hem düşünsene kardeşim dedin adam senin hayalini kuruyor!!Iyyy..Gerçekten mide kaldırmaz..İnsanoğlu bu durmaz ki bir başladı mı sınırı yok!! Artık sülalece evlenin...
Memleketimi seviyorum..