- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi edebiyatasigi
-
Ya ciddi ciddi üzülüyorum artık eğitim vermek işe yaramıyor belli ki sosyolog lazım bu ülkeye bi araştırma yapılması lazım genel olarak nerde hatalıyız niye verilen eğitimlerden sonuç alamıyoruz niye bu toplum daha en basit şekilde akraba evliliği tehlikelidir gerçeğini kabul etmiyor. Bu toplumda niye bu kadar normlar varay dur daha sıradan kan testinin manasını çözemedik, crossing over demen beyin yakar. o level 894840 falan.
Ay cidden akrabalar aynı kandan diye kan uyuşmazlığı olmaz diye düşündüğünden mi o örneği veriyorlar
e yani huzur akraba evliliğinde çünkü
Kız beni önce hoppa şimdi dinsiz yaptınAllah'ın yazdığı kaderi siz kendinizmi yazdığınızı düşünüyorsunuz.bundan sonra size diyecek sözüm yok gerçekten.
Ahahaha cidden ya ne demek kadından gen gelmesi bizim çocuğumuz tüm genlerini babasından aldıZaten kadınların geni de sülalesi de bir işe yaramıyor yaramaz ne varsa erkekte erkek tarafında erkek geninde
Bu kadinlar ne ise yarar
genleri bile Bes para etmiyor
Hiçbirimiz kim doğru kim yanlış yada hastalık kiminle gelir kiminle gelmez bilemeyiz.gerçek olan doğru kişiyi bulmak.kimse benim ne demek istediğimi anlamadı.sizi gerçekten üzdüysem.kusura bakmayın.Eved çok çekdim. Akrabamla evlenmediyim için böyle oldunu yüzüme vurduğunuz için sinirlendim aslın da. Kusura bakmayın.
OFİSTEN YAZIYORUM SİSTEMLER GEREĞİ CAPS LOOK AÇIK KULLANMAK ZORUNDAYIMÖnce küçük harfle yaz bağırma
Hayır ablacığım, TDK artık eved şeklinde kabul ediyor. Aslında kelimesinden de da'yı ayırdı çünkü aralarında kan uyuşmazlığı varmış.Eved değil evet yazacaktı nasıl gözünden kaçtı senin
Ya ciddi ciddi üzülüyorum artık eğitim vermek işe yaramıyor belli ki sosyolog lazım bu ülkeye bi araştırma yapılması lazım genel olarak nerde hatalıyız niye verilen eğitimlerden sonuç alamıyoruz niye bu toplum daha en basit şekilde akraba evliliği tehlikelidir gerçeğini kabul etmiyor. Bu toplumda niye bu kadar normlar var
Vallahi kaç gen girdiğini saymadımTEYZE OĞLU BAŞKADIR ANNESİNİN TEYZESİNİN OĞLU BAŞKADIR. ANNESİNİN TEYZESİNİN TORNU BAMBAŞKADIR ANLATABİLDİM Mİ? GEN AKTARIMI ELBETTE OLUYOR AMA KAÇ GEN GİRİYOR ARAYA
huzursuz hissediyoruz diye boşuna psikologdur, meditasyondur uğraşmışız. kapaydık kuzenleri dert kalmazdı.
Kocasının kardeşiyle.he ben de onu düşündüm. bir şekilde evlilik bitince yabancıya gitmesin diye öbür kuzenle mi evlenmesi lazım kişinin ?
cahillik işte bizimkisi
Şimdi bir şey diyeceğim ama çok iğrenç olacak. Susayım ben.Ahahahadfsaihkboapib gen aktarımı yapılırken babadan daha mı çok aktarılıyormuş çünkü o errrrrrrkek
Aynı ortamda buyutulmemis ki kardeş gibi büyütülsün. Aynı ortamda büyüyen insanlar kardeş gibi büyür öyle görür birbirini. Kardeşlik anlayışıda o zaman gelişir. Dilde kardeşsiniz dense bile kardeşlik duygusunu yaşamayan insan bunu nasıl anlasin. Ayrıca dinen uygunsa ve resmi olarakta uygunsa kim bu duygulara engel olabilir. Her şey mantık değil işte soyut kavramlar da var.o gözle görmese daha doğrusu görmesi sağlanmasa hiç bir şey devreye girmez.
ailelerin çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesi hata.
en baştan siz kardeşsiniz dense kimse duygu geliştirmez.
Kocasının kardeşiyle.
Peki anne tarafı yenilince biz de yenilmiş sayılıyor muyuz?KONUDAN BAĞIMSIZ AMA ANNE TARAFINDA PEK KAN BAĞI SAYILMIYOR DİYE BİLİYORUM. HEM ANNESİNİN TEYZESİV HEM DE ANNE TARAFI. BİLEMEDİMM
Tamam ozamanOFİSTE BÜYÜK HARF KULLANIYORUM CANIMSİTEMLER GEREĞİ CAPS LOOK ACIK OLMASI LAZIM
içim pis olduğu için tahmin ettim yapma yanarız...Şimdi bir şey diyeceğim ama çok iğrenç olacak. Susayım ben.
Ben şimdi seni bir odaya kapatsam ta çocukluktan beri ve sana sadece temel ihtiyaclarini versem ne sevgi ne ilgi gostermesem sonrada karşına birini çıkarsam bunu sev desem sevebilir misin?o gözle görmese daha doğrusu görmesi sağlanmasa hiç bir şey devreye girmez.
ailelerin çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesi hata.
en baştan siz kardeşsiniz dense kimse duygu geliştirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?