Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay dur daha sıradan kan testinin manasını çözemedik, crossing over demen beyin yakar. o level 894840 falan.
Ya ciddi ciddi üzülüyorum artık eğitim vermek işe yaramıyor belli ki sosyolog lazım bu ülkeye bi araştırma yapılması lazım genel olarak nerde hatalıyız niye verilen eğitimlerden sonuç alamıyoruz niye bu toplum daha en basit şekilde akraba evliliği tehlikelidir gerçeğini kabul etmiyor. Bu toplumda niye bu kadar normlar var

Ay cidden akrabalar aynı kandan diye kan uyuşmazlığı olmaz diye düşündüğünden mi o örneği veriyorlar

Bence öyle. Bu alakasız örneği verip durmalarının başka mantıklı bir açıklamasını bulamadım çünkü.
Akraba olmayanların seviştikten sonra imha olduklarını bile sanıyor olabilirler

Allah'ın yazdığı kaderi siz kendinizmi yazdığınızı düşünüyorsunuz.bundan sonra size diyecek sözüm yok gerçekten.
Kız beni önce hoppa şimdi dinsiz yaptınben sana ne diyeyim ki ..
O zaman ceza ve ödül olmamalı değil mi ben şimdi kaderim olduğu için birini öldürebilirim seçim hakkım yok?

Zaten kadınların geni de sülalesi de bir işe yaramıyor yaramaz ne varsa erkekte erkek tarafında erkek geninde
Bu kadinlar ne ise yarar
genleri bile Bes para etmiyor
Ahahaha cidden ya ne demek kadından gen gelmesi bizim çocuğumuz tüm genlerini babasından aldı

Eved çok çekdim. Akrabamla evlenmediyim için böyle oldunu yüzüme vurduğunuz için sinirlendim aslın da. Kusura bakmayın.
Hiçbirimiz kim doğru kim yanlış yada hastalık kiminle gelir kiminle gelmez bilemeyiz.gerçek olan doğru kişiyi bulmak.kimse benim ne demek istediğimi anlamadı.sizi gerçekten üzdüysem.kusura bakmayın.

az önce yaptığım bilimsel yoruma akrabamdan kazık yediğim için böyle konuştuğum cevabı aldım.
daha ne diyeyim.

o gözle görmese daha doğrusu görmesi sağlanmasa hiç bir şey devreye girmez.
ailelerin çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesi hata.
en baştan siz kardeşsiniz dense kimse duygu geliştirmez.
Aynı ortamda buyutulmemis ki kardeş gibi büyütülsün. Aynı ortamda büyüyen insanlar kardeş gibi büyür öyle görür birbirini. Kardeşlik anlayışıda o zaman gelişir. Dilde kardeşsiniz dense bile kardeşlik duygusunu yaşamayan insan bunu nasıl anlasin. Ayrıca dinen uygunsa ve resmi olarakta uygunsa kim bu duygulara engel olabilir. Her şey mantık değil işte soyut kavramlar da var.

o gözle görmese daha doğrusu görmesi sağlanmasa hiç bir şey devreye girmez.
ailelerin çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesi hata.
en baştan siz kardeşsiniz dense kimse duygu geliştirmez.
Ben şimdi seni bir odaya kapatsam ta çocukluktan beri ve sana sadece temel ihtiyaclarini versem ne sevgi ne ilgi gostermesem sonrada karşına birini çıkarsam bunu sev desem sevebilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…