Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay cidden akrabalar aynı kandan diye kan uyuşmazlığı olmaz diye düşündüğünden mi o örneği veriyorlar

bilime gelen cevabın kazık yemişsiniz demek olduğu bir dünyada sağlıklı döngüyü kim taktı allasen.
hayır şimdi mesela seviştikten sonra kazık yemişsem ne olacak ben onu düşünüyorum diğer akrabayla mı devam edecez

KONUDAN BAĞIMSIZ AMA ANNE TARAFINDA PEK KAN BAĞI SAYILMIYOR DİYE BİLİYORUM. HEM ANNESİNİN TEYZESİV HEM DE ANNE TARAFI. BİLEMEDİMM
Ahahahadfsaihkboapib gen aktarımı yapılırken babadan daha mı çok aktarılıyormuş çünkü o errrrrrrkek

ay dur daha sıradan kan testinin manasını çözemedik, crossing over demen beyin yakar. o level 894840 falan.

Hepimiz aynı anne babadanız sonuçta hepimiz kardeşiz. Havva anamız, Adem babamız. Bilip bilmeden gelmiş boş boş konuşuyorlar. Takılmayın siz.

he ben de onu düşündüm. bir şekilde evlilik bitince yabancıya gitmesin diye öbür kuzenle mi evlenmesi lazım kişinin ?

Anlayabileceğini düşünüp güzel güzel anlattın yani. Kiskancsin sen de. Belli ki akrabadan koca bulamamışsın.
Akrabalarım beni almadı edebimle oturmadım diye
Ülkede eğitim eşitsizliği evet var kabul ama hepimiz lisede temel olarak şu dersleri almadık mı ya? Kan uyuşmazlığı olmazsa sıkıntı olmaz diyor kan uyuşmazlığını eşiyle onun arasında olup olmadığını düşünüyor. Biri de erkek tarafından daha çok kan bağı olacağını düşünüyor vay memleketim vay ..

İşte orada duygular devreye girebiliyor diyorum. Karakterler uyumlar vs.

Ahahahadfsaihkboapib gen aktarımı yapılırken babadan daha mı çok aktarılıyormuş çünkü o errrrrrrkek
TEYZE OĞLU BAŞKADIR ANNESİNİN TEYZESİNİN OĞLU BAŞKADIR. ANNESİNİN TEYZESİNİN TORNU BAMBAŞKADIR ANLATABİLDİM Mİ? GEN AKTARIMI ELBETTE OLUYOR AMA KAÇ GEN GİRİYOR ARAYA

Zaten kadınların geni de sülalesi de bir işe yaramıyor yaramaz ne varsa erkekte erkek tarafında erkek geninde
Bu kadinlar ne ise yarar
genleri bile Bes para etmiyor

Hepimiz aynı anne babadanız sonuçta hepimiz kardeşiz. Havva anamız, Adem babamız. Bilip bilmeden gelmiş boş boş konuşuyorlar. Takılmayın siz.
Hahaha valla bu konuyu tartışmak benim bilgi darcigima aşıyor ne diyeyim :) Herkesin hayatına kimse karisamazzz

Allah'ın yazdığı kaderi siz kendinizmi yazdığınızı düşünüyorsunuz.bundan sonra size diyecek sözüm yok gerçekten.

Ama bir yandan da "huzuru düşündüğünüz kadar sağlığı düşünmüyorsunuz" demiş. Onu kendine mi dedi acaba sjsjkl
Ya da akrabayla evlendiği için huzursuz olduğunu kabul etti
Hayır, aslında bizler akrabayla evlenmedigimiz için huzursuzuz ama sağlıkligi bahane edip akrabayla o yüzden evlenmedik diyoruz. Pismanligimizi sağlığın ardına gizliyoruz da işte aslında huzur asıl amacımız. Sanırım birazdan beynim birşeyler ters gidiyor deyip kendini kapatacak.

İşte orada duygular devreye girebiliyor diyorum. Karakterler uyumlar vs.

o gözle görmese daha doğrusu görmesi sağlanmasa hiç bir şey devreye girmez.
ailelerin çocuklarını bu bilinçle yetiştirmesi hata.
en baştan siz kardeşsiniz dense kimse duygu geliştirmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…