- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
- Konu Sahibi edebiyatasigi
-
Burdan himaliyalara kadar yükselecem
Ne görcem sizi Pehhh
Ordan bağıracam buralar çok yüksek sesiniz gelmiyorrrr diye
Ay cidden akrabalar aynı kandan diye kan uyuşmazlığı olmaz diye düşündüğünden mi o örneği veriyorlarBu konuda kan uyuşmazlığı örneğini 2. görüşüm.
Siz kan uyuşmazlığını akraba olmayan insanlar arasında görülen ve "bu iki kişinin kanı birbirine uygun değil ve birbirileri için saatli bomba gibiler. Evlenip çocuk yapmaları çok riskli" gibi bir şey mi sanıyorsunuz acaba sjsjkl
Zaten 2 çeşit rh var. Ya pozitifsindir ya da negatif. Anne negatif, baba pozitifse bebeğin pozitif olma ihtimali olur ve olaylar gelişir. Onda da bir şey olduğu yok günümüzde. Çoğu zaman ilk bebek etkilenmez bile, 2. bebek için de basit bir yöntemle önlem alınır.
Kan uyuşmazlığı sandığınız gibi bir şey değil yani. Akraba evliliğinde de kadın negatif erkek pozitifse aynı uyumsuzluk söz konusu olur.
Eved değil evet yazacaktı nasıl gözünden kaçtı senin"da" yı ayrı yazmayı bilmen bende bir umut ışığı uyandırdı.
insanın en temel güdüsü spermini en uzak yere ulaştırabilip çeşitlilikle nesli devam ettirmek. ama tabi kime ne anlatıcan.
arı bile en uzak çiçeğe gidiyor ayol. maksat döngü sağlıklı devam etsin.
hayır bilimsel konuşurken bir anda kuzenimle seks yapmayı düşünmediğim için suçlanmak değişik oldu.
Ahahahadfsaihkboapib gen aktarımı yapılırken babadan daha mı çok aktarılıyormuş çünkü o errrrrrrkekKONUDAN BAĞIMSIZ AMA ANNE TARAFINDA PEK KAN BAĞI SAYILMIYOR DİYE BİLİYORUM. HEM ANNESİNİN TEYZESİV HEM DE ANNE TARAFI. BİLEMEDİMM
Ay cidden akrabalar aynı kandan diye kan uyuşmazlığı olmaz diye düşündüğünden mi o örneği veriyorlar
Flörtleşmek güzeldir akrabayla olanı güzel değildir. Ben susup oturmadım hiç pişman değilim . Kader dediğiniz şey seçimlerimiz sonucu oluşur tüm önlemlerini almadan bir şeye sebep olmak farklıdır. Kendi kendinize kan uyuşmazlığı olmazsa sıkıntı yok demişsiniz de anne Rh(-) çocuk Rh(+) ise oluşan bir durumdur. Bunun yabancı veya akraba biriyle evli olmasıyla alakası yok kanınız Rh (-) olduğu için anca Rh(-) biriyle evlenmelisiniz çünkü negetif çekinik diye birşey de yok bunun gayet çözümü var modern dünyada. Benim bahsettiğim şey hani bizim 23 kromozom anadan diğeri babadan geliyor ya atadan aktarılan bu genlerin zincirinde iki tarafta da sıkıntı varsa hastalık çekinik genlerle aktarılsa bile çocukta olma ihtimali yükseliyor. Hani sırf gen çeşitliliği için bile crossing over gerçekleşiyor siz bu gen çeşitliliğinin az olmasına sebep oluyorsunuz bu sayede olan çocuklar da risk azalıyor. Bakınız liseden kalma basit bilgilerimle bile mantık yürütebiliyorum yabancı evlilik yapıp engelli bir çocuğun olursa işte buna kader denilir.
Hepimiz aynı anne babadanız sonuçta hepimiz kardeşiz. Havva anamız, Adem babamız. Bilip bilmeden gelmiş boş boş konuşuyorlar. Takılmayın siz.Kıyaslama olarak neden düşünüyorsun. Dünyaya nasıl gelindiğinin göstergesi bu. DNA kıyaslamasında da en başı dikkate almak lazım.Nedenler sonuçları o sonuçlar başka sonuclari onlar başkalarını.. döngü bu
bilime gelen cevabın kazık yemişsiniz demek olduğu bir dünyada sağlıklı döngüyü kim taktı allasen.
hayır şimdi mesela seviştikten sonra kazık yemişsem ne olacak ben onu düşünüyorum diğer akrabayla mı devam edecez
Akrabalarım beni almadı edebimle oturmadım diyeAnlayabileceğini düşünüp güzel güzel anlattın yani. Kiskancsin sen de. Belli ki akrabadan koca bulamamışsın.
İşte orada duygular devreye girebiliyor diyorum. Karakterler uyumlar vs.normal gibi gösterilmeye devam edildikçe bu saçma düzen değişmeyecek diyorum.
minnacık arılar döngü daha sağlıklı devam etsin diye hep en uzak çiçeğe gidecek şekilde programlanmış. o da yaratılmış bir varlık. insan aklı varken neden en tehlikelisini seçmekte direniyor, bunu anlayamayacağım.
TEYZE OĞLU BAŞKADIR ANNESİNİN TEYZESİNİN OĞLU BAŞKADIR. ANNESİNİN TEYZESİNİN TORNU BAMBAŞKADIR ANLATABİLDİM Mİ? GEN AKTARIMI ELBETTE OLUYOR AMA KAÇ GEN GİRİYOR ARAYAAhahahadfsaihkboapib gen aktarımı yapılırken babadan daha mı çok aktarılıyormuş çünkü o errrrrrrkek
Zaten kadınların geni de sülalesi de bir işe yaramıyor yaramaz ne varsa erkekte erkek tarafında erkek genindeAhahahadfsaihkboapib gen aktarımı yapılırken babadan daha mı çok aktarılıyormuş çünkü o errrrrrrkek
Hahaha valla bu konuyu tartışmak benim bilgi darcigima aşıyor ne diyeyim :) Herkesin hayatına kimse karisamazzzHepimiz aynı anne babadanız sonuçta hepimiz kardeşiz. Havva anamız, Adem babamız. Bilip bilmeden gelmiş boş boş konuşuyorlar. Takılmayın siz.
he ben de onu düşündüm. bir şekilde evlilik bitince yabancıya gitmesin diye öbür kuzenle mi evlenmesi lazım kişinin ?
Önce küçük harfle yaz bağırmaTEYZE OĞLU BAŞKADIR ANNESİNİN TEYZESİNİN OĞLU BAŞKADIR. ANNESİNİN TEYZESİNİN TORNU BAMBAŞKADIR ANLATABİLDİM Mİ? GEN AKTARIMI ELBETTE OLUYOR AMA KAÇ GEN GİRİYOR ARAYA
Allah'ın yazdığı kaderi siz kendinizmi yazdığınızı düşünüyorsunuz.bundan sonra size diyecek sözüm yok gerçekten.Flörtleşmek güzeldir akrabayla olanı güzel değildir. Ben susup oturmadım hiç pişman değilim . Kader dediğiniz şey seçimlerimiz sonucu oluşur tüm önlemlerini almadan bir şeye sebep olmak farklıdır. Kendi kendinize kan uyuşmazlığı olmazsa sıkıntı yok demişsiniz de anne Rh(-) çocuk Rh(+) ise oluşan bir durumdur. Bunun yabancı veya akraba biriyle evli olmasıyla alakası yok kanınız Rh (-) olduğu için anca Rh(-) biriyle evlenmelisiniz çünkü negetif çekinik diye birşey de yok bunun gayet çözümü var modern dünyada. Benim bahsettiğim şey hani bizim 23 kromozom anadan diğeri babadan geliyor ya atadan aktarılan bu genlerin zincirinde iki tarafta da sıkıntı varsa hastalık çekinik genlerle aktarılsa bile çocukta olma ihtimali yükseliyor. Hani sırf gen çeşitliliği için bile crossing over gerçekleşiyor siz bu gen çeşitliliğinin az olmasına sebep oluyorsunuz bu sayede olan çocuklar da risk azalıyor. Bakınız liseden kalma basit bilgilerimle bile mantık yürütebiliyorum yabancı evlilik yapıp engelli bir çocuğun olursa işte buna kader denilir.
Hayır, aslında bizler akrabayla evlenmedigimiz için huzursuzuz ama sağlıkligi bahane edip akrabayla o yüzden evlenmedik diyoruz. Pismanligimizi sağlığın ardına gizliyoruz da işte aslında huzur asıl amacımız. Sanırım birazdan beynim birşeyler ters gidiyor deyip kendini kapatacak.Ama bir yandan da "huzuru düşündüğünüz kadar sağlığı düşünmüyorsunuz" demiş. Onu kendine mi dedi acaba sjsjkl
Ya da akrabayla evlendiği için huzursuz olduğunu kabul etti
İşte orada duygular devreye girebiliyor diyorum. Karakterler uyumlar vs.
OFİSTE BÜYÜK HARF KULLANIYORUM CANIMİyide neden bağrıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?