- 25 Temmuz 2013
- 13.139
- 53.597
- 798
- Konu Sahibi edebiyatasigi
-
Eved ama nikahla bitmiyor ki. Aynı evde kan uyuşmazlığı çok zor olur. Sarımsağı hayatın merkezine koymak gerekir. Biri sarımsaklı diğeri sarimsaksiz olursa mazallah aynı kutupların birbirini itmesi kuralına göre fırlatır atar. Ayrıca kayniniz camdan firlatilmadi diye herkes öyle olacak değil. Yasak hem. Kanun izin vermez. Niye test yapıyor sanıyorsunuz nikah memurunu? Kayninizi biri şikayet etse evliliği iptal olur.Bakın hanfendi bunun basit bir önlemi var diyorum. Eyer nikâh kıyılırken ağzına sarımsak koyup öyle eved dersen bir şey olmaz diye duymuştum ben. Kaynımgil öyle yaptı. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz gerçekden.
Kesinlikle en iyisi onda baksana nasıl savunuyorYorumu değil sizin akrabayı beğenmedi belkide
En huzur veren akraba ondaysa demekki
Bende tanıyorum o şekilde evlenenleriBakın hanfendi bunun basit bir önlemi var diyorum. Eyer nikâh kıyılırken ağzına sarımsak koyup öyle eved dersen bir şey olmaz diye duymuştum ben. Kaynımgil öyle yaptı. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz gerçekden.
Kıyaslama olarak neden düşünüyorsun. Dünyaya nasıl gelindiğinin göstergesi bu. DNA kıyaslamasında da en başı dikkate almak lazım.Nedenler sonuçları o sonuçlar başka sonuclari onlar başkalarını.. döngü bu
Vayy be aklınca kendi yöntemleriyle halletmeye çalışıyorlar hemen ..İşe aldığımız elemanlardan sağlık raporu istiyoruz
Adam benim yanımda, daha odadan çıkmadan arıyor birini, abii benim iş için sağlık raporu lazımmış nasıl hallederiz diyor
Anlatabildim sanırım…
Peki neden evlilikten önce sağlık raporu istiyor.sigara almadan önce sağlık raporu istiyormu?bunun tercihlilikle bi ilgisi yok eğer sağlık raporunda bi sıkıntı çıksa o evlilik hiçbir şekilde olmaz.
Ben şahsen akraba evliliği yapmayıp yabancı bir adamla evlendiğim için kıskanıyorum akraba evliliği yapanları. O yüzden benimki. Huzuru bulmuş olmaları beni rahatsız ediyor, benim kocam akrabam olmadığı için huzursuzum. İnsanın dilinin bazen abi diyebileceği bir kocası olmalı şu hayatta.
Zaten sağlık raporu formaliteVayy be aklınca kendi yöntemleriyle halletmeye çalışıyorlar hemen ..
Kızçemde evlenirken hiç böyle bişi dememişti bize tühh yaaaa ..
Bir yudum da benim için iç manzaraya karşı. Ben bedbahtim. Akraba bulursan haber ver seni de kıskanıp ilişkimi keseceğim.Hahahahaha
Ben 7.kattayım kar yagiyor manzara süper çayımı içiyorum artemiscim
Ben yüksekteyim bide akrabayla evlenirsem değmen keyfime
Tamam aynı gen havuzu sıkıntı diyorum bende bunu inkar etmedim. Ama nikah düşüyor mu düşünüyor normal gelen durum bu. Bütün doğruları yanlışlıkları göze alıp seçimi yapacak o.o zaman kafamızı kuma gömüp devam edelim.
ortada bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler var.
aynı gen havuzu sıkıntı işte. bunu normalleştirme çabası neden ?
Ama bir yandan da "huzuru düşündüğünüz kadar sağlığı düşünmüyorsunuz" demiş. Onu kendine mi dedi acaba sjsjkl
Ya da akrabayla evlendiği için huzursuz olduğunu kabul etti
NBirşey çıksa ne olacak kaçış yapamadıysa bundan.Zaten sağlık raporu formalite
Aynen huzur çok öenmli napayım sağlığı istersem gebereyim gideyim .yaa bak işte
ama asıl olay ne biliyor musun ? huzur.
sağlık önemli değil çok da, boşver.
Burdan himaliyalara kadar yükselecemartık dönüp bakmazsın bize :)
"da" yı ayrı yazmayı bilmen bende bir umut ışığı uyandırdı.Eved çok çekdim. Akrabamla evlenmediyim için böyle oldunu yüzüme vurduğunuz için sinirlendim aslın da. Kusura bakmayın.
8.kattan sesleniyorum sjksjksjksjkHahahahaha
Ben 7.kattayım kar yagiyor manzara süper çayımı içiyorum artemiscim
Ben yüksekteyim bide akrabayla evlenirsem değmen keyfime
KONUDAN BAĞIMSIZ AMA ANNE TARAFINDA PEK KAN BAĞI SAYILMIYOR DİYE BİLİYORUM. HEM ANNESİNİN TEYZESİV HEM DE ANNE TARAFI. BİLEMEDİMMBende tanıyorum o şekilde evlenenleri
Hiç bişey olmadı
Hepsi sağlıklı ve mutlu
Tamam aynı gen havuzu sıkıntı diyorum bende bunu inkar etmedim. Ama nikah düşüyor mu düşünüyor normal gelen durum bu. Bütün doğruları yanlışlıkları göze alıp seçimi yapacak o.
İyide neden bağrıyorsunuzKONUDAN BAĞIMSIZ AMA ANNE TARAFINDA PEK KAN BAĞI SAYILMIYOR DİYE BİLİYORUM. HEM ANNESİNİN TEYZESİV HEM DE ANNE TARAFI. BİLEMEDİMM
Anlayabileceğini düşünüp güzel güzel anlattın yani. Kiskancsin sen de. Belli ki akrabadan koca bulamamışsın.Flörtleşmek güzeldir akrabayla olanı güzel değildir. Ben susup oturmadım hiç pişman değilim . Kader dediğiniz şey seçimlerimiz sonucu oluşur tüm önlemlerini almadan bir şeye sebep olmak farklıdır. Kendi kendinize kan uyuşmazlığı olmazsa sıkıntı yok demişsiniz de anne Rh(-) çocuk Rh(+) ise oluşan bir durumdur. Bunun yabancı veya akraba biriyle evli olmasıyla alakası yok kanınız Rh (-) olduğu için anca Rh(-) biriyle evlenmelisiniz çünkü negetif çekinik diye birşey de yok bunun gayet çözümü var modern dünyada. Benim bahsettiğim şey hani bizim 23 kromozom anadan diğeri babadan geliyor ya atadan aktarılan bu genlerin zincirinde iki tarafta da sıkıntı varsa hastalık çekinik genlerle aktarılsa bile çocukta olma ihtimali yükseliyor. Hani sırf gen çeşitliliği için bile crossing over gerçekleşiyor siz bu gen çeşitliliğinin az olmasına sebep oluyorsunuz bu sayede olan çocuklar da risk azalıyor. Bakınız liseden kalma basit bilgilerimle bile mantık yürütebiliyorum yabancı evlilik yapıp engelli bir çocuğun olursa işte buna kader denilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?