Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eved ama nikahla bitmiyor ki. Aynı evde kan uyuşmazlığı çok zor olur. Sarımsağı hayatın merkezine koymak gerekir. Biri sarımsaklı diğeri sarimsaksiz olursa mazallah aynı kutupların birbirini itmesi kuralına göre fırlatır atar. Ayrıca kayniniz camdan firlatilmadi diye herkes öyle olacak değil. Yasak hem. Kanun izin vermez. Niye test yapıyor sanıyorsunuz nikah memurunu? Kayninizi biri şikayet etse evliliği iptal olur.

Yorumu değil sizin akrabayı beğenmedi belkide
En huzur veren akraba ondaysa demekki
Kesinlikle en iyisi onda baksana nasıl savunuyor
Huzuru değil diyor başka şeyleri düşünüyorsunuz
Ama bizde kuzen abi abladır
Uzak akrabalar amca teyzedir
Beğenmezse beğenmesin
Mantığı yok sayıyor körü körüne savunuyor
Hep bunlar fazla huzurdan

Bende tanıyorum o şekilde evlenenleri
Hiç bişey olmadı
Hepsi sağlıklı ve mutlu

o zaman kafamızı kuma gömüp devam edelim.
ortada bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler var.
aynı gen havuzu sıkıntı işte. bunu normalleştirme çabası neden ?

Vayy be aklınca kendi yöntemleriyle halletmeye çalışıyorlar hemen ..

Peki neden evlilikten önce sağlık raporu istiyor.sigara almadan önce sağlık raporu istiyormu?bunun tercihlilikle bi ilgisi yok eğer sağlık raporunda bi sıkıntı çıksa o evlilik hiçbir şekilde olmaz.

Sağlık raporu aldınız mı evli misiniz? Hangi hastalıklara bakıldığını biliyor musunuz?

Ama bir yandan da "huzuru düşündüğünüz kadar sağlığı düşünmüyorsunuz" demiş. Onu kendine mi dedi acaba sjsjkl
Ya da akrabayla evlendiği için huzursuz olduğunu kabul etti

Hahahahaha
Ben 7.kattayım kar yagiyor manzara süper çayımı içiyorum artemiscim
Ben yüksekteyim bide akrabayla evlenirsem değmen keyfime
Bir yudum da benim için iç manzaraya karşı. Ben bedbahtim. Akraba bulursan haber ver seni de kıskanıp ilişkimi keseceğim.

o zaman kafamızı kuma gömüp devam edelim.
ortada bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler var.
aynı gen havuzu sıkıntı işte. bunu normalleştirme çabası neden ?
Tamam aynı gen havuzu sıkıntı diyorum bende bunu inkar etmedim. Ama nikah düşüyor mu düşünüyor normal gelen durum bu. Bütün doğruları yanlışlıkları göze alıp seçimi yapacak o.

Bende tanıyorum o şekilde evlenenleri
Hiç bişey olmadı
Hepsi sağlıklı ve mutlu
KONUDAN BAĞIMSIZ AMA ANNE TARAFINDA PEK KAN BAĞI SAYILMIYOR DİYE BİLİYORUM. HEM ANNESİNİN TEYZESİV HEM DE ANNE TARAFI. BİLEMEDİMM

Tamam aynı gen havuzu sıkıntı diyorum bende bunu inkar etmedim. Ama nikah düşüyor mu düşünüyor normal gelen durum bu. Bütün doğruları yanlışlıkları göze alıp seçimi yapacak o.

normal gibi gösterilmeye devam edildikçe bu saçma düzen değişmeyecek diyorum.
minnacık arılar döngü daha sağlıklı devam etsin diye hep en uzak çiçeğe gidecek şekilde programlanmış. o da yaratılmış bir varlık. insan aklı varken neden en tehlikelisini seçmekte direniyor, bunu anlayamayacağım.

Anlayabileceğini düşünüp güzel güzel anlattın yani. Kiskancsin sen de. Belli ki akrabadan koca bulamamışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…