Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mor değil mavi oluyor asillerde. Et protein ağırlıklı demir oranı yüksek beslenme.

Pis fakirlerde de açık kırmızı oluyor unlu karbonhidratli beslenmeden dolayı.
Ya bu konu beni benden aldı
Yazmayin proteinli karbonhidratlı şeyler, akşamları çocuğa fen bilgisi çalıştırıyorum kabus gibi, sinirlerim zıpladı şimdi bu kelimeleri okuyunca

Biyoloji öğretmeni değilim. O da nereden çıktı?

Mor değil mavi oluyor asillerde. Et protein ağırlıklı demir oranı yüksek beslenme.

Mavi kan yengecte olur. Asillerin kanı lacivert. Tabi siz hiç asil görmediğiniz için nerden bileceksiniz laciverdi maviyi... Yeni nesle bak be, bilgisiz bir nesil yetişiyor çok üzgünüm.

Ilk yorumum aman akraban uzak-yakın Uzak dur yazdım ama
Büyük konusmmak gerek
Kendi dilim yaktı beni kararliyim bi akrabaya balıklama dalicam

Dini konular yasak ama ne bu şimdi?

"Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık." İsra Suresi, 13

Siz hem din kader derken hem de ayetleri mi inkar ediyorsunuz?

Siz ve çevreniz koşa koşa akraba evliliği yapmış olabilirsiniz. Ama bu doğru ve sağlıklı olduğunu göstermiyor.

Ilk yorumum aman akraban uzak-yakın Uzak dur yazdım ama
Büyük konusmmak gerek
Kendi dilim yaktı beni kararliyim bi akrabaya balıklama dalicam
Tüplü dalış yap daha iyi oluyormuş. Çocuklar o tüpten çıkıyormuş, böylece hastalık falan da olmuyormuş.

Kandırmışlar işte, evlilik kesin kaderdir değiştirilemez diye, kadınlar ellerindeki huysuz kocaya katlansınlar diye. Sadece kadınlar değil, kimse boşanmayı aklının ucundan bile geçirmesin diye. Akraba ile evlenince de boşanamazsın ya, adam kuzenin kaynanan halan teyzen yengen, kayınbaba halen emmi dayın enişten.

Mavi kan yengecte olur. Asillerin kanı lacivert. Tabi siz hiç asil görmediğiniz için nerden bileceksiniz laciverdi maviyi... Yeni nesle bak be, bilgisiz bir nesil yetişiyor çok üzgünüm.
Bizim kanımız siyah beyaz akıyor her daim diyerek anlamadığım konunun ortasından dalmak istiyorum.

Allahın nimetiyle deney mi yapmislar tüh yazıklar olsun hemi de papaz. bu başımıza gelen herşey işte bu şükür bilmezlik işte bu dıj güçler.
yaa hep kadere karşı gelmek için yapılan şeyler

İnandığın dinin ilk emri Oku!
Sen de oku ki ondan bundan dinlediklerine İnanma

Annemin teyzesini tanımıyorum. Varsa şayet teyzesi ve çocuklarını hiç hiç bilmiyorum. Ama annemin teyzesinin çocuğu uzak akraba değildir bunu biliyorum.
E tabii uzak değil. annemizin kuzeni bizim de kuzenimiz işte.
Tanımamak, kardeş görmemekten öte gelecek nesillerin sağlığı söz konusu.

Kardeşim genetik hastalıklarla ilgili çalışıyor. Anne geninden geçen tedavisi olmayan sadece hayat kalitesini arttırsın diye neler çeken çocuklarla ilgileniyor. İnsan böyle ihtimaller varken akraba evliliğini nasıl göze alır aklım almıyor.

Yengec deyince bazı akraba evliliğine karsi münafıklar yengeç de yiyorlarmiş komşumun eltisi söylemişti.

Siz söyleyince hatırladım doğru lacivert oluyor kanları. Benim kaynımın komsusunun görümcesi bir gün parmağı kesilmiş de lacivert kan akmış herkes şaşırmış tabi. Soruşturmuşlar...meğer kızın 4.kuşak dedesi osmanlı sarayında corbacibaşıymis. Apasil bir kisilikmis. Kaynım anlatmıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…