Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahın nimetiyle deney mi yapmislar tüh yazıklar olsun hemi de papaz. bu başımıza gelen herşey işte bu şükür bilmezlik işte bu dıj güçler.

ben de işime döneyim
burada daha gen demek anlatırken, bir yerlerde insanlar hem kağıt üretimini azaltmak hem de en az riskli üretimi yapabilmek için süreçlerini dijitalleştiriyor.
Dur şimdi kafaları karıştırma
Daha geni anlatamadık
Kaldı ki dijitalleşme

En son konuyu 4. Sayfada bırakmıştım, keşke de orda bıraksaydım. Bu çağda gencecik insanların hala akraba evliliğini savunmaya çalıştığına inanamıyorum. Yorumları tek tek okuyamadım ama arada gördüm bu minvalde yorumlar..Yok her akraba evliliğinden sağlıksız çocuk doğmazmış ( tabiki de doğmaz bunu bizde biliyoruz, gen havuzu denilen şeyden, baskın çekinik genlerden haberi var mı acaba insanların) yok akraba evliliği yapanlara tü kaka dememliymişiz..Valla kimse kusura bakmasın akraba evliliği gayet tü kaka bu çağda, bilim denilen gerçekler var ortada..Ayrıca evde kalmim diye korkanda hemen amca kızı teyze kızına yapışmasın ya, bulursunuz dışarda da kısmetinizi.. ( Dışardan biriyle de evlenip bazı hastalıklara sahip çocuğunuz olabilir ama en azından bile bile kaderinize kafa atmamış olursunuz)

Gûlüyorum size sadece.
O üye kıskanç. Ondan hep. Burada herkezin yuvasında huzurlu olmasını istemiyor. Şimdi siz mutlusunuz diye ağlayarak yazmıştır o yorumu.
Akrabaların seni istemedi diye yabancıyla evlenmişsin Katibin Ruhu kiskanmaaaa.

siz hangi dine mensupsunuz?
Benim hangi dine mensup olduğum belli .ama sizin hangi dine mensup olduğunuz pek belli değil.Allahı unutup kendi kaderinizi kendiniz yazdığınızı düşünüyorsunuz.bizleri o yarattı aklıda fikride herşeyide o yarattı.Allah o aklı size vermeseydi kalkıp böyle konuşurmuydunuz hayır konuşmazdınız.kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz.dinimizde evliliğin kaderin nasıl olduğunu bi araştırın.okuyup akıllı olduğunu sanan çok insan var.sizde onlardansınız.sizde yeni nesillerdensiniz.peygamberimizin İslam'ı emanet ettiği gençlere bak.kendi kaderini kendisi yazıyormuş.daha neler duyucaz.

Gûlüyorum size sadece.
Diyecek bişeyiniz yok, gülersiniz sadece. Akrabalarımdan da öyle kötülük falan görmedim ayrıca, biz birbirimizin evinden çıkmazdık, hep içiçe idik. Koşa koşa da amcamın oğlu ile de evlenmeyi düşünmemi sağlamadı bu mesela. Çünkü ne alaka?

Aynen. Aklı boşuna vermemiştir.

Ya ahahahahahahahahahah çıvdıvıyovum. Evetttt, rahat battı öğle vakti, neden amcamın oğlunu kaçırdım diye kara kara düşünüyom.

Çok mantıklıymış. Ama hangi akrabayla huzur bulacağımızı nereden bileceğiz ki? Karışık çerez gibi hepsinden azar azar da alınmaz
Tövbe yarabbim bugün sürekli çağrışım geliyor bana. Sabah şekeri adam vardı yatta fotoğrafları çekilen. Napsın o da huzuru yeğeninde bulmuşsa. Kader olarak yani.

Haa bir de bir evlilik programında 2 karısını öldürüp 3. Içın evlenmeye gelen adam vardı...onun sözü de "Kader olarak"

Lütfen şaka olduğunuzu söyleyin. Aksini düşünmek bile beni korkutuyor.

Uzak yakın ne olursa olsun akraba olmazzzzzz olmazzzz kardeşim asla düşünme. Yedi kat yabancı olsun huzur olsun. Ayrıca daha yeni böyle kuzenle evlenen bı komşunun oğlunun çok nadir görülen bir rahatsızlığa yakalandığını öğrendim akraba evliligiymis sebebi.

Susun huzursokak konuşuyor ülkede ateizm iyice arttı sizin gibiler yüzünden

Murat başoğlu
Yeğeninden çocuk yaptı
Ortada yok
Huzur buhar etti zaar

Kan uyışmazlığı mor kana sahip asilzadeler ile kırmızı kana sahip pis halkın evlenmesi değil miydi ya
Mor değil mavi oluyor asillerde. Et protein ağırlıklı demir oranı yüksek beslenme.

Pis fakirlerde de açık kırmızı oluyor unlu karbonhidratli beslenmeden dolayı.
Ya bu konu beni benden aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…