Akraba evliliği...

İnsin insin. Harman yapmış resmen, doğulu aile, akraba evliliğine zorlanma, zengin kuzen, tecavüz girişimi ve zavallı okumak isteyen kız. Ne ararsan var konuda.
Senin teklifini reddedince, belli oldu bir şeyler olduğu zaten. Gerçekten ihtiyacı olsa, 4 elle sarilirdi o teklife.

Öyle şeyler deme ablası, iyice yüreğine inecek.

Söylediği yalanlar birinin ayağına dolanıp, yüreğine iniyorsa da insin.

Forumda konuyu okuyan bu kadar insanız. Kimimiz kendi 20 yaşımızı , kimimiz 20 sindeki kardeşini/yeğenini , kimimiz ise o yaşlardaki çocuklarını düşünerek yardım etmeye çalışıyor.

Bu ve benzeri konular nedeniyle, yarın yardım isteyen gerçek bir mağdurun konusu; sırf bu üye yüzünden göz ardı edilecek belki de.

Girdiği ve gireceği haklar için de şimdiden endişelenebilir bence.

İnsin insin. Harman yapmış resmen, doğulu aile, akraba evliliğine zorlanma, zengin kuzen, tecavüz girişimi ve zavallı okumak isteyen kız. Ne ararsan var konuda.
bir de pesinden kosulan arzu edilen ayagina servet dokulen genc kiz tam bir atv senaryosu
ne de olsa en iyi dizi atv de izlenir

Bazen Trakyalı oldugun icin şükredersin...Zora bizde komsunun ogluyla/kızıyla bile evlenemezsin kardeş gözüyle bakılır.Yıl olacak neredeyse 2023 ama hala orta çağ zihniyeti baban yeğeninin ne mal oldugunu bile bile nasıl evlendirmek ister anlamıyorum nasıl babalar var yerin dibine gorsin onun babalığı

Konuyu şimdi okudum ve daha sonunu görmeden fake olduğunu anladım niye bastıra bastıra doğu tasviri yapıyor ? Amaç ne , yazık sizin o ergen ama aşırı sahte kafanıza !
Belliydi zaten de gerçek olma ihtimaline karşı bir sıkıştırayım dedim.

Üyelik iptali de gelmiş. Umarım yarın yine de yetkililer kendisine ulaşır da ; üye 20 yaşında genç bir kadın mı , 30+ bir kadın mı öğreniriz.
Bildirmedim ki

Akıllandım ben gerçekliğine emin olmadan kimseyi ayağa kaldırmıyorum.

Babanın kör cahil olmasına mı yanayım sana gencecik daha hayatının baharında böyle zorlu saçma evlilik baskısınin yapılmasına mi yanayim.

Biraz argo bir hareket olabilir söylediğim ama ben olsam bir yurda yerleşemeden önce kolumun görünen bir yerini morartırım ya da ufak bi çizik atarım elmacık kemiğimide morartırım gerekirse duvara toslarım al bak bu adam şimdiden bana bunu yapıyor vurdu bana zor kaçtım elinden ölürüm evlenmem derdim okları ona çevirirdim. Ölürüm evlenmem o tip biriyle be bu ne. Kaç git kadın sığınma evine doğurup doğurup mallarıymış gibi evlatlarını satıyorlar Allah islah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…