Akraba evliliği...

kimse bana yardım filan etmesin benim hayatımı kimse karartamaz ben istesem şikayet ederim ama etmiyorum
Çünkü babam vazgeçicek biliyorum.
sizin caniniz sikildi boyle bisey uydurdunuz heralde az once herkese soyle beni birakmaz boyle takintili vs. diyordunuz
simdi vazgececek babam biliyorum diyorsunuz
bu konu dogru olsa en azindan arkadasin teklifini bi dusunurdun direkt neden reddettin

Ailesi mi sınava hazırlandığını bilirse öldürürmüş?
Yorumu düzelttim dershaneye gidiyormuş kendisi.
Ama oraya para veren baba yeğeni ile evlendirmek için baskı yapıyor aynı zamanda. Bu zihniyette biri niye şöyle bir zamanda dershaneye göndersin kızını?

Ama oraya para veren baba yeğeni ile evlendirmek için baskı yapıyor aynı zamanda. Bu zihniyette biri biye şöyle bir zamanda dershaneye göndersin kızını?
İşte ya konunun başında yazdıkları yalan ki böyle yalanlar söylemek için psikiyatrik bir rahatsızlığı olması gerekir ya da dershaneye gittiği falan yalan. Hangisi olduğuna karar veremedim.

Ama oraya para veren baba yeğeni ile evlendirmek için baskı yapıyor aynı zamanda. Bu zihniyette biri biye şöyle bir zamanda dershaneye göndersin kızını?

Baska bir evlilik konusunda benden beklenen okumam demis zaten. Ayni baba bir anda mi degisti diyecegim ama butun konulari degisik.

sizin caniniz sikildi boyle bisey uydurdunuz heralde az once herkese soyle beni birakmaz boyle takintili vs. diyordunuz
simdi vazgececek babam biliyorum diyorsunuz
bu konu dogru olsa en azindan arkadasin teklifini bi dusunurdun direkt neden reddettin
Çünkü bende şikayet etmeyi düşündüm hemde yüz kere ama bir anlık kararlar bu seneki mahvedemem 2 senem gitti zaten bu senemde giderse artık hiçbirşey yapamam okumak adına
Konunun başındada olursanız dedim ki ben üni kazanıp gitmeyi düşünüyordum planım buydu ama şimdi kafamı derse veremiyorum.
Reddederim tabii sanki ben düşünmedim devlete sığınmayı bi siz biliyorsunuz zaten dimi devleti
Babam benim net tavrımı görüyorum tabikide bir gün illaki vazgeçicek ki etmese bile ben kazanıp gidicek zaten bu kesin.

Ben konuyu çözdüm sanırım ama amaç ne anlamıyorum zira burada kimse zengin diye(trilyonluk adam demiştiniz bir yerde),malını mülkünü üzerine yaparım dedi diye amcanızın ogluyla evlenmenizi tavsiye etmez size.
Siz bu gidişle üniversiteyi kazanamazsanız(olabilir zira 2 senem gitti demişsiniz,bu sene kazanacağınız ne malum,vahiy mi indi,bir soru kaydırmaya bakar kazanamamak)bir aksilik olurda sınava giremezseniz yada tercihlerde bir sorun olursa diye açık kapı bırakıyorsunuz belli ki kendinize. Hicbirşey olmazsa zengin olurum kafası.
Neyse yaşınız doğrudur varsayarak,bu çelişkilere rağmen hakkınızda hayırlısını diliyorum yinede.

Babam diyor ama biliyor dershanem var gidemem ha onlar annemle gitse bile ben abimlerle buradayım bunuda söyledim
Gelmiycekler
Bilemiyoruz tabi . Abin olduğunu ilk defa şimdi söyledin . Umarım sadece dalga geçmek için almışsındır bu konuyu da . Umarım .
Bak senin durumuna benzer durumda olan bir öğrencim vardı . Herkeste diyecek iyi ki bir öğretmen olmuş . Sürekli öğrencilerimden bahsedip duruyorum
Biz bu çocuğu günden güne zayıflamasıyla fark ettik .
Çocuk hemen devlet korumasına alındı ve bana yardım mı edeceksiniz hocam deyip sarılmasını hala unutamıyorum . O çocuk mesela hiç zaman istememişti . Beni kurtarın diye tüm hücreleriyle bağırıyordu . Sonrasında bize bile söylemediler yerini . Öylece devletin korumasında kaldı . Aile günlerce okulun önünde tatsızlık çıkardı . Polis eşliğinde girdik , çıktık . Hatta arabalarımızı bile götürmedik , taksiyle okulun önüne kadar gidip hemen içeri geçiyorduk . Günlerce polis okulun önünde durdu .

benim fikrim tamamen degisti senin anlattigin tarzda bir baba 20 yasindaki kizini dersaneye gondermez
biz de saniyoruz gizli gizli ders calisiyorsun kurtulmak icin
zaten oyle nasil kurtulacagini da anlamadik ama neyse
sen kendini cok mu zeki saniyorsun burada insanlarin duygulariyla alay mi ediyorsun

İnşallah konu faketir. Ayrıca babasının vazgeçeceğinden çok emin o zaman biz neyi tartışıyoruz anlamadım

Ama baska bir konusu daha var o da boyle cok degisik bir konu. Kaybolan mezar diye bir konusu vardi yanlis hatirlamiyorsam o da bu uyenin konusuydu. Kardesi olmus ve kimse neden oldugunu bilmiyormus bir tek dede mezarini biliyormus sozde ama dede ben hatirlamiyorum, yok oyle bir sey gibi seyler soyluyormus. Bunlar gercekse bence bu konu da gercektir. Boyle bir baba kizini okutur mu bilemedim.

Sevgili öğrenci peki baban seni o adama vermekten vaz geçeceğine eminsen , sorun nu ? Dert ne ? Otur çalış o zaman . Burda vakit harcama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…