- 16 Nisan 2021
- 1.848
- 1.976
- 83
- 27
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Ay pardon tamam başka biri mesajımı alıntılayıp tercihler geçti yazdı da ben onu sen sanmıştım. Neyse sen hazırlan güzelceYahu hazırlanıyorum bu sene anlamiyormusunuz
Ya ailem sınava hazırlandığımı zaten biliyor dershaneye gidiyorum siz ne diyosunuz allah aşkınaAilesi mi sınava hazırlandığını bilirse öldürürmüş?
sizin caniniz sikildi boyle bisey uydurdunuz heralde az once herkese soyle beni birakmaz boyle takintili vs. diyordunuzkimse bana yardım filan etmesin benim hayatımı kimse karartamaz ben istesem şikayet ederim ama etmiyorum
Çünkü babam vazgeçicek biliyorum.
Hangi konuda yalan söylediğini anlasam ona göre aksiyon alacağım. Bir yalan var ama hangisi yalan karar veremedim.Babam diyor ama biliyor dershanem var gidemem ha onlar annemle gitse bile ben abimlerle buradayım bunuda söyledim
Gelmiycekler
Ailesi okumasına karşı değil sanırım hatta manyak kuzeni de diyormuş ben seni okuturum diye. Ama evlendiriyorlar yine deDershaneye gidiyormuşsin madem ailen okuman konusunda destekçi niye evliliği araya sokuyor baban? Boşuna dershane parası veriyor?
Yorumu düzelttim dershaneye gidiyormuş kendisi.Ailesi mi sınava hazırlandığını bilirse öldürürmüş?
İşte ya konunun başında yazdıkları yalan ki böyle yalanlar söylemek için psikiyatrik bir rahatsızlığı olması gerekir ya da dershaneye gittiği falan yalan. Hangisi olduğuna karar veremedim.Yorumu düzelttim dershaneye gidiyormuş kendisi.
Ama oraya para veren baba yeğeni ile evlendirmek için baskı yapıyor aynı zamanda. Bu zihniyette biri biye şöyle bir zamanda dershaneye göndersin kızını?
Yorumu düzelttim dershaneye gidiyormuş kendisi.
Ama oraya para veren baba yeğeni ile evlendirmek için baskı yapıyor aynı zamanda. Bu zihniyette biri biye şöyle bir zamanda dershaneye göndersin kızını?
Çünkü bende şikayet etmeyi düşündüm hemde yüz kere ama bir anlık kararlar bu seneki mahvedemem 2 senem gitti zaten bu senemde giderse artık hiçbirşey yapamam okumak adınasizin caniniz sikildi boyle bisey uydurdunuz heralde az once herkese soyle beni birakmaz boyle takintili vs. diyordunuz
simdi vazgececek babam biliyorum diyorsunuz
bu konu dogru olsa en azindan arkadasin teklifini bi dusunurdun direkt neden reddettin
İnşallah konu faketir. Ayrıca babasının vazgeçeceğinden çok emin o zaman biz neyi tartışıyoruz anlamadımBaska bir evlilik konusunda benden beklenen okumam demis zaten. Ayni baba bir anda mi degisti diyecegim ama butun konulari degisik.
Bilemiyoruz tabi . Abin olduğunu ilk defa şimdi söyledin . Umarım sadece dalga geçmek için almışsındır bu konuyu da . Umarım .Babam diyor ama biliyor dershanem var gidemem ha onlar annemle gitse bile ben abimlerle buradayım bunuda söyledim
Gelmiycekler
benim fikrim tamamen degisti senin anlattigin tarzda bir baba 20 yasindaki kizini dersaneye gondermezÇünkü bende şikayet etmeyi düşündüm hemde yüz kere ama bir anlık kararlar bu seneki mahvedemem 2 senem gitti zaten bu senemde giderse artık hiçbirşey yapamam okumak adına
Konunun başındada olursanız dedim ki ben üni kazanıp gitmeyi düşünüyordum planım buydu ama şimdi kafamı derse veremiyorum.
Reddederim tabii sanki ben düşünmedim devlete sığınmayı bi siz biliyorsunuz zaten dimi devleti
Babam benim net tavrımı görüyorum tabikide bir gün illaki vazgeçicek ki etmese bile ben kazanıp gidicek zaten bu kesin.
Bunu niye beğeniyorsun @Student0202 beğeni atmayacaksın, hangi konuda yalan söylediğini anlatacaksın.@Student0202 gel bi anlat bakayım bana hangileri yalan. Dürüstçe, düzgünce. Hadi bakalım.
İnşallah konu faketir. Ayrıca babasının vazgeçeceğinden çok emin o zaman biz neyi tartışıyoruz anlamadım
Sevgili öğrenci peki baban seni o adama vermekten vaz geçeceğine eminsen , sorun nu ? Dert ne ? Otur çalış o zaman . Burda vakit harcama .Çünkü bende şikayet etmeyi düşündüm hemde yüz kere ama bir anlık kararlar bu seneki mahvedemem 2 senem gitti zaten bu senemde giderse artık hiçbirşey yapamam okumak adına
Konunun başındada olursanız dedim ki ben üni kazanıp gitmeyi düşünüyordum planım buydu ama şimdi kafamı derse veremiyorum.
Reddederim tabii sanki ben düşünmedim devlete sığınmayı bi siz biliyorsunuz zaten dimi devleti
Babam benim net tavrımı görüyorum tabikide bir gün illaki vazgeçicek ki etmese bile ben kazanıp gidicek zaten bu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?