- 29 Mayıs 2021
- 14.379
- 93.518
- 548
- 36
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Birde bebekken ölen kardeşin mezar konusu vardı. O da tutarsizdi bana göre,çokta ayrıntılarına bakmadim ama konu sahibi doğup, büyüdüğü bölgenin sorunlarını, dizilerle harmanlayarak bize sunuyor gibi geliyor bana.Baska bir evlilik konusunda benden beklenen okumam demis zaten. Ayni baba bir anda mi degisti diyecegim ama butun konulari degisik.
Konunun başında asla vazgeçmeyecek baba birden vazgeçeceğine emin olunan baba oldu. Tecavüzcü psikopat da her an minnoş kuzen olabilir sanki.Sevgili öğrenci peki baban seni o adama vermekten vaz geçeceğine eminsen , sorun nu ? Dert ne ? Otur çalış o zaman . Burda vakit harcama .
Ailem okumama karşı değiller karşı olsalardı dershaneye yazmazlardı bana bıraktılar ne istersem diye ama ne olduysa bu adam çıktı ve evlenmek istediğini babama söyledi babamda zengin ve yeğeni diye tamam dedi bana söyledi bende okiycam dedim oda dediki evlenincede okursun evlilik okumana engel değil dedi bende istemiyorum yinede dedim inad etti@Student0202 gel bi anlat bakayım bana hangileri yalan. Dürüstçe, düzgünce. Hadi bakalım.
Olmadı, dürüst değilsin.Ailem okumama karşı değiller karşı olsalardı dershaneye yazmazlardı bana bıraktılar ne istersem diye ama ne olduysa bu adam çıktı ve evlenmek istediğini babama söyledi babamda zengin ve yeğeni diye tamam dedi bana söyledi bende okiycam dedim oda dediki evlenincede okursun evlilik okumana engel değil dedi bende istemiyorum yinede dedim inad etti
Adam deseniz çocukluktan beri böyleydi ama ben ciddiye pek almadım ne bileyim geçici dir dedim sevgisi
Ben yüz kere şikayet etmeyi düşündüm ama 2 sene kaybettim üçüncüyü de kaldıramam kazanana kadar he der geçerim dedim sonuçta kafama silah dayayacak değiller ama o adamla önceden aynı şehirden oturuyorduk bana sürekli sevdiğini belli ediyordu sonra biz başka şehire geldik abimlerden dolayı ve burada dershaneye yazıldım
Sana tecavüz etmeye kalkmış ya, nasıl ciddiye almadın?Ailem okumama karşı değiller karşı olsalardı dershaneye yazmazlardı bana bıraktılar ne istersem diye ama ne olduysa bu adam çıktı ve evlenmek istediğini babama söyledi babamda zengin ve yeğeni diye tamam dedi bana söyledi bende okiycam dedim oda dediki evlenincede okursun evlilik okumana engel değil dedi bende istemiyorum yinede dedim inad etti
Adam deseniz çocukluktan beri böyleydi ama ben ciddiye pek almadım ne bileyim geçici dir dedim sevgisi
Ben yüz kere şikayet etmeyi düşündüm ama 2 sene kaybettim üçüncüyü de kaldıramam kazanana kadar he der geçerim dedim sonuçta kafama silah dayayacak değiller ama o adamla önceden aynı şehirden oturuyorduk bana sürekli sevdiğini belli ediyordu sonra biz başka şehire geldik abimlerden dolayı ve burada dershaneye yazıldım
Birde bebekken ölen kardeşin mezar konusu vardı. O da tutarsizdi bana göre,çokta ayrıntılarına bakmadim ama konu sahibi doğup, büyüdüğü bölgenin sorunlarını, dizilerle harmanlayarak bize sunuyor gibi geliyor bana.
Çok çok zengin amca oğlu, ağlayıp sızlıyor kendisiyle evlenmek için falan.
Baba hem kızını dershaneye gönderiyor hem evleneceksin diyor yine aynı kızı abileriyle bile olsa dershane için İstanbul'da bırakacakmış....
Konular yalansa ki öyle olduğunu düşünüyorum ciddi bir dersi hakediyor kendisi, işin içine, şehir, tecavüz mağduriyet katip insanların duygularıyla bu kadar kolay oynanmamalı.
Olmadı, dürüst değilsin.
Kendisine tecavüz etmeye kalkışan amca oğlunu ciddiye almadığını yazmış az önce.Olenler unutuluyor mu diye bir konusu vardi kendisi o konuda benim hafizama kazindi. Insanlarin yaralarin dese dese unuttun mu diye soruyordu. Hemen arkasindan kaybolan mezar konusunu pek manidar bulmustum. Gecen actigi evlilik konusu vardi o dalgaymis. Hangi konu gercek belli degil.
BilmiyorumDersaneye gönderme detayını şimdi gördüm. Evlendirecek adam dersaneye para harcamaz bence, anladığım kadarıyla ilk sınava girişin değil 3., acaba ders çalış diye gözünü mü korkutmaya çalışıyor ki.
kimse bana yardım filan etmesin benim hayatımı kimse karartamaz ben istesem şikayet ederim ama etmiyorum
Çünkü babam vazgeçicek biliyorum.
E öyle söylersin artık yetkililere ne yapalım.İster inanın ister inanmayın.
Buraya dertleşmek için yazdım beni suçlayın diye değil
Ha bi siz biliyorsunuz zaten düzenimi bozmiycam okul kazanana kadar
Kimsede beni zorla nikah masasına oturtamaz ha baskı yaparlarmı yaparlar ama nereye kadar en fazla.ki konumunu başındada söyledim amacım okul kazanıp kimseye söylemeden gitmekti.
ya siz bizi gercekten salak saniyorsunuz heralde gittiginiz dersane sinav sonucunuzu nerelere yerleseceginizi sizden once hesaplayip afisini bastirir.İster inanın ister inanmayın.
Buraya dertleşmek için yazdım beni suçlayın diye değil
Ha bi siz biliyorsunuz zaten düzenimi bozmiycam okul kazanana kadar
Kimsede beni zorla nikah masasına oturtamaz ha baskı yaparlarmı yaparlar ama nereye kadar en fazla.ki konumunu başındada söyledim amacım okul kazanıp kimseye söylemeden gitmekti.
Son demiştim ama duramadımanlamıyormusunuz ben okul kazanamadan ani bir şey yapmam
Daha fazla da anlatamiycam
Öyle şeyler deme ablası, iyice yüreğine inecek.@Student0202 hesap bilgilerini düzenlemen bulunmanı engellemez biliyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?