- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben şaşırıyorum. Bu yazdıklarını kendileri okuyup, buraya konu açıp hala nasıl kendilerine katılan yorum bekliyorlar? Başkası gibi okusan anlarsın durumu zatennanmkörrrsünüz ödeme de yapsa güvenli yerde kalmış gitseniz ne olur sanki
Yuh yani bir yıl evinde kaldığın adama bir zahmet ziyarete git. Ayrıca adam yapacağı yardımı yapmış zaten daha ne yapsınmerhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimle evlendik ve yurtdışına taşındık eşim zaten burdaydı. Tek başına geldi ve bir yıla yakın amcası gilde kaldı. Kaldığı bu süreçte kendi masrafları (yediği yemek, kullandığı su elektrik vs) için her ay amcasına ödeme yaptı. Daha sonra bir apart tuttu. Eşimin ailesi yediden yetmişe aranmak sürekli her şeyin içinde olmak isteyen insanlar. Amcada bir süre kalınca tabii amca da beklentili. Ailedeki herkes ona karşı diken üstünde aman laf söz eder şöyle yap böyle yap derler birbirlerine karşı. Sizden fikir almak istediğim iki konu var. Bayramlarda amcaya gitmek gerekir mi? Burda eşimin başka bir kuzeni de o evde kalmıştı ilk geldiğinde onlar bayramlarda ve onun dışında senede bir iki kez görüşüyorlar. Ve biz yeni geldik ev kuruyoruz. Bu süreçte burda akrabalar olmasına rağmen bir kişi dışında bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadı buna amca da dahil. Bir şey beklemiyorum ama her konuda alınganlık yapıp her zaman nazlanmayı bekleyen insanların bunu yapmamaları da çok iyi niyetli gelmiyor. Amca muhtemelen ev tutulurken vs kendisine haber verilmediğinden tavır yapıyor. Bir de sormak istediğim önce onların mı ev ziyaretine gelmesi gerekir bizim mi onlara gitmemiz gerekir? Kayınvalidem eşime gitmemizi tavsiye etmişti söz olur falan diye ama gitmedik onun müdahale etmesini yanlış buluyorum. Bu iki konuda düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Sizin önceki konunuzda böyle bir şeydi. Eşinizin akrabalarını annesini babasını ondan uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz. Hatta sizin bu saçma konunuzdan ban yemiştim. Yazık umarım sizde hayatınız boyunca ettiğinizi bulursunuz.
Banada saçma sapan şeyler söyledi. Bak dedim böyle yaparsan ettiğini bulursun. Bana sen Allaha şirk mi koşuyorsun dediEvet evet beni de şikayet etmiş olmalı hiç umrumda değil biraz yüzleşmeli kendi ile. Kibarlığı duymak istediklerine göre şekilleniyor.![]()
Yok artık.Banada saçma sapan şeyler söyledi. Bak dedim böyle yaparsan ettiğini bulursun. Bana sen Allaha şirk mi koşuyorsun dedi![]()
merhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimle evlendik ve yurtdışına taşındık eşim zaten burdaydı. Tek başına geldi ve bir yıla yakın amcası gilde kaldı. Kaldığı bu süreçte kendi masrafları (yediği yemek, kullandığı su elektrik vs) için her ay amcasına ödeme yaptı. Daha sonra bir apart tuttu. Eşimin ailesi yediden yetmişe aranmak sürekli her şeyin içinde olmak isteyen insanlar. Amcada bir süre kalınca tabii amca da beklentili. Ailedeki herkes ona karşı diken üstünde aman laf söz eder şöyle yap böyle yap derler birbirlerine karşı. Sizden fikir almak istediğim iki konu var. Bayramlarda amcaya gitmek gerekir mi? Burda eşimin başka bir kuzeni de o evde kalmıştı ilk geldiğinde onlar bayramlarda ve onun dışında senede bir iki kez görüşüyorlar. Ve biz yeni geldik ev kuruyoruz. Bu süreçte burda akrabalar olmasına rağmen bir kişi dışında bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadı buna amca da dahil. Bir şey beklemiyorum ama her konuda alınganlık yapıp her zaman nazlanmayı bekleyen insanların bunu yapmamaları da çok iyi niyetli gelmiyor. Amca muhtemelen ev tutulurken vs kendisine haber verilmediğinden tavır yapıyor. Bir de sormak istediğim önce onların mı ev ziyaretine gelmesi gerekir bizim mi onlara gitmemiz gerekir? Kayınvalidem eşime gitmemizi tavsiye etmişti söz olur falan diye ama gitmedik onun müdahale etmesini yanlış buluyorum. Bu iki konuda düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
İşimiz iş ona kalsa. Bizde para verip gidelim konu sahibine hem yurtdışı görmüş oluruz. Nasılsa parasını vericez kabul eder mi acabaYok artık.Ben bilmediğim halde böyle hissettiriyorsun dedim bu bir kötüleme bana göre ; ilgi çok seviyorlar hep aranmak istiyorlar diyor. Senin akraban değil iletişim kurma sen de. Birde amcaya hak verilmesin diye hemen tekrar düzenlemiş eklemiş eşim para veriyordu otel gibi kullanıyordu. Sanki 2 gün kalıyor 1 sene kalıyor tabi ki destek olcak.Sanki para alacak diye kabul etmiş gibi algı oluşturmaya çalışıyor. Amca senin amcan mı sana ne gitmezsen gitme ama eşine söyle yani gitmen gerekir diye. Hala soruyor gidilir mi bayramlar da diye her türk geleneğinde büyüyen bilir bunu yani yaşlıların evine gençler gider.
Arada büyük kavga , küslük yoksa.
Saçma sapan birşey uydurmuşlar gitmemek için. Biz suçlu oluyoruz fikrimizi söyleyince her yoruma açık olucaksın kaynana diyor bana.Gökten haber alıyor galiba ilerde oğlum olcak desene.
![]()
İşimiz iş ona kalsa. Bizde para verip gidelim konu sahibine hem yurtdışı görmüş oluruz. Nasılsa parasını vericez kabul eder mi acaba![]()
Allah böylesini yerimize yurdumuza vermesin yarrabimOo asla 1 yıl kalabileceğimizi sanmıyorum irite oluramcaya hiç empati kurmak yok. Sanırsın evin tamamen tüm giderlerini üstlenmiş evin direği olmuş. Amca para bile verse bunlar kabul eder miydi acaba? Normal bir ziyarete hatta bayram da bile gitmeye gocunan çift.
![]()
Yoo kendime katılan yorum beklesem olayları millet gibi yalan yanlış eksiksiz anlatırım ben böyle düşünüyorum doğrusu nedir diye sordum sağ olsun aklı başında birkaç kişi cevap da vermiş siz niye okuduğunuzu anlamıyorsunuz anlamadımYa ben şaşırıyorum. Bu yazdıklarını kendileri okuyup, buraya konu açıp hala nasıl kendilerine katılan yorum bekliyorlar? Başkası gibi okusan anlarsın durumu zaten
Ne saçma insanlar var yahu Allah kocanıza yardım etsin sizi boşamazsa tabiSizin önceki konunuzda böyle bir şeydi. Eşinizin akrabalarını annesini babasını ondan uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz. Hatta sizin bu saçma konunuzdan ban yemiştim. Yazık umarım sizde hayatınız boyunca ettiğinizi bulursunuz.
Yok ben sana ondan demedim şimdi burda haklı çıkmak için çarpıtma ablacımBanada saçma sapan şeyler söyledi. Bak dedim böyle yaparsan ettiğini bulursun. Bana sen Allaha şirk mi koşuyorsun dedi![]()
Tabi tabi benim onu yazma sebebim üyelerin bu devirde birinin maddi giderlerini karşılamak bile zor demesi üzerine tek tek yazmak yerine sonradan eklediğim bir ayrıntıydı. Tabii haklısınız ben gitmek istemesem de gitmem gerekirse giderim çok önemli değil doğrusu nedir öğrenmek için yazmıştım çok teşekkürlerEşiniz sonuçta bir sene amcasiyla kalmış. Masraflara ortak olmuş olsa bile biz kendi evimizde kaynana-gorumceye hatta yeri geldiğinde kendi ailemizi bile uzun müddet ağırlamak istemezken amcasının evini açması çok da göz ardı edilecek bir şey değil. Kendince haklı sebepler bulup ihtiyacınız olan süreçte sizinle ilgilenmemis olsa bile siz bayramı beklemeden bir ziyarete gidin derim. Gittiğinizde de evinize davet edersiniz. Sonraki ilişkilerinizi aranızdaki samimiyete göre belirlersiniz. Bir de yurtdışındaymissiniz insan illa birilerini arar yanında özel günlerde. Umarım içten bir samimiyet oluşur aranızda