bu akrabadan akrabaya değişir, hani bazıları akreptir ya o bakımdan!Ben cok akrabalarimla icli disli birisi degilim esimde oyle ikimizde biraz yabaniyiz yani bu konuda aslinda ben komsularimlada oyle degilim dun kinaya gittim kuzenlerimden ikisiyle anlatmasi uzun surucek bi nedenden dolayi konusmadik diger kuzenlerimle bir an onlardan nekadar uzaklastigimi farkettim uzuldum acikcasi sizce akraba iliskileri cokmu onemli 2 yil once evlendim daha dogru duzgun kimseyi evime bile davet etmedim ben cokmu yabaniyim yoksa canim cok sıkkın bunu dusunuyorum
Ben cok akrabalarimla icli disli birisi degilim esimde oyle ikimizde biraz yabaniyiz yani bu konuda aslinda ben komsularimlada oyle degilim dun kinaya gittim kuzenlerimden ikisiyle anlatmasi uzun surucek bi nedenden dolayi konusmadik diger kuzenlerimle bir an onlardan nekadar uzaklastigimi farkettim uzuldum acikcasi sizce akraba iliskileri cokmu onemli 2 yil once evlendim daha dogru duzgun kimseyi evime bile davet etmedim ben cokmu yabaniyim yoksa canim cok sıkkın bunu dusunuyorum
Iki tane konusmadigim kuzenimin anneleri akrep olanlardan dayimin kizi onlarbu akrabadan akrabaya değişir, hani bazıları akreptir ya o bakımdan!
Evet sanirim yapi meselesi esimde oyle diyor sizce bu daveti toplu yapmaliyim yoksa parca parcami bide komsular var tabi onlarlada hic kaynasmam yokYabanilik değil canım neden olsun bazı insanlar kendi hallerinde yasarlar. Ama iki yıl içinde eve davet etmeme kısmı garip olmuş yakin zamanda bi davet yakinlastirabilir sizi
her zaman mesafe iyidir! dostun varsa hayatta o bir tane de olsa yeter adama....iyi olanların süzgeçini yaparsın, hayatına dahil edersin, kazandıracak şeyleri varsa ;mutluluk gibi,yanlızlıktan kurtulmak gibi,çocuklarınıza örnek teşkil etmesi gibi....bu ilişkilerden izole hayat sadece yanlızlık belli bir süreden sonrada sıkıntıdır...yani bazı akrabalarla seviyeli ilişkiler her zaman iyidir,onlar kanımız çünkü...diğer yorumdada yazdım akreplerse zaten hayatına alma zararları olur...Iki tane konusmadigim kuzenimin anneleri akrep olanlardan dayimin kizi onlar
Ama digerleri cok iyiler yani iyi olanlardan benim merak ettigim herkes hergun akrabalariyla gorusurmu yemeklere gelinip gidilirmi ben bunlari yapmiyorum
Yaptigimin dogru olmadiginin farkindayim o yuzden size danisiyorum acaba gercekten benmi tuhafim diye birde calisiyorum imkan olmuyor boyle seylere bazen calismayi bahane ediyormusum gibi geliyorBu sizin yapınızla alakali bir durum simdi burda biz ne dersek boş bence
Bende maalesef hep insanlarla cok samimi olma taraftariyken zamanla bununda hata oldugunu farkettim cunku bok yakinkende kimse kiymet vermiyor
Ama fikrimce ne tam olarak sizin yaptiginiz dogru ne benim
Iki tane konusmadigim kuzenimin anneleri akrep olanlardan dayimin kizi onlar
Ama digerleri cok iyiler yani iyi olanlardan benim merak ettigim herkes hergun akrabalariyla gorusurmu yemeklere gelinip gidilirmi ben bunlari yapmiyorum
Biz ayni sehir icindeyiz bazen halhatir sormak icin bile aramadigimi farkediyorum en iyisi ise once arayip sormakla baslamali sanirimBen hep şehirler farklı olduğu için uzaktım tüm akrabalarımdan ve bu durumun benim için bir nimet olduğunu hep bilirdim ama büyüdükçe daha iyi anladım.
Ne kadar uzak o kadar iyidir.
Çok lazım olduğu durumlarda sadece hal hatır sormak için belkiii ararım belki de onlar beni arar ve aramız çok iyidir hepsiyle
Iki tane konusmadigim kuzenimin anneleri akrep olanlardan dayimin kizi onlar
Bizde sizin gibi baba tarafindan akrabalarla ayni avludayiz sahiden boyle cok yakin olunca iliskilerde ister istemez sorun oluyorBayramdan bayrama en iyisi çok yakınlık iyi değil herkes aynı kafada değil biz ayji avluda oturuyoduk babamın ailesiyle çok sorun yaşandı şimdi kuslukler var herkes kendi aleminde herkes çekti gitti başka yerlere eşinin ailesinden de uzak Olcan arabadan da az insan cok huzur:)
Ara sor da gerçekten içinden gelmiyorsa yapma.Bi yerde patlak veriyor ve üzülüyorsun.Benim yaşadığım şehir tatil yeri ara ara hepsinin beni göresi geliyor niyeyseBiz ayni sehir icindeyiz bazen halhatir sormak icin bile aramadigimi farkediyorum en iyisi ise once arayip sormakla baslamali sanirim
Durum kisiden kisiye aileden aileye degisir benim anne tarafindaki akranalarim birbirilerine cok yakinlar mesela eltiler falan
Ama baba tarafindaysa yabanci biri bakınca yakın gorunurler ama herkes birbirinden o kadar uzak ki
Ha su gezme gelip gitme mevzusunda sahiden bi tuhaf geldin yani diger kuzenlerim iyi demissin ama hic evime falan davet etmedim dedin orasi farkli geldi
Birde sunu merak ettim anneleri akrep dedigin kuzenlerinin bir zararini gordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?