Herkes ister gül gibi gecin mek ama mümkün değil oyüzden uzaklik en iyisi ben evlendim çıktım ordan da çok etkileniyo dum sorunlardan kuslukler den Allah yardımcınız olsun sizinde cok takmamaya calisinBizde sizin gibi baba tarafindan akrabalarla ayni avludayiz sahiden boyle cok yakin olunca iliskilerde ister istemez sorun oluyor
Biz birkacyildir su sorunlu donemleri yasiyoruz
Kiskanmal degilde kendimi soyutlanmis hissettim he onlar cok yakinlar diyemi hayir onlarda cok yakin degil birbirleriyle bu dusunce kiskancliktan ziyade benim ic hesaplasmamdiOnlar daha çok görüşüyordur daha samimilerdir. Bunu kıskanman çok gereksiz. Ama iyi günde kötü günde insanlardan zarar görmediysen uzaklaşman da çok anlamsız. Kendine ait sınırların olmalı ancak sana zarar vermeyen insanları da hayatından uzaklaştırmamalısın.
Ben cok akrabalarimla icli disli birisi degilim esimde oyle ikimizde biraz yabaniyiz yani bu konuda aslinda ben komsularimlada oyle degilim dun kinaya gittim kuzenlerimden ikisiyle anlatmasi uzun surucek bi nedenden dolayi konusmadik diger kuzenlerimle bir an onlardan nekadar uzaklastigimi farkettim uzuldum acikcasi sizce akraba iliskileri cokmu onemli 2 yil once evlendim daha dogru duzgun kimseyi evime bile davet etmedim ben cokmu yabaniyim yoksa canim cok sıkkın bunu dusunuyorum
Herkes ister gül gibi gecin mek ama mümkün değil oyüzden uzaklik en iyisi ben evlendim çıktım ordan da çok etkileniyo dum sorunlardan kuslukler den Allah yardımcınız olsun sizinde cok takmamaya calisin
Acaba gercekten banada mutluluk verirmi sanirim yas ilerledikce cevremde insan ariyoru. Eskiden hic aramiyordumTercih meselesi biraz. Ben fazla insancılım mesela. Eşimin akrabaları,kendi akrabalarım,konu komşu,arkadaşlar hep insanlarla olmayı severim. Bence insana mutluluk veriyor kalabalık
Çok yakın değillerse ortamda yakınlaşıyorlar demek ki.Kiskanmal degilde kendimi soyutlanmis hissettim he onlar cok yakinlar diyemi hayir onlarda cok yakin degil birbirleriyle bu dusunce kiskancliktan ziyade benim ic hesaplasmamdi
Öyle deme bende aynı senin gibi düşünüyodum daha beter oldu eşimin ailesiyle de çok sorun yaşadık sevmiyorum kendilerini pek ama hala sık sık gorusuyoruz sakin yanlış bi karar verme kurtulayim derken daha çok batma insallahYasadiginiz icin zaten ne kadar zor durumlar oldugunu biliyorsunuzdur umursamamaya calisiyorum ama gercekten zor hele karsi taraf gecimsiz insanlarsa eziyet gibi sırf bu tatsızlıklardan kurtulmak için gitmek istiyorum tasinma gibi bi sansimiz yok bari evlenip kurtulsaydim
Kucukkende boyleydim yani cok sık gitmedigimiz icin anca bayramda seyranda o yuzden bi kaynasma olmadi sanirim buda buyudukce yapi meselesine dondu galibaÇok yakın değillerse ortamda yakınlaşıyorlar demek ki.
Bazen hiç tanımadığımız ortamlara gireriz de çok konuşan ya da sohbeti götüren karakterler vardır. Hiç tanımadığımız veli toplantıları, aile etkinlikleri gibi. Ama buna karşı çok daha sık görüşen insanlardan bile sohbete katılmakta zorlananlar var. Bu biraz tarz meselesi aslında.
Sen küçükken de böyle olmalısın. Yoksa uzak kalmanız sizin ortamda kaynaşmanıza çok engel olmaz bence.
Iyi dedigim kuzenlerimle kucuklugumden beri cok icli disli olamadigim icin sanirim eve davet etmek aklima gelmiyordu veya sanirim onemsemiyordum bu yuzden cagirmadim galiba evime.
Anneleri kotu olan kuzenlerimden bi zarar gormedim ama annelerinden cok gordum altli ustu oturuyorduk evlenmeden once bana o...pu bile dedigi oldu o yuzden kizlariylada cok gorusmedim
Kucuklukten Gelen birsey diye dusunuyorum bende ozamanlar cok yakin olamadik simdide o yuzden diyorumCanım ben sana durumu azicık soyle anlatmaya calisayim annem cocukken babamin tarafiyla yakin olmamizi istemezdi babamda annemin tarafiyla simdi buyuduk anne ve babamin hatasinin ceremesini biz cekiyoruz cunku her iki tarafta kendi tarafina yakin tutmaya calisirken arada biz kaynadik her iki tarafada uzak dustuk
Akrabaliklarda altli ustlu yakın komsuluk iliskilerine karsiyim ister istemez bi yerde sorun oluyo ayni durumu yasiyoruz benimde senin yengelerine benzer bi akrabam var inan insanlara karsi nasil iyi bi goruntu sergiler anlatamam ama gel gorki icinide ben biliyorum o insanin onun cocuklarinida seviyorum aramiz iyi ama o sahis yuzunden pek gorusemiyoruz
Ama bana soracak olursan o kuzenlerinlede bi problemin yoksa sikı fıkı olmasanda selam alip ver hal hatir sor cunku sonucta ortadaki annelerinin hatasi onlarin sucu yok
Öyle deme bende aynı senin gibi düşünüyodum daha beter oldu eşimin ailesiyle de çok sorun yaşadık sevmiyorum kendilerini pek ama hala sık sık gorusuyoruz sakin yanlış bi karar verme kurtulayim derken daha çok batma insallah
Kesinlikle arayip hal hatir sormalisin.Sılahi Rahimi hic duydunmu internette cok guzel bilgiler var bir bak istersen.arada arayip hal hatir sormak gelip gitmek gerekir akrabaları komsulari tanidiklari.diğer arkadaslarada şaşıyorum mesafe koy uzak dur yanlis yonlendirme bence tabiki siz bilirsiniz.ziyaret etmek gerekli.Biz ayni sehir icindeyiz bazen halhatir sormak icin bile aramadigimi farkediyorum en iyisi ise once arayip sormakla baslamali sanirim
Kesinlikle arayip hal hatir sormalisin.Sılahi Rahimi hic duydunmu internette cok guzel bilgiler var bir bak istersen.arada arayip hal hatir sormak gelip gitmek gerekir akrabaları komsulari tanidiklari.diğer arkadaslarada şaşıyorum mesafe koy uzak dur yanlis yonlendirme bence tabiki siz bilirsiniz.ziyaret etmek gerekli.Biz ayni sehir icindeyiz bazen halhatir sormak icin bile aramadigimi farkediyorum en iyisi ise once arayip sormakla baslamali sanirim
Uğraşmayı severim temizlik yemek vs dersen parca parca al kaynaşma imkânın olur tek tek yok değilse bir seferde al gitsin canımEvet sanirim yapi meselesi esimde oyle diyor sizce bu daveti toplu yapmaliyim yoksa parca parcami bide komsular var tabi onlarlada hic kaynasmam yok
Ben cok akrabalarimla icli disli birisi degilim esimde oyle ikimizde biraz yabaniyiz yani bu konuda aslinda ben komsularimlada oyle degilim dun kinaya gittim kuzenlerimden ikisiyle anlatmasi uzun surucek bi nedenden dolayi konusmadik diger kuzenlerimle bir an onlardan nekadar uzaklastigimi farkettim uzuldum acikcasi sizce akraba iliskileri cokmu onemli 2 yil once evlendim daha dogru duzgun kimseyi evime bile davet etmedim ben cokmu yabaniyim yoksa canim cok sıkkın bunu dusunuyorum
Silahi rahimi amcamdan duymustum bikeresinde oda hic arayip sormuyosun diyordu ozaman soylemisti ama simdi hatirlamiyorum nedemek oldugunu merak ettim bir bakacagim. Cok yakinlik kurmasamda arayip sormam gerek bunu anladim akrabalar biyerde onemli gibi geliyor oncelikle su kus oldugum kuzenlerimle arayi duzeltmeyi dusunuyorum sonucta annelerinin sucunu onlara yukleyememKesinlikle arayip hal hatir sormalisin.Sılahi Rahimi hic duydunmu internette cok guzel bilgiler var bir bak istersen.arada arayip hal hatir sormak gelip gitmek gerekir akrabaları komsulari tanidiklari.diğer arkadaslarada şaşıyorum mesafe koy uzak dur yanlis yonlendirme bence tabiki siz bilirsiniz.ziyaret etmek gerekli.
Bir seferde alsam aslinda hepsi bir cikar ama evde yerim kisitli tek tek alsamda sanirim birsuru is cikicak bi hesap kitap yapmaliyim anlasilanUğraşmayı severim temizlik yemek vs dersen parca parca al kaynaşma imkânın olur tek tek yok değilse bir seferde al gitsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?