Bence surekli gelip gitmek hic iyi degil.Bazilari gercekten bir uyenin yazdigi gibi akrep resmen.
Bence sevdigin bir kuzenini ya da halani teyzeni falan cagir evine gayet samimi davran.Ayda 1 ya da 2 ayda bir gidebilirsin.Ama daha fazlasi hic iyi degil.Ben ayni yerdeki kuzenlerimle genelde bayramlarda gorusuyorum ya da ekstradan 2 3 kere gider geliriz aksamlari.Ama icli disli olmak iyi degil benim gorusum
Hepside oyle sıkıfiki degildir yani benim dista kaldigim bir durum yok ama ben biraz daha uzagim diyebilirim
Annemleykende cok fazla gorusmezdim yani bizim aile genel olarak biraz akraba baglari zayif sayilir baba tarafida anne tarafida benimde boyle olmam normal galiba bu durumda
Bence surekli gelip gitmek hic iyi degil.Bazilari gercekten bir uyenin yazdigi gibi akrep resmen.
Bence sevdigin bir kuzenini ya da halani teyzeni falan cagir evine gayet samimi davran.Ayda 1 ya da 2 ayda bir gidebilirsin.Ama daha fazlasi hic iyi degil.Ben ayni yerdeki kuzenlerimle genelde bayramlarda gorusuyorum ya da ekstradan 2 3 kere gider geliriz aksamlari.Ama icli disli olmak iyi degil benim gorusum
Bende surekli gelip gitmem istemem zaten ama normal seviyedeki iliskiyi kurmam gerek ayda bir oturmaya falan gitmek gibi mesela arada bir konusmak gibi yani cokta icli disli olmayi dusunmuyorum dediginiz gibi
Ben cok akrabalarimla icli disli birisi degilim esimde oyle ikimizde biraz yabaniyiz yani bu konuda aslinda ben komsularimlada oyle degilim dun kinaya gittim kuzenlerimden ikisiyle anlatmasi uzun surucek bi nedenden dolayi konusmadik diger kuzenlerimle bir an onlardan nekadar uzaklastigimi farkettim uzuldum acikcasi sizce akraba iliskileri cokmu onemli 2 yil once evlendim daha dogru duzgun kimseyi evime bile davet etmedim ben cokmu yabaniyim yoksa canim cok sıkkın bunu dusunuyorum
Bu tam bizim hayat :) Bende 7 aylık evliyim eşimin annesi evimize bir kez geldi sadece akrabaları hiç gelmedi(benim mesafeli duruşumu anladılar hemen nişanlılık dönemimizde ) benim babam gelip gider arada şehir dışında oda. bekarkende hiç akrabalarımla görüşmezdim biz hep 4 kişilik çekirdek ailemizle mutlu olduk. kimseye ihtiyaç duymadık aman gidip gelelim diye. Evlendim şimdide eşimle kendi halimde mutluyum.Bu dinginliği ve huzuru seviyorum. eksiklik değil çok güzel bence:)
Bu tam bizim hayat :) Bende 7 aylık evliyim eşimin annesi evimize bir kez geldi sadece akrabaları hiç gelmedi(benim mesafeli duruşumu anladılar hemen nişanlılık dönemimizde ) benim babam gelip gider arada şehir dışında oda. bekarkende hiç akrabalarımla görüşmezdim biz hep 4 kişilik çekirdek ailemizle mutlu olduk. kimseye ihtiyaç duymadık aman gidip gelelim diye. Evlendim şimdide eşimle kendi halimde mutluyum.Bu dinginliği ve huzuru seviyorum. eksiklik değil çok güzel bence:)
Allahim bozmasin mutlulugunuzu insallah.
Bende esimle bu halde basbasa mutluyum ayni sizin dediginiz gibi bizde cekirdek bi aileydik. Ayni sizin gibi durumumuz yani umarim siz hep boyle mutlu sekilde yasarsiniz
Iki tane konusmadigim kuzenimin anneleri akrep olanlardan dayimin kizi onlar
Ama digerleri cok iyiler yani iyi olanlardan benim merak ettigim herkes hergun akrabalariyla gorusurmu yemeklere gelinip gidilirmi ben bunlari yapmiyorum
herkes yapıyor diye yapmak zorunda mısınız?
içinizden gelmiyorsa yapmayın,yapmacık olmaktan iyidir :)
zira bende kimseleri evime davet etmem davetlerede genelde gitmem
dedikodu kazanı neme lazım
Yaptigimin dogru olmadiginin farkindayim o yuzden size danisiyorum acaba gercekten benmi tuhafim diye birde calisiyorum imkan olmuyor boyle seylere bazen calismayi bahane ediyormusum gibi geliyor
Bende bi sekilde bundan korkuyorum iste iyi gunumde kotu gunumde yanimda olmiycaklar bi sure sonra akillarina gelmiycem. Erkek kuzenimin bebegi oldu ona gitmeliyim mesela altin takmamiz gerek biseyler anormal gidiyor cunku hayatimda rayina oturtmam gerek