Akrabalar

Alınmıyo Hee helal osssun

Valla sizin isminizin örneklerini açtıgınız konulardan mütevellit ezberledik artık. Raziye, şaziye, cevriye ismimiz bunlara benzer fakat yenı koydugunuz ısım de cerene benzıyor degıl mı
Kk yı neden günlük gibi kullanıyorsunuz bu soruyu ıkıncıye soruyorum

Bu konuda merak ettiğim bir şey var benim
Bir ara soyadımı değiştirsem mi diye düşünmüştüm ben de
Diplomada başka kimlikte başka olacak
İşe girerken sorun oluyor mu?
Hadi kimlik değiştirilir
Ehliyet banka kartları ne bileyim bir sürü yerde kaydımız var
Onlar ne oluyor otomatik değişiyor mu?
Hepsini tek tek mi değiştireceksiniz?

Siz araştırma yapmışsınızdır merak ettim

Soyadı otomatık olarak degıstırıyorlar.

Diplomanızı da mezun oldugunuz okula sormanız gerek nıhayetınde tum resmı kurumlar yenı soyadınızı tanıyacak, eskısınin kabul olacagını sanmam
Ben o zaman şunu düşünmüştüm: Diplomada başka kimlikte veya sınav sonucunda başka yazacak ya acaba sorun olur mu diye

Isminiz hayırlı olsun ben de çift isimliyim biri babaanne ismi biri annemin istediği isim hep babaanne ismi ile seslenildi aile içinde ama ilkokulda dalga konusu oluyordu .çok üzülüyordum .Bu konu yüzünden özgüven eksikliği yaşadım hep .ortaokula geçince direk kendimi annemin koyduğu isimle tanıtmaya başladım kimlikte ikiside var çünkü bi tık rahatladım ama yoklama listelerinde iki isimde yer aldığı için acısını çektim az da olsa. Şimdi eşim,ailem babaanne ismini kullanmıyor ama baba tarafı da diğer ismi kullanmıyor ikisinede alıştım. Eşim halamla tanıştığında bana seslendiginde halam çok bozuldu anamın adını beğenmiyorlar diye kendi dört kızı var birine bile layık görüp koymamış bana bozuluyor Allah tan fazla görüşmüyoruz görüşsemde takıntı yapmazdım.burdan arkadaşlara sesleniyorum sakin k.valide ismi kondurmayın çocuklarınıza isim çok önemli insanın kaderini,kişiliğini etkiliyor. siz de takıntı yapmayın artik bu meseleyi kimseye de bisey ilan etmeyin sosyal medyadan .kafanızı olumlu şeylere yönlendirin şu telefonu her dakka kullanmayın kitap okuyun,müzik dinleyin arada ruhunuza iyi gelecek şeyler yapın bence...bu arada yeni isminizi çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…