- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.575
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aslına bakarsanız ergenliğe falan girmeden önce dalga gecilmeler yüzünden oluyor özgüven zedelenmesi sonradan kötü bir durum yaşamadım ama sevmedimde adımı .buraya yazarsam tanıdık çıkabilir ondan yazamiyorumYa ben gerçekten bu babaanne ismi dramasını anlamıyorum. Hayatınızı, özgüveninizi yerle bir edecek kadar nasıl kötü olabilir ki? Anneannemin de babaannemin de ismi modern sayılabilecek isimler. Çocuğuma isim olarak koysam kimse bu ne demez. Cidden çok mu kötü isimleriniz? Ne mesela? Biriniz yazın ya nolur.
Evet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı
Davadan önce ve davadan sonra akrabalarım diye before ,after yapsaydiniz keşkeEvet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı
Özelden yazsanıza lütfen çok merak ettim. Ben iki isimli kız öğrencilere genelde daha modern olanla hitap ediyorum ama mesela şimdi aklıma geldi, ön adı Emine olan öğrencime Emine diyorum. O ismi dandik isim kategorisine sokmamışım niyeyse.Aslına bakarsanız ergenliğe falan girmeden önce dalga gecilmeler yüzünden oluyor özgüven zedelenmesi sonradan kötü bir durum yaşamadım ama sevmedimde adımı .buraya yazarsam tanıdık çıkabilir ondan yazamiyorum
Elimden gelse onu da yaparım de, soğu. Kanlarının ne faydası varmış ki sana, kendini yerlere atıyor? Ailen değişik, sülalen fecaat. Beğenmediğin kaynanan bile daha normal, bilmem farkında mısın? Sen de yorucu birisin.Vala normalde baska bırsey yazacaktım da normal bırsey yazdım. Ama halam falan delirdi resmen. Ki dava actıgımı biliyorlardı. Kanını da degıstır dıyor
Emine güzel bir isim bence aramızda sır kalacaksa yazayimÖzelden yazsanıza lütfen çok merak ettim. Ben iki isimli kız öğrencilere genelde daha modern olanla hitap ediyorum ama mesela şimdi aklıma geldi, ön adı Emine olan öğrencime Emine diyorum. O ismi dandik isim kategorisine sokmamışım niyeyse.
Söz sır olarak kalır. Ben de anneannem ve babaannemin isimlerini söylerim size. Asıl ben ifşa olurum çünkü ülkede tek olabilir.Emine güzel bir isim bence aramızda sır kalacaksa yazayim
Çocuklara anane babaanne ismi verilmesine çok karşıyım. En azından bu günleri düşünüp ikinci bir isim koyulmali. Her çağ da isimler değişiyor. Rukiye Cevriye babaanne adıydı serpil mehtap Nurten Gülten annelerimizn ismi Merve Ceren Esra Seda biizm kuşak yeni kuşak ta Defne'ler Mila'lar Lina'lar var. Eski iismler Kuran'da geçen isimler olduğu için yanlış anlaşılmasın diye bu örnekleri verdimBabam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Buna da çok güldümEvet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı
Eski adı Naciye imiş.Kpss'ye hangi isimle gireceksin?
Şaka şaka
Eski adını merak ettim.
Yenisini de merak ettim.
Nasılsa söylemezsin.
O zaman gideyim ben
Naciye böyle olmuyor da nasıl oluyor acabaEski adı Naciye imiş.
Herkes böyle Naciye mi olur diyomuş
Nasıl oluyormuş NaciyelerEski adı Naciye imiş.
Herkes böyle Naciye mi olur diyomuş
Ya ben gerçekten bu babaanne ismi dramasını anlamıyorum. Hayatınızı, özgüveninizi yerle bir edecek kadar nasıl kötü olabilir ki? Anneannemin de babaannemin de ismi modern sayılabilecek isimler. Çocuğuma isim olarak koysam kimse bu ne demez. Cidden çok mu kötü isimleriniz? Ne mesela? Biriniz yazın ya nolur.
Kesinlikle katılıyorum. Hem sevmeyeceğim hem de her söylediklerini bu kadar takacağım saçmalık yaniÇıkamadım ya konudan
Bu arada ben babamla konuşmasam, akrabalarımı bu kadar sevmesem böyle kudurmalarına çok gülerdim, bu baya hoşuma giderdi.
Nasıl oluyormuş Naciyeler
Benim bi Naciye teyzem var, iyi kadındır ama, bilemedim şimdi.
Tek bildiğim böyle olmadığıNaciye böyle olmuyor da nasıl oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?