- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ben ve kız kardeşim hiçbirimiz çağırmadık evlenirken.Ben şahsen bu saatten sonra ne onların dügününe ne bırseyine gıderım. Ama kız kardesım evlenirken mecbur göreceğim.
Kız kardesım cagırmasa Babam cagırır gene gelır onlarBen ve kız kardeşim hiçbirimiz çağırmadık evlenirken.
Biz komple kesip attık
Ama öyle bırsey hakaret olur mu ki. Keske acsaydım. Neler neler dedıler bıze sıldım mesajları. Cok sagolunYeni ismin hayirli olsun.
Akrabalarini sevmiyorsan hakaret davasi aç. Ben o mesaji atan halaya acardim.
Ya ben gerçekten bu babaanne ismi dramasını anlamıyorum. Hayatınızı, özgüveninizi yerle bir edecek kadar nasıl kötü olabilir ki? Anneannemin de babaannemin de ismi modern sayılabilecek isimler. Çocuğuma isim olarak koysam kimse bu ne demez. Cidden çok mu kötü isimleriniz? Ne mesela? Biriniz yazın ya nolur.
AnlıyorumKız kardesım cagırmasa Babam cagırır gene gelır onlar
Gelselerde rezıl ederler. Benim amcam cocukları falan 1tl takmadı bende. Ama hepsı ben evden gelinlikle cıkarken damat para vercek bıze öyle cıkcak dedı. Verdırmedım. Sonra arabanın önunu kesti amcam. Süren kısı 10 lira vermıs. Amcam delırdı. Cunku fazla para koparmak ıstıyordu.Anlıyorum
Benimde babam çağırmak istedi
Ama ben kesinlikle reddettim
Annemle babamda ayrıldı zaten
Ben yapmacıklığa asla gelemem
Sevmediğim insanlara da en güzel günümde katlanamazdım
Biraz tuhaf insanlar. Gelirlerse kardeşimin en guzel günü rezıl olur. Ona da aynını yapacaklar.Anlıyorum
Benimde babam çağırmak istedi
Ama ben kesinlikle reddettim
Annemle babamda ayrıldı zaten
Ben yapmacıklığa asla gelemem
Sevmediğim insanlara da en güzel günümde katlanamazdım
Kan bağı her zaman mantıklı sonuçlar vermiyor maalesef.Biraz tuhaf insanlar. Gelirlerse kardeşimin en guzel günü rezıl olur. Ona da aynını yapacaklar.
Sizin akrabalarda kusura bakmayın hepten garipGelselerde rezıl ederler. Benim amcam cocukları falan 1tl takmadı bende. Ama hepsı ben evden gelinlikle cıkarken damat para vercek bıze öyle cıkcak dedı. Verdırmedım. Sonra arabanın önunu kesti amcam. Süren kısı 10 lira vermıs. Amcam delırdı. Cunku fazla para koparmak ıstıyordu.
hiç takılma hayatına devam etBabam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Annelerini sanırım cok seviyorlar. Onlara göre ihanet ettim. Bu arada aynı ısmı tasıyan baska ları da var sülaledeAlla alla annelerinin kullandığı bir ismi siz kullanmak istemediniz diye neden bu kadar tepki verdiler
Annelerinin ismini almakla kişiliğini de almıyorsunuz siz başka biriniz. İnsanlar düşünmekten ne kadar aciz. Boşverin umursamayın cevap vermeyin moralinizi bozmayın. O zaman susarlarAnnelerini sanırım cok seviyorlar. Onlara göre ihanet ettim. Bu arada aynı ısmı tasıyan baska ları da var sülalede
Ben ömür boyu bu ismi tasımak ıstemıyorum. Baya eski bir ısım. Bende modern bir sey koydum. Tabı sen modern sın dıyorlar. Bende cok begenıyorsanız eskı ismimi cocugumuz torununuza koyun dedim. Ayrıca eski konularım da var babam baya bize baya eziyet etti. En son baska kadınla annemı aldattı. Suan onunla gorusmuyorum. Nankör evlatlar senın evladın olsun bakalım nasıl olacak falan dıyorlar. Sosyal medyada herseyıme sacma yorum yapmıs engelledım artıkAnnelerinin ismini almakla kişiliğini de almıyorsunuz siz başka biriniz. İnsanlar düşünmekten ne kadar aciz. Boşverin umursamayın cevap vermeyin moralinizi bozmayın. O zaman susarlar
Sert gelmedi de ne desem bilemedim şimdi.Sen psikolog musun ? Cidden merak ediyorum :)
Sosyal mecrada ifadeler yetersiz mimiksiz olduğu için sorum alakasız ve sert gelebilir ama öyle değil belirtmek isterim
Hayatının her ayrıntısını dakika dakika neden paylaşıyorsun.Babam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Psikolog da olsa mesai saati içinde, danışan ücretini verene psikologdur. 7/24 herkese empatiyle yaklaşacak diye bir kaide yok kiSen psikolog musun ? Cidden merak ediyorum :)
Sosyal mecrada ifadeler yetersiz mimiksiz olduğu için sorum alakasız ve sert gelebilir ama öyle değil belirtmek isterim
Farkındaysan sorum alakasız ve size sert gelebilir dedimPsikolog da olsa mesai saati içinde, danışan ücretini verene psikologdur. 7/24 herkese empatiyle yaklaşacak diye bir kaide yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?