akrabalarım beni sinir etti

Oturduğum yerden sinir oldum. Misafir en iyi şekilde ağırlanmalı ama
misafir de misafirlik adabına uymalı ve misafir olduğunu unutmamalı.

Gelen misafirler babandan da çekinmiyorlar sanırım. Elinden geldiğince idare etmeye çalış,
ben de olsam laf söylemeden dayanamazdım ama sen yine de sabret mümkün mertebe.
Onlardan da madem yardıma geldiniz diyerek azıcık bir işin ucundan tutmalarını isteyin en azından.
Çocukları da uyar yapacak şeyler bundan ibaret

bana o..... gibi muamele yapmasına ses etmemelimiyim merak etmeyin bir şey dediğim yok ama bana oranı buranı açıp erkeklere gösteriyorsun demesine nasıl tahammül edersiniz. elbise de kısa değil uzun yere kadar sadece askılı dekolte vs yok büyürktür tamam haklısınız ama bir büyük olarak beni orasını burasını gösterme meraklısıymış gibi muamele yapmasına ne demeliyim haklısınız hee deyip geçmek lazım ama ben sustukça tepeme bindi zaten. daha çok ağır lafları var din üzerinden vurduğu için yazamam burda tek tek. evet misafir olunca haklısınız yatma kalkma saatleri onlara göre ayarlanır öyle olmak zorunda haklısınız ama azarlanmak zorunda değiliz geç kalktık diyede geçten kastım sekiz yani en fazla. insan hali uyuyup kalabilir.

Niye idare etsin ki bu kadar düşüncesiz bi misafiri, hem de kendisi için çok önemli bi anı yaşayacağı zamanda. Valla sizin ev iyiymiş ya, biz de gelelim mi size?

ya biraz saygılı görgülü olsunlar bir ay idare edelim eyvallah ama konuşmayı bilmeyen saygıdan görgüden yoksun insanları bir gün bile idare etmek zor geliyor. twetty arkadaşa hak veriyorum ona böyle eminim böyle ne konuştugunu bilmeyen insanlar gelmemiştir kendi evinde azar işiten yemeğine laf eden insanlar gelmemiştir o yüzden ona idare edilir gibi geliyor. çocukları hergün çikolatalı pis elleriyle koltukları kirletse wc yi mahvetse annesi hiç bir şey yapmazsa tahammül edebilirmi gerçekten çok merak ediyorum. nişan stresi varmışda bu yüzden böyle büyütmüşüm gibi görünüyor ama nişan steresim vs yok tu benim

Arkadaş ne olursa olsun istediği kadar sakin olsun misafir dediğin ben misafirliğin vaktinin de bi dozu olduğunu düşünüyorum (istisnai ve zorunlu şehirdışı misafirlikler dışında). Yani sizin bu misafirlerinizin mecburi bi nedeni de yok o şehirde bulunmak için. Uslu bile olsalar nişandan 1 hafta önce gelinmez arkadaşım, azcık saygı ya. Ben telaşı olan yere çoluk çocuk gitmem 1 hafta önce, gidersem yardım için giderim kalabalık da gitmem. Özel bi durum olmadığında da benim yapacağım misafirlik 2 günü geçmez can ciğer olduğum insan değilse. İnsan bi düşünür ya belki başka bi planın var? Yok ya azıcık saygı.

Tweety ye de bşy demem zaten canım bazısı sever misafiri o ayrı ama benim tweety ye gidesim var. Geliim mi tweety, ısındım ben sana

babam gündüzleri evde bulunmuyor gelincede yorgunluktan sızıp kalıyor. ya ondan iş güç bekleyen yok kadın zaten pis biraz yanlış anlaşılmasın ama öyle elini yıkamadan salata yapıyor su içiyor bardağı yıkamadan yerine koyuyor. çocuklarına baksa yeter çocuğu wc ye giriyor her yeri batırmış o içerde müge anlıyı izliyor yahu

AHAHHAHHAHHAAAAAAA

O ne be ?

AHAHHAHHAHHAAAAAAA

O ne be ?

ya inanılmaz pisler yani şimdi anlatsam tepki toplarım belki ne biçim konuşuyorsun diye kimse titiz olmak zorunda değil ama bu kadar da pis olunmamalı hele misafirliğe gittiğin bir evde çocukları pis pis kokuyor kendileri öyle kokudan duramıyorum. gelde dayan dayanabilirsen

Büyük nişan yapılacaksa yatıya misafir olur benim bildiğim, o da mesafesine bağlı yani, insanlar genelde '' şimdi telaşları vardır hiç rahatsız etmeyelim diye düşünür'' gerçi bence o düşünce olsaydı onlar da 1 saatlik yerden çoluk çombalak ev nişanına 1 hafta önceden gelmezlerdi, bence haklısın sen nişanına mı adapte olacaksın onlar dağıttıkları, üstüne bir de boş boğazlıklarıyla mı uğraşacaksın? Yemek yok mu, birşeyler hazırlasanıza? Açlıktan ölsem yine de diyemem hele hele insanların telaşı varken söylemek..

Canım sana sabır diliyorum ama tekrar ediyorum yapıcak çok bşy yok sen sevdiğin insana odaklan, bence onu da kendini germe böyle şeyler için nişan öncesi. Bak nası da atlatıcaksın, canını sıktığına değmicek.

ayy valla burdan sinir oldum

böyle insanlara surat assanda aynılar yüzsüzlük resmen tahamületmek gerçekten zor

benmde dedem ölmüştü amcamlar falan bizde kalıyordu kış günü hava çok soğuktu annemlerin evi sobalı mutfak falan haliyle çok soğuktu annem sabah kalkıp 2 odanında sobası yakıyor kahvaltı hazırlıyr bizde yatak vs topluyrz kuzenm yiyip içip yatıyor yattığı yatağı bile toplamıyor yardım edin dediğimde öksürüyor gibi yapıyor benm halimmi var ya diyor bende 1 değil 3 değil artık sinirlendim yatağınızı toplayın kızlar dedim kuzenmde 23 yaşında hastayım dedi bende işe gelince hasta olursunuz zaten dedim kapıyı çarptım baktım yatağını topluyor ama birgünnsonra yine aynı verin yiyim örtün yatayım bu insanlar rahatlar canım düzelmezler annenlerde tavırkoysun nişan hazırlıklarında birde onlarlamı uğraşacaksınız

Son düzenleme:

benim kendi ablalarım abilerimde var onlarında bir sürü çocuğu var onlar bile ctesiden gelcek. evlerimizde ikramlık hazırlarız getiririz dediler. onlar bile ayak bağı olmayalım diye ugrasıyorlar.

evet ne sinir insanlar varya yakın uzak fark etmiyor insanda biraz düşünce olacak bizimde aynı ev sobalı bir de onların peşini topluyoruz. yardım etmesinler istemiyorum ama konuşmalarına hallerine tavırlarına biraz dikka etseler yeter.

tşk ederim Allah razı olsun. sabretmeyi deniyorum sabredikçede iyice geriliyorum elimde değil.

benim kendi ablalarım abilerimde var onlarında bir sürü çocuğu var onlar bile ctesiden gelcek. evlerimizde ikramlık hazırlarız getiririz dediler. onlar bile ayak bağı olmayalım diye ugrasıyorlar.

Adı üstünde ev nişanı ev nişanına evde yatıya misafir olmamalı bence uzun yoldan gelinmek durumunda kalınmıyorsa? Ha olur ama o da yardım amaçlı olur zaten biri temizliğe yardım eder, biri çarşıya pazara gider, çocukları olan da yardımımdan çok ayak bağı oluruz çoluk çocuk ben onlarla uğraşacağım derken bir faydam olmaz diye düşünür. Sizin bu akrabalar zaten düşünceli insan olsalar akşam davet edildikleri misafirliğe sabah 10' da gidip bir de yatıya kalmazlar, ne tuhaf insanlarmış..

Son düzenleme:
bende yeni nişanlıyım..senin yaşadıklarını dusundukçe sanırım cinnetle evden atardım diyorum..annelerin elaleme iyi görünme cabası delirtıo beni.5 kuruş faydaları olmaz bayramda seyranda bile zor görürsünn bilirsin bide ne mal olduklarını ama kızım bakk konuşurlar bizi saygılı ol..ya neyini ezdircenn konuşurlarsa konuşsunlar manevi olarak çokmu yanında oldular sanki.bende çok asabiydim hatta biliyomusun kaldı o asabiyet o sakin halimden eser kalmadı herşeye bağırır çağırır oldum...ne zaman geçer bilinmez.sen hafif atlatmaya bak yoksa böle gider..

Niye idare etsin ki bu kadar düşüncesiz bi misafiri, hem de kendisi için çok önemli bi anı yaşayacağı zamanda. Valla sizin ev iyiymiş ya, biz de gelelim mi size?

Buyrun gelin :)
Misafir davetli sonucta nisan icin gelmis belki biraz onden gelmisler ama yapacak bisey yok,
zaten onemli bir an icin gelmis o adamlarda

Estagfurullah niye oyle dusunuyorsunuz yani halan dine duskun oldugu icin kendince sert cikmis olabilir ama siz kendine o kelimeyi nasil yakistiriyorsunuz Azarladiklarina eminmisiniz belki kendileri erkenci oldugundan sizin saatler tuhaflarina geliyor soylemislerdir sizde zaten gicik oldugunuzdan herseyleri batar olmus

Benim kisaca demek istedigim... misafirler sizin icin davet icin gelmisler ömürlük gelmemisler 2 gun idare edin ne olacak bu kadar soylenmeye gerek yok

Buyrun gelin :)
Misafir davetli sonucta nisan icin gelmis belki biraz onden gelmisler ama yapacak bisey yok,
zaten onemli bir an icin gelmis o adamlarda

Öyle tabi davetli ama anladığım kadarıyla 1 hafta önceden çağrılmamışlar, zaten yol yordam bilmiyolar. Böylesine susmak zor. Ben sıkıntılı bi misafir olmam ama söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…