aynen aynen bende sinir oluyorum asalak insanlar hakikaten. ya söylücem hatta sokaga atma aşamasına geldim ama annem babam çok kızar onlar için tahammül ediyorum. annem sesimi yükselttim diye bana kızdı söylesem çok kızar bana küser hatta konuşmaz benle. ama bende sinir krizi geçirme noktasına geldim zor tutuyorum kendimi. gözlerim çok hassastır benim bir damla yaş bile gözümü şişirmeye kıpkırmızı etmeye yeter. kaç gündür şiş gözlerle dolaşıyorum ya nişanımda da aynı olcak uff neden böyle düşüncesiz insanlar var bizim ailemizde. nişanlımın uzaklardan gelecek akrabaları bile ctesi pazar gelceklermiş. bir de bizimkilere bak.
Basimiza ne geliyorsa baskalarini kendimizden daha cok dusunmekten geliyo.Halbuki bu senin nisanin,onemli olan senin rahatin.Onlar keyfine bakarken sen sinir krizlerinde bogul oyle mi? Annen bir gun kuser iki gun kuser,sonsuza dek degil ya.Ben soylerdim cunku kestirip atan bi yapim var,anne de degilim ama cocugumun rahatina gore hareket ederdim.Anneniz kizacagina tepki verse biraz.
annemin huyunu bildiğim için tepki gösteremiyorum bir de ağlar hemen duygu sömürüsü yapar o yüzden bir şey diyemiyorum onu da üzmek istemiyorum. annemin dediği sabret misafir ne varki ne yapıyorlar sana tamam sen karışma hiç bir şeye madem ben hallederim. ya anne sen yaşlısın birini sen yapsan bir işinde mecburen yardım alma gereği duyuyorsun diyorum hadi işi gücü geçtim ya rahatça hareket edemiyorum evde adam sürekli bir yerlerde uyuyor odalara girip eşyalarımı alamıyorum diyorum annemde bir garip olsun yatıyorsada gir al diyor sutyenimide mi adamın yanında alayım diyorum. sabret biraz sabret biraz başka bir şey yok.
Adamin genisligi bizim salon kadar var galiba.Yahu misafir oldugum yerde oturdugum yerde buzusmekten sirtim agrir bu adam ne yapiyor.Kardesim hic mi gormedin bir sey? Nisanin olmasa bile evde genc kiz var ya.Millet kadar rahat olabilsem keske.Babannemin bir lafi vardi,kizjm insanlar birbirine benzemezse anlasamaz diye,bunlar tam tencere kapak birbirlerini bulmuslar.Canim sen her an ihtiyacin olabilecek seyleri elinin altinda bulundur,geri kalanla annen ilgilensin,misafirmis madem.
valla ben 10 kere patlamıştim herald öyle bi durumda Allah sabır versin bu arada mutluluklar daim olur inş mutluluğunuz
ya üç tane çocukları var çok yaramazlar her yeri dağıtıyorlar. benim evim ayrı nişan için geldim ben eşyalarım valizde çıkarıp asamıyorum bir yere dolaplara giriyorlar pis elleriyle eşyaları karıştırıyorlar birde yanımda önemli eşyalarım var altın felan valiz kilitli olduğu için onun içinde tutuyorum odadan odaya valiz taşıyorum bütün odaları işgal ettiler sağolsunlar bir yerde adam bir yerde çocukları banyoda giyiniyorum üstümü başımı. hele çocukları ayrı beter rujumu alıp camı boyamışlar off ya hangi birine sinir olmuyum ben. kadında çocuklarına hiç bir bakmıyor hiç uslu durun demek yok evi yıksınlar umrunda değil çok rahatlar ya
Iyiki valiz kilitliymis.Bunlarin giremeyecekleri bir yer yok mu evde mesela kiler gibi? Ya da kapali balkon vs gibi.Eger varsa oraya koyup kapisini kitleyin derim.
gider bacım gider, Allah düşmanımın başına vermesin öylelerini diyorum, gerisini siz anlayınkimse kimsenin evine bunlarda yiyip içeyim diye gitmez.10 saatlik.1 saatlik yol farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?